Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 23:17:51   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nenechte si ujít v červenci na Travel Channel

  Autor: PR Press Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 22.06.2011


Travel Channel ani v červenci nezahálí. Potěší vás v Nebojácných cestách, jak novozélandské celebrity procestují Tanzanii, Zanzibar, Turecko, Mongolsko a další destinace. Každé pondělí v seriálu Lidé od moře, Jerome Delafosse prozkoumá nejtajemnější hlubiny v oceánu. V premiérovém díle Na palubě otestujeme neodolatelnou gastronomii na luxusní zaoceánské lodi Marina nebo se vydáme s Jeďte dnes a světoznámou expertkou na víno, Isabelle Legeron na ochutnávku jedněch z nejstarších ročníků vína na světě.



Dokumentární seriály:

Nebojácné cesty

Novozélandské celebrity svůj pětihvězdičkový klíč k luxusu nedávají jen tak z ruky, je výměnou důkladně zabalen do batohu a poslán do vzdálených mist na nebojácnou cestu. Vynechávajíc tentokrát dodatečnou lázeňskou péči zařazuje v mezičase do nabídky na cenu Akademie nominovaná Keisha Castle-Hughes exotický výlet do Tanzánie a Zanzibaru. Dříve než předseda poroty šéfkuchařů Simon Gault vyrazí do Íránu za nejlepším kaviárem z Kaspického moře, směřuje do Turecka za tureckými sladkostmi. V itineráři je dále Tádžikistán a Mongolsko, ale zřídka kdy jsou u těchto destinací v ceně zahrnuty i služby řidiče.

Každou neděli od 24. července ve 20:00 hod.


Lidé od moře

Jerome Delafosse si procvičuje mužský vřelý vztah k moři a vyhledává z paluby loďky stále přeživší obyvatele. Indické pobřeží pokrývá 8,000 kilometrů a je obydleno miliony lidí od rybářů, po svaté muže a obchodníky: pro ně je tato voda darem od Boha. V Japonsku Jerome navštěvuje oblast Shima, aby si splnil svůj dětský sen: potkal Amas, ženy potápějící se do Pacifiku, jednu z nejstarších přímořských legend. Jejich tradice se datuje do minulosti téměř 2 000 let. Amas jsou silné, tvrdě pracující ženy, které se denně potápějí a sbírají měkkýše a humry, aby pak mohly své úlovky sdílet u stolu s ostatními členy rodiny. Azorské souostroví bylo po věky dějištěm výpravných konfrontací mezi muži a velrybami a zde Jerome odhaluje vzácnou a překvapující skutečnost, když se sám střetává tváří v tvář s velrybím samcem vážícím několik tun. Lidé od moře dobře vědí, že hlubiny oceánu jsou nejrozsáhlejší neprozkoumanou oblastí na planetě, plné záhad a tajemna.

Každé pondělí od 18. července v 21:00 hod.



Premiéry:

Na palubě

Červencové díly Na palubě vypadají velmi lákavě, Julie Peasgood vyráží na gastronomický únik na palubě zbrusu nové zaoceánské lodi Marina. Gareth Davis se zastavuje na sousedním ostrově Porto Santo vedle Madeiry, aby otestoval jeho omlazující písek a Jonathan Beaumont zjišťuje, proč tolik stoupá popularita plavby po řece, především na výroční inaugurační plavba Antoinetty.

Premiéra v pondělí 4. července v 19:00 hod.


Jeďte dnes

V červencovém Jeďte dnes, spolupracovnice Travel Channel a expertka na víno, Isabelle Legeron v Gruzii ochutnává jedny z nejstarších ročníků vína na světě. Maputo, mosambické malebné město způsobuje kulturní šok Miku McCleanovi a také nahlédneme do Rembrandtova dědictví v Amsterdamu.

Premiéra v úterý 5. července v 19:00 hod.



Placené dokumentárně cestovatelské kanály od Travel Channel:

Travel Channel vysílá ve všech klíčových platformách na českém a slovenském trhu (UPC, Digi TV, Telefonica O2, Orange Slovakia, Magio TV), na satelitu Sirius 4 na orbitální pozici 4,8 st. východně, Travel Channel HD pak naladíte na Astře 23,5 st. východně v satelitní platformě Skylink a T-Mobile Televize.

Oficiální stránka Travel Channel: www.travelchanneltv.cz.

Úplné měsíční programové přehledy a tipy Travel Channel (i Travel Channel HD) si můžete také stáhnout na www.channels.cz v sekci TV programy a na satCentrum v sekci TV download.


Pro satcentrum Eva Sedláčková, PR Channels, 22. 6. 2011


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.06.2011 • Žijte se zájmem v červenci na National Geographic Channel [ 1 ]
21.06.2011 • Nat Geo Music ukončí dne 31. 8. vysílání
21.06.2011 • Červencové filmové lahůdky na Cinemaxu
20.06.2011 • WIMBLEDON na Nova Sport
16.06.2011 • ČT4 odvysílá zápasy fotbalových lvíčat na MS do 17 let
15.06.2011 • Prima COOL uvede sitcom v původním znění s titulky

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist