Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 06.05.2024 - 11:22:27   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Tip týdne: Filmový MGM Channel připomene Spielbergova díla z 80. let

  Autor: PR Press Chello CE , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 24.06.2011


Dvě celovečerní díla spjatá se Stevenem Spielbergem představí v cyklu Zblízka filmový kanál MGM Channel. V neděli 26. června večer uvede MGM Channel dobrodružný rodinný snímek Rošťáci (The Goonies) a hned poté dramatický příběh Barva nachu (The Color Purple). Filmový kanál MGM Channel v Česku a na Slovensku zastupuje společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc., reklamní čas prodává agentura At Media.


Hrdiny dobrodružného příběhu Rošťáci (neděle 26. června od 20.30) je klukovská parta z malého přímořského městečka Astorie, která zcela náhodou přijde na stopu starému pirátskému pokladu a vydá se ho hledat do labyrintu podzemních jeskyní. Nejenže je to dobrodružství, které kluky vzrušuje, ale také jediná možnost, jak získat finanční prostředky potřebné k záchraně jejich domovů před zbouráním. Spielberg se na tomto snímku podílel jako autor námětu a nabídl v něm lákavou směsici vtipu, dobrodružství a fantazie pro všechny generace.


Film Barva nachu (neděle 26. června od 22.35) byl natočen podle stejnojmenného románu Alice Walkerové oceněného Pulitzerovou cenou a je strhujícím diváckým zážitkem nejen díky fantastickým hereckým výkonům slavných hvězd v hlavních rolích, ale také díky dokonalému režijnímu vedení Stevena Spielberga. Mezi roky 1909 a 1949 mladá černoška z amerického Jihu jménem Celie (Whoopi Goldbergová) postupně získává sebeúctu při snaze o vzdělání a nalezení lásky – a to navzdory násilnickému manželovi i celospolečenské diskriminaci žen a černošských obyvatel. Bohatě strukturovaný děj snímku, zahrnující několik desetiletí, vypráví velkou část životního příběhu prosté venkovské ženy. Po vynuceném sňatku s hrubým Albertem (Danny Glover), kterého musí oslovovat pane, se Celie uzavírá do sebe a se svým trápením se svěřuje pouze Bohu. Až přátelství se dvěma skvělými ženami Sofií (Oprah Winfreyová) a Shug (Margaret Averyová), jí dodá sílu, z níž čerpá sebedůvěru a schopnost odpustit.


Více o stanici MGM Channel

Kanál MGM přináší legendy stříbrného plátna i současné filmové hity z věhlasné kolekce hollywoodského studia Metro-Goldwyn-Mayer (MGM). Správně vyvážený mix žánrů uspokojí v pohodlí domova všechny milovníky kvalitní kinematografie. Více na www.mgmchannel.com.


Společnost Chello Central Europe

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy.
Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc.
Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2, SportM, Minimax (pro děti), Spektrum (dokumenty), TV Paprika (gastronomie), Spektrum Home (bydlení) a společný podnik s MGM (filmy).

Kromě tematických kanálů společnost dále provozuje firmu AtMedia se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku.

Vedle toho Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. Fine Living Network (FLN), Zone Romantica, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, History, Hustler TV, Daring! TV nebo Bloomberg.


Jakub Švestka, Senior PR Executive Chello Central Europe s.r.o.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
27.06.2011 • Den na rybách s NGC a Jakubem Vágnerem
27.06.2011 • Letní novinky na Prima COOL: grafika a Autosalon
27.06.2011 • Objevujte v červenci přírodu na Nat Geo Wild [ 1 ]
23.06.2011 • Žijte se zájmem v červenci na National Geographic Channel [ 1 ]
22.06.2011 • Nenechte si ujít v červenci na Travel Channel
21.06.2011 • Nat Geo Music ukončí dne 31. 8. vysílání

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist