Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 20.05.2024 - 07:05:16   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Dnes startuje nová televize Spektrum Home, láká na premiéry. Ke stejnému datu zaniká televize Deko

  Autor: PR Press Chello CE , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 15.04.2011


Dnešním dnem, 15. 4. 2011, začala v Česku a na Slovensku vysílat nová televize Spektrum Home určená všem zájemcům o praktické tipy pro krásnější byt, dům a zahradu. V portfoliu jejího provozovatele Chello Central Europe nahrazuje stanici deko. První den nabídne Spektrum Home premiéry několika atraktivních seriálů vlastní i externí produkce. Vysílatelem kabelové a satelitní televize Spektrum Home je společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc.


Již v pátek 15. dubna se ve vysílání Spektrum Home objeví například nová řada Renovace Debbie Travisové a ve vlastní produkci vyrobené pořady Green Team nebo Kutiholka.

V seriálu Renovace Debbie Travisové (poprvé 15. 4. od 11.30) se diváci setkají s touto okouzlující plavovláskou zkrášlující koupelnu, ložnici nebo dětský pokoj v duchu aktuálních trendů. Těm, co netrpělivě sledují vývoj počasí a chystají se k prvním zahradnickým pracím, jistě udělá radost seriál Green Team (poprvé 15. 4. od 17.00). V celkem 80 dílech představí plejádu zahradnických prací, které je třeba za sezónu vykonat.

Sympatická a zároveň šikovná moderátorka Mónika Ullmanová v roli Kutiholky (poprvé 15. 4. od 17.30) dává nové uplatnění předmětům, které se sice běžně vyskytují v každé domácnosti, ale na první pohled by nikoho nenapadlo, že mohou mít také dekorativní funkci. Páteční večer na Spektrum Home patří seriálu Buď já, nebo pes (poprvé 15. 4. od 19.00), v němž odbornice na výchovu psů Victoria Stilwellová radí majitelům, jak z jejich neposlušných čtyřnohých stvoření udělat chlupatého miláčka celé rodiny.


Více o stanici Spektrum Home

S příchodem jara se mění televizní stanice TV Deko a pod novým názvem Spektrum Home potěší své diváky novým vzhledem a inovovaným programem. Spektrum Home je další televizí z rodiny Spektrum. Zatímco dokumentární Spektrum popisuje svět kolem nás v širším pojetí, inspirující a praktické Spektrum Home se zabývá bezprostředním okolím každého z nás, naším domovem. Mohou ji sledovat zákazníci kabelových a satelitních operátorů, např. UPC ČR, UPC SR, Telefónica O2, Magio Sat, SelfServis, RioMedia či NejTV.


Společnost Chello Central Europe

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy. Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc. Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2, SportM, Minimax (pro děti), Spektrum (dokumenty), Paprika (gastronomie), deko (bydlení) a společný podnik s MGM (filmy). Kromě tematických kanálů společnost dále provozuje firmu At Media se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku. Vedle toho Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. Fine Living Network (FLN), Zone Romantica, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, History, Hustler TV, Daring! TV nebo Bloomberg.


Jakub Švestka – Senior PR Executive, Chello Central Europe


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.04.2011 • Nový ceník Skylinku od května 2011
15.04.2011 • Skylink rozšiřuje nabídku mimo jiné i o programy Spektrum HD, Sport2 a TV Paprika [ 1 ]
14.04.2011 • MTV NHD již od 1. května v nabídce Skylinku
11.04.2011 • Skylink připravuje rozšíření programové nabídky [ 16 ]
08.04.2011 • Technické změny ve vysílání regionálního zpravodajství ČT
07.04.2011 • Nová televize o bydlení Spektrum Home startuje v ČR a SR již za týden

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist