Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 06.05.2024 - 12:40:51   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Žijte se zájmem v červenci na National Geographic Channel

  Autor: PR Press Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 23.06.2011


Dokumentární a diváky oblíbený National Geographic Channel v červenci nechá nahlédnout každé pondělí do příběhu Pirátská hlídka o australské vojenské lodi. Vydejte se po stopách nejodvážnějších fotografů světa v dokumentárním pořadu Nejúžasnější fotografie National Geographic. Nenechte si ujít nedělní speciály, kde se v dokumentu Loupež v Egyptě objasní záhada stará 3700 let a možná objevíte i Cestu do křišťálové jeskyně.



Pirátská hlídka

Pirátská hlídka vypráví příběh australské vojenské lodi HMAS Toowoomba a její posádky během 6timěsíčního nasazení v Perském zálivu, kde se musí potýkat s pašováním a pirátstvím. Než se jednotka vydá na pirátskou hlídku, musí každý námořník podstoupit týden intenzivní simulace bojových situací. Jejich výdrž pod neustálým tlakem a schopnost vyřešit a vyrovnat se s nouzovými stavy co nejefektivněji a nejrychleji je podrobena testu na hranici lidských možností. Muži se nakonec vydávají do Perského zálivu a netrvá to dlouho a Toowoomba se ocitá v první akci. Jsou zaměřeny podezřelé arabské plachetnice. Podle tajných služeb by mohly být zapojeny do pašování drog z Íránu do Afriky, kde jsou utržené peníze využívány na podporu terorismu. Je třeba to prošetřit. Zhruba v polovině šestiměsíčního nasazení dostává Toowoomba hlášení, na které čekala. Nákladní loď hlásí, že je ohrožována ozbrojenými muži v motorovém člunu. Toowoomba se rychle přemisťuje a tým zadrží člun i s jeho posádkou, která se vydává za pouhé rybáře. Prohlídka nicméně prokáže, že jsou tito muži až po zuby ozbrojení automatickými zbraněmi a granátometem. V poslední fázi svého působení už se členům posádky stýská po domovech, jsou přepracovaní a ve stresu. Někteří již mají dost a nálada se vyostřuje. Toowoomba se najednou potápí. Lodní šroub uvízl v rybářské síti jedné z mnoha plachetnic, které v této oblasti najdeme. Potápěči se pouští do dlouhé a namáhavé práce ve vodách plných žraloků, aby zmírnili následky této situace. A nakonec po 6 měsících nastává vytoužené shledání s rodinami, které již netrpělivě vyhlížejí své milované.

Každé pondělí od 18. července ve 22:00 hod.



Nejúžasnější fotografie National Geographic

Vydejte se po stopách nejodvážnějších fotografů na světě, díky nimž je National Geographic známý svými živými, úchvatnými a rozmanitými fotografiemi, které formují náš pohled na svět. Každý jejich krok je plný dobrodružství, jejich fotografie jsou mnohdy jediným důkazem jejich přítomnosti na místech, která měli možnost navštívit. Během svých cest podstoupili mnohdy životu nebezpečné situace. Vždy to ale byli oni, kdo stál za objektivem. Až do teď. Nyní jsou to naše kamery, které na ně míří. Sledujte živé vyprávění fotografů o nesčetných dobrodružstvích v divočině, na ledu, ve vlnách i kdekoliv jinde, kam je táhne zvědavost (a jejich editor).

Každou sobotu od 2. července ve 22.00 a 22.30 hod.



Nedělní speciály:

Loupež v Egyptě

V roce 1888 Flinders Petrie konečně pronikl do hrobky krále Amenemheta III., jednoho z nejbohatších vládců střední dynastie. Po roce kopání se konečně dostal až na místo odpočinku krále, ale zjistil, že odtamtud vše zmizelo. Po lupičích nezbyla jediná stopa a zmizely všechny předměty, které měly nějakou hodnotu. Někdo zde provedl loupež tisíciletí. Nyní se schází skupina čtyř odborníků, aby znovu otevřeli celý případ. Každý z nich bude dle svého oboru schopen přinést k případu důležité poznatky a dohromady tak obsáhnou různé aspekty celé loupeže. Jak prozkoumávají celou záležitost do posledního detailu, je jasné, že se zločin odehrál ve starověku a že bude třeba zrekonstruovat každý krok loupeživého gangu. V dobách, kdy byla každá komunita malá a hojně se šířily klepy, muselo být těžké udržet loupež pod pokličkou. Mohli lupiči vůbec využít ukradené bohatství? Sledujte objasnění záhady staré 3700 let.

Neděle 10. července ve 22.00 hod.



Cesta do křišťálové jeskyně

V roce 2008 objevil mezinárodní tým vědců a cestovatelů něco, co od té doby označujeme za jeden z přírodních divů světa. Jde o Křišťálovou jeskyni. Ale jak je tato jeskyně krásná, tak je také nebezpečná. Teploty zde dosahují 45 stupňů Celsia a vlhkost je téměř 100%. Nový tým se vydává na poslední nebezpečnou expedici. Specializovaná skupina se snaží objevit ta největší tajemství obestírající tento velkolepý přírodní úkaz. Snaží se rovněž zjistit, zda jde o samostatnou jeskyni, či o součást rozsáhlejšího labyrintu, který čeká na své objevení.

Neděle 24. července ve 22.00 hod.



Placený dokumentární a přírodovědný kanál National Geographic Channel vysílá ve všech klíčových platformách (UPC, Digi TV, Telefonica O2, Orange Slovakia, Skylink, CS Link, Magio TV) i ve většině regionálních platformách na českém a slovenském trhu, na satelitu Astra 3B na orbitální pozici 23.5 stupňů východně, a National Geographic Channel HD na satelitu Atlantic Bird 1 TXP, pozice 12,5 stupňů západně.

Oficiální stránka National Geographic Channel: www.natgeotv.com/cz


Úplné měsíční programové přehledy a tipy National Geographic Channel i kanálu v HD rozlišení (National Geographic Channel HD) si můžete stáhnout na www.channels.cz v sekci TV programy a na satCentrum v sekci TV download.


Pro satcentrum Markéta Marešová, PR Channels, 23. 6. 2011


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 1   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
27.06.2011 • Objevujte v červenci přírodu na Nat Geo Wild [ 1 ]
24.06.2011 • Tip týdne: Filmový MGM Channel připomene Spielbergova díla z 80. let
22.06.2011 • Nenechte si ujít v červenci na Travel Channel
21.06.2011 • Nat Geo Music ukončí dne 31. 8. vysílání
21.06.2011 • Červencové filmové lahůdky na Cinemaxu
20.06.2011 • WIMBLEDON na Nova Sport

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  fu.. you NGC 

24.06.2011 13:46 • ® sherpo66
NGC whole shit when there is no longer able to broadcast all year finally in CZ / SK language - you are totally incompetent!!>>>>> ked chcete, tak vam to otitulkujem mate to v NGC velni radi...!!!
 
 
Celkový počet komentářů: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist