Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 20.05.2024 - 06:26:39   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Skylink rozšiřuje nabídku mimo jiné i o programy Spektrum HD, Sport2 a TV Paprika

  Autor: PR Press Chello CE , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 15.04.2011


Ostrý start čeká 1. května 2011 televizi Spektrum HD, která se stává součástí programové nabídky satelitního operátora Skylink. Dokumentární Spektrum je již dnes jedním z nejrozšířenějších tematických kanálů a díky partnerství se Skylinkem osloví o dalších zhruba 15 procent českých a slovenských domácností více.


Začátkem května zpestří programovou nabídku Skylinku rovněž sportovní stanice Sport2 a na gastronomii zaměřená televize TV Paprika. Tyto nové programy budou vysílány v normě MPEG-4, budou tedy přístupné zákazníkům vybaveným HD přijímačem. Všechny výše uvedené televizní stanice patří do portfolia společnosti Chello Central Europe, člena skupiny Liberty Global, Inc.

Hned tři nové tematické televizní kanály provozované Chello Central Europe mohou od 1. května sledovat zákazníci satelitního operátora Skylink. „Spektrum HD je naší první stanicí, kterou ve vysokém rozlišení přinášíme divákům a jsme rádi, že premiérově ji mohou sledovat právě zákazníci Skylinku jakožto největšího satelitního operátora v České republice a na Slovensku,“ řekla Alena Blahovcová, Vice-President Affiliate Sales ze společnosti Chello Central Europe.

„Televizi Spektrum HD jsme zvolili do naší nabídky především pro její dlouhodobou programovou kvalitu a širokou diváckou oblibu,“ uvedl Jaromír Glisník, výkonný ředitel Skylinku.

Sportovní kanál Sport2 doplní v nabídce Skylinku již zařazenou stanici Sport1, a tak pod hlavičkou Sport TV uceleně přinesou fanouškům nejzajímavější sportovní události ze zahraničí i domova. Mezi dlouhodobě nejsledovanější a nejlépe hodnocené patří exkluzivní přímé přenosy ze španělské fotbalové ligy. Divácky oblíbené jsou také přímé přenosy ze slovenské hokejové Slovnaft extraligy na Sport1 a nedělní přímé přenosy z utkání české Gambrinus ligy na programu Sport2. Ze zahraničních soutěží nechybí přímé přenosy a záznamy utkání NHL a NBA a mnoha dalších sportovních odvětví.

Na gastronomii zaměřená TV Paprika vysílá pořady například se skvělým kuchařem a miláčkem žen Jamiem Oliverem, nesmlouvavým michelinským Gordonem Ramsaym nebo okouzlující Nigellou Lawsonovou. V letošním roce se navíc výrazněji zaměří na seriály s praktickými tipy na vaření a také na vlastní pořady české produkce.


Více o Spektrum HD

Televize Spektrum HD vysílající se vysokém rozlišení přináší kvalitní dokumentární pořady sloužící lepšímu poznání světa kolem nás. Důraz klade na populární vědu, dobrodružství a cesty, historii, království divočiny a každodenní život. Dokumenty na Spektrum HD jsou pestré, věrohodné a nabízejí smysluplné trávení času celé rodiny. Tento kanál, vedle toho, že je bohatě zásoben programy nakoupenými od zahraničních distributorů, klade velký důraz i na vlastní produkci. Spektrum HD vysílá ve vysokém rozlišení, ve formátu 16:9 a v českém znění.


Více o Sport2

Sportovní kanál SPORT2 vysílá přímé přenosy z oficiálně nejlepší fotbalové ligy na světě (španělská „La Liga“) a z české Gambrinus ligy. Nabídku vrcholných sportovních událostí doplňuje NHL s mnoha skvělými českými a slovenskými hráči, tenis (ATP500) nebo ragby (Anglie). V případě nejvýznamnějších akcí se nabídka SPORT2 programově doplňuje se stanicí SPORT1 tak, aby sportovní fanoušek nepřišel ani o jeden atraktivní zápas. Maximální zážitek ze sledování SPORT2 umocňují zkušení tuzemští komentátoři. SPORT2 vysílá ve formátu 16:9.


Více o TV Paprika

TV Paprika je tematický televizní program zaměřený na gastronomii. Umí inspirovat, dávat rady, ukazovat příklady, návody a postupy, což všechno může pozorný divák využít k vlastní tvorbě pokrmů, přípravě nápojů nebo úpravě stolu či prostředí. Na obrazovce představuje mezinárodní kuchařské hvězdy, jako jsou Gordon Ramsay, Nigella Lawsonová nebo Jamie Oliver. Všechny pořady na TV Paprika jsou v českém znění.


Společnost Chello Central Europe

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy.
Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc. Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2, SportM, Minimax (pro děti), Spektrum (dokumenty), Paprika (gastronomie), deko (bydlení) a společný podnik s MGM (filmy). Kromě tematických kanálů společnost dále provozuje firmu At Media se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku. Vedle toho Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. Fine Living Network (FLN), Zone Romantica, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, History, Hustler TV, Daring! TV nebo Bloomberg.


Jakub Švestka – Senior PR Executive, Chello Central Europe


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 1   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.04.2011 • Dnes startuje nová televize Spektrum Home, láká na premiéry. Ke stejnému datu zaniká televize Deko
14.04.2011 • MTV NHD již od 1. května v nabídce Skylinku
11.04.2011 • Skylink připravuje rozšíření programové nabídky [ 16 ]
08.04.2011 • Technické změny ve vysílání regionálního zpravodajství ČT
07.04.2011 • Nová televize o bydlení Spektrum Home startuje v ČR a SR již za týden
07.04.2011 • Nova Sport HD přináší živé přenosy s prostorovým zvukem

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Konečne Spektrum!!! 

15.04.2011 10:25 • ® Buddy
Hurááá! :D :good::good::good:
 
 
Celkový počet komentářů: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist