Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 23:04:39   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Dubnové premiéry na HBO Comedy a HBO OnDemand

  Autor: PR Press HBO/Redakce satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 31.03.2011



Na HBO Comedy nás v dubnu čeká komediální seriál z produkce HBO Show Rickyho Gervaise a americký sitcom Párty na klíč, HBO OnDemand uvede úspěšný snímek režiséra Jamese Camerona Avatar a hit režiséra Jiřího Vejdělka Ženy v pokušení.




HBO Comedy

Show Rickyho Gervaise

Komediální seriál z produkce HBO pochází z dílny Rickyho Gervaise a Stephena Merchanta - autorů populárních seriálů Kancl a Komparz. Třináctidílnou animovanou skládanku inspirovaly nekonvenční úvahy jejich kamaráda a kolegy Karla Pilkingtona. Mezi diskutované otázky patří podstata vynálezů dvacátého století, či nový návrh pro kontrolu populace. Tvůrci ukazují i vývoj filozofie v průběhu věků, uvažují o Karlově kulaté hlavě a o zásadách charity. Pravidelnou součástí pořadu je Opičí zpravodajství a četba z Karlova deníku.

Premiéry: od pondělí 4. dubna, každé pondělí, úterý a středu, vždy ve ve 20:00 hod. (s výjimkou středy 27. dubna)


Párty na klíč

Americký sitcom rozehrává příhody bizarní skupiny mužů a žen, jež touží po kariérách herců, spisovatelů, modelek, či hudebníků. Kvůli zajištění svého živobytí pracují pro cateringovou společnost a zároveň chtějí prorazit ve svých oborech. Berou jakoukoli práci, včetně zajišťování dětských oslav, a od klientů často zažívají ponižující ústrky. V úvodní epizodě se neúspěšný herec Henry Pollard vrací ke svým kolegům. Setkává se s partou, kterou vede dobrácký Ron… Vtipný průhled do prostředí současné zámořské bohémy režíroval Fred Savage.

Premiéra úvodní epizody: středa, 27. dubna ve 20:00 hod.



HBO OnDemand

Avatar

V jednom z nejslavnějších dobrodružství nového milénia režisér James Cameron využil převratných počítačových technologií. S jejich pomocí propojil svět lidí s fantastickou říší na planetě Pandora. Pragmatičtí pozemšťané objeví na vzdáleném teritoriu vzácnou horninu a chtějí ji vytěžit. K infiltraci slouží umělí tvorové, kteří se navenek podobají nadlidsky disponovaným domorodcům. Jedním z dokonale upravených "avatarů" je bývalý mariňák Jake (Sam Worthington), který se však během své mise zamiluje do dcery místního náčelníka a přidá se k ohroženým pandořanům... Příběh se sugestivními akčními scénami nabízí řadu ekologických i politických analogií.


Ženy v pokušení

Hit režiséra Jiřího Vejdělka konfrontuje intimní problémy žen tří generací. Zdrženlivá psycholožka Helena (Lenka Vlasáková) přistihne svého manžela při nevěře s mladou černoškou. Její extravagantní matka, bývalá herečka Vilma (Eliška Balzerová), jež chápe muže pouze jako objekty svých erotických avantýr, osamělé dceři radí, jak s nepříjemnou situací naložit. Nejmladší z rodinného trojlístku, Helenina dcera Laura (Veronika Kubařová) chodí se sympatickým Jakubem (Vojtěch Dyk). Vztahy se zauzlí poté, co se mladík zahledí do dívčiny matky. Temperamentní Vilma trpí zhoubnou chorobu, kterou se snaží nebrat na vědomí...



Placený filmový kanál HBO Comedy vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách UPC Direct, DIGI TV a Magio TV na satelitech Thor/Intelsat 10-02 na pozici 0,8/1,0 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně. Placená nabídka HBO OnDemand je dostupná v digitálních kabelových sítích v ČR a SR. Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO (a HBO HD), HBO2, HBO Comedy i HBO Digital si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Czech Republic, připravila redakce satCentrum, 31. 3. 2011


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
31.03.2011 • Exkluzivní televizní premiéra úspěšné komedie Zdeňka Trošky, Doktor od jezera hrochů na Film+
30.03.2011 • AXN v dubnu 2011
29.03.2011 • Pervyj Informacionnyj Kavkazskij nepřetržitě z družice Hot Bird
28.03.2011 • Dubnové filmové lahůdky na Cinemaxu
27.03.2011 • ETB1 bude od 12. 4. 2011 zakódována
25.03.2011 • Dubai World Cup na Nova Sport

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist