Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 20:07:42   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Exkluzivní televizní premiéra úspěšné komedie Zdeňka Trošky, Doktor od jezera hrochů na Film+

  Autor: PR Press IKO TV CE , e-mail: info@filmplus.cz Přidané: 31.03.2011


1. 4. 2011 ve 21:00 uvede filmový kanál Film+ snímek režiséra Milana Cieslara, Duše jako kaviár, který odstartuje „české jaro“ na Film+ a hned v zápětí, 8. 4. 2011 ve 21:25, bude přehlídka českých filmům na Film+ pokračovat exkluzivní televizní premiérou velmi odlehčené komedie režiséra Zdeňka Trošky, Doktor od jezera hrochů, která byla uvedena do kin v minulém roce a diváky učarovala hned od první chvíle. Film+ uvádí snímek v exkluzivní televizní premiéře a to současně v České i Slovenské republice.


Komedii Doktor od jezera hrochů vidělo v kinech více než 180.000 diváků. Zdeněk Troška opět prokázal, že jeho vytříbený smysl pro humor a vždy jedinečný výběr herců, stále láká diváky do kin a k televizním obrazovkám. Do svého filmu, který je plný lehce černého humoru a vtipné nadsázky, obsadil Zdeněk Troška osvědčenou hereckou kvalitu: Evu Holubovou, Boba Klepla, Jiřího Langmajera, Jaroslava Šmída, Terezu Bebarovou, Miroslava Vladyku a mnoho dalších. Komedie, která byla natočena na motivy velikána českého humoru Miloslava Švandrlíka, vypráví příběh hodného, ale do dnešního života se nehodícího doktora Čeňka Dobeška.

Svědomitého lékaře, který neumí svého povolání či poslání využít ke svému prospěchu tak jako jiní jeho kolegové ze studií nebo ze špitálu. Po boku hezké manželky Zuzany a úděsné tchyně Marie Košvancové, žije pro jeho povahu nesnesitelný život až do doby, než mi chuť na nevěru a finanční profit ze strany jeho kolegy a manželky, nezkříží cestu nabídka na stáž v Africe.

„České a slovenské filmy jsou vždy zpestřením naší filmové nabídky na Film+ a divácký zájem o tyto tituly dokazují i podložené výsledky jejich sledovanosti. Kupříkladu filmy, Pokoj v duši, Poslední plavky, Bobule a 2Bobule, Ulovit miliardáře, které jsme uvedli v exkluzivních televizních premiérách, zaznamenaly u diváků výrazný ohlas. Filmem Poslední plavky jsme dosáhli sledovanosti ve vybraném dni více než 2% podílu v cílové skupině 18 – 49 let. Exkluzivní premiéra filmu 2Bobule dosáhla sledovanosti v den své premiéry na Film+ také téměř 2% podíl z celkového počtu diváků a stejně tak si vedla i premiéra české komedie Ulovit miliardáře. Na obě velmi úspěšné komedie, Bobule a 2Bobule, se mohou diváci Film+ těšit o velikonočních svátcích“ uvedla Erika Luzsicza, managing director IKO Cable.

„O dalších titulech z české a slovenské produkce vedeme intenzivní jednání a našim divákům již dnes mohu slíbit, že v příštím roce uvidí v exkluzivní premiéře na Film+ animovaný film Autopohádky, který nyní nastoupil úspěšnou cestu českými kiny. O uvedení všech nových titulů diváky vždy informujeme s dostatečným předstihem prostřednictvím profilu Film+ na Facebooku a programu zveřejněného na internetových stránkách www.filmplus.cz.“ Dodala Erika Luzsicza


IKO TV Central Europe je středoevropská mediální společnost, která přináší televizním divákům portfolio tematických kanálů přenášených kabelovými, satelitními a IPTV operátory. V České republice je portfolio společnosti zastoupeno kanály Film+, Fishing and Hunting a DOQ. Všechny tři programy jsou vysílány v češtině a můžete je sledovat 24 hodin denně. IKO TV Central Europe, provozuje v dalších zemích desítku tematických televizních stanic v různých jazykových mutacích. Jedná se o sportovní kanály Sportklub, Sportklub+, filmové kanály Film+, Film+2, Sorozat, komediální kanál Prizma, dokumentární kanály DoQ, Fishing&Hunting channel, kanál pro mladé Cool TV a kanál o životním stylu Reflektor. Výhodou širokospektrálního portfolia IKO TV Central Europe je pro diváky unikátnost v mnoha zájmových oblastech.

Film+ vysílá v České republice od roku 2005. Všechny programy jsou v češtině a můžete je sledovat 24 hodin denně. Film+ je součástí základního balíku programů analogové i digitální nabídky největšího českého kabelového operátora UPC Česká republika a na satelitní platformě UPC Direct. Rovněž je součástí základního balíku programů na satelitních platformách CS Link a Digi TV. Film+ je dostupný rovněž u většiny lokálních kabelových a IPTV operátorů. www.filmplus.cz

Fishing&Hunting je unikátní televizní kanál pro nadšence lovu a rybolovu. Televizní kanál vysílá česky, 24 hodin denně. Fishing&Hunting je součástí digitální nabídky největšího českého kabelového operátora UPC Česká republika i nabídky satelitní platformy UPC Direct. Dále je součástí nabídky programů na satelitní platformě CS Link a Skylink. Fishing&Hunting je dostupný rovněž u většiny lokálních kabelových a IPTV operátorů. www.fishingandhunting.cz

DoQ je určen pro vzdělávání všech věkových skupin. Televizní kanál vysílá česky, 24 hodin denně. DoQ je součástí nabídky programů na satelitní platformě CS Link i nabídky satelitní platformy UPC Direct. Je dostupný rovněž u řady lokálních kabelových a IPTV operátorů. www.doq.cz

MTV Dance – Hudební kanál specializovaný především na taneční hudbu. Vysílání zahrnuje exkluzivní přímé přenosy z hudebních klubů a ten nejlepší mix od předních DJ´s v žánrech klasické taneční a populární hudby.

MTV Hits - Hudební kanál, který jde napříč všemi žánry. Přináší čerstvou směs současných i budoucích hitů včetně novinek v celosvětových hitparádách.

MTV Rocks - hudební kanál pro mladé se skutečnou vášní pro rockovou hudbu, která bije rychleji než jejich srdce.

VH1 – Hudební kanál pro široké divácké spektrum. Přináší to nejlepší z dnešní hudby, zvuků a nejlepší hity z 60. let, 70, 80 až do 90 let. Je čas se znovu připojit k hudbě.

VH1 Classic – Hudební kanál, který je vším. Hraje hity, které odolaly času a přináší nezapomenutelné hudební pohledy do sedmdesátých, osmdesátých a začátků let devadesátých. Videoklipy, které nestárnou.

MTV NHD - Hudební kanál, který vysílá inovativní programový obsah. Přenáší živé koncerty hudebních velikánů a přenosy z věhlasných hudebních festivalů. V program jsou obsaženy hudební dokumenty a pořady z originální produkce MTV. MTVNHD vysílá v HD rozlišení.

Nickelodeon – je jedním z nejvíce celosvětově uznávaných a široce distribuovaných multimediálních televizních kanálů s orientací na děti a rodinu. Děti jsou na prvním místě a je jim také podřízeno vše. Nickelodeon zahrnuje programy z produkce celého světa, speciální akce, nabídky spotřebního zboží, digitální nabídky, rekreaci, knihy, hrané filmy a pro-sociální iniciativy. Nickelodeon je bohatý a rozmanitý. Vysílá globální hity v animaci, jako jsou SpongeBob SquarePants a Tučňáci z Madagaskaru nebo inovativní pořady postavené na životopisné lince předškolních dětí, Dora průzkumnice a pro starší děti iCarly, Big Time Rush nebo populární Victorious. Kanál vysílá 24 hodin a v českém jazyce. www.nickelodeon.cz

Nick Jr. – Vysílá nepřetržitě 24 hodin denně a je zaměřen na předškolní děti. Nick Jr. je jako školka v televizi.


Jakub Zíka, PR IKO TV Central Europe, 31. 3. 2011


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
31.03.2011 • Dubnové premiéry na HBO Comedy a HBO OnDemand
30.03.2011 • AXN v dubnu 2011
29.03.2011 • Pervyj Informacionnyj Kavkazskij nepřetržitě z družice Hot Bird
28.03.2011 • Dubnové filmové lahůdky na Cinemaxu
27.03.2011 • ETB1 bude od 12. 4. 2011 zakódována
25.03.2011 • Dubai World Cup na Nova Sport

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist