Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 06:12:11   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Duben na HBO

  Autor: PR Press HBO, ČR , e-mail: www.hbo.cz Přidané: 16.03.2003


Přestože máme teprve polovinu měsíce března, poodhalíme už dnes, jaké programové novinky jsou pro diváky kabelových sítí a satelitní služby UPC Direct nachystané na kanále HBO pro měsíc duben:



Premiéry

HBO ČR nabízí také v dubnu Nedělní premiéry, v nichž uvidíte nejnavštěvovanější filmy měsíce. Program dubnových nedělí zahajuje dobrodružné akční sci-fi Planeta opic (180 mil. USD v USA, 9,29 mil. Kč v ČR, 97 888 českých diváků). Je to remake filmu z roku 1968 o astronautech, kteří ztroskotají ve futuristickém světě, kde vládnou opice a lidé jsou utiskování „jako zvířata.“ Pod kreativní taktovkou režiséra Tima Burtona se objeví Mark Wahlberg (Tři králové, Dokonalá bouře), Tim Roth a Helena Bonham Carterová (Klub rváčů, Novocaine).

V pořadí druhá jsou Zlatíčka pro každého (93,6 mil. USD v USA a 5.47 mil Kč v ČR/ 50 768 českých diváků) satirický pohled na Hollywood s trochou romance, s obsazením Julie Robertsové, Johna Cusacka a Catherine Zeta-Jonesové.

Další je akční komedie Mexičan (66,84 mil. USD v USA, 5,6 mil Kč v ČR, 65 547 českých diváků), kde uvidíte Brada Pitta a Julii Robertsovou. V tomto filmu se Brad Pitt snaží převézt prastarou zbraň jménem Mexičan, na níž spočívá prokletí, zpět přes hranici, zatímco se jej přítelkyně (Robertsová) snaží přesvědčit, aby se vzdal zločineckého života.

Dračí doupě (15,22 mil. USD v USA) nedělní zabídku zakončuje. V hlavních rolích se objeví Jeremy Irons a Thora Birchová (Americká krása).

Mezi Sobotními premiérami najdete: kriminální film Únosci z pera držitele Oskara Christophera McQuarrie.

Film z originální produkce HBO Konference ve Wannsee je historickým zpodobením konference ve Wannsee z roku 1942, v níž se sešli vůdci nacistů a SS na berlínském předměstí, aby prodiskutovali „Konečné řešení židovské otázky,“ v hlavních rolích Stanley Tucci a Kenneth Branagh.

Dalším filmem je Zlaťák, drama s držitelem dvou Oskarů Michelem Cainem, který zpodobňuje hlavní postavu, ambiciózního pořadatele zápasů v boxu.

Sobotní program zakončuje Corky Romano – noční můra mafie (23,98 mil. USD v USA), krimikomedie v hlavních rolích s Chrisem Kattanem a Peterem Falkem.

V Pátečních premiérách stojí za zmínku Ulice, španělské kriminální drama o třech lidech zapletených do násilného i milostného trojúhelníku.

Dalším zajímavým filmem je Panika. Toto temné a uchvacující drama zobrazuje účinky pracovního stresu a krize středního věku, autorem i režisérem je Henry Bromell a v obsazení uvidíte Williama H. Macyho (Fargo) a Donalda Sutherlanda.


Seriály

Druhá série velmi úspěšného seriálu HBO Odpočívej v pokoji pokračuje i v dubnu. Nové epizody uvidíte každý čtvrtek ve 22:00, s opakováním v sobotu a úterý v noci.


Speciály

V dubnu uvidíte na HBO ČR koncert Eltona Johna. V majestátním prostředí Královské opery předvede výjimečný vyprodaný koncert, kde uslyšíte jeho nejpopulárnější písně od „Your Song“ až po „Don’t Let The Sun Go Down On Me.“ Koncert natočilo BBC 1. 12. 2002. Poprvé po dvaceti letech účinkuje Elton John s orchestrem - tentokrát je to Royal Academy of Music Symphony Orchestra.


Premiéry v původním znění s titulky

Na HBO ČR uvidíte Premiéry v původním znění s titulky každé pondělí ve 20:00. Dubnový výběr nabízí: Krokodýl Dundee v Los Angeles, Příběh rytíře, Lásce na stopě a Bratrstvo vlků - Hon na bestii.


Klub HBO

Klub HBO je dvojprogram se společnou tematikou (profil herce, žánr, stejný režisér, atd.). První dubnový klub nabízí „Den bláznů“ ve společnosti dvou bláznivých komedií: Já, mé druhé já a Irena a Hele, vole, kde mám káru?

Další klubové filmy se vztahují k válce ve Vietnamu: Četa, klasický film Olivera Stonea, a Kubrickovu Olověnou vestu. Třetí klub HBO nabízí dva filmy herce Yun-Fat Chow: Tygr a drak a Anna a král.

Dvě dobře známé popové divy se objeví ve čtvrtém klubu HBO. Mariah Careyová jako herečka ve filmu Stát se hvězdou a Jennifer Lopezová ve filmu Svatby podle Mary.

Poslední dubnové úterý nabídne Keanu Reevese s filmy Náhradníci a Sleduje tě vrah.

V páteční večery ve 20:00 mohou na HBO sledovat Poslední pateční šanci, kde mají diváci možnost vidět některé z nejlepších filmů v hlavním vysílacím čase naposledy. V dubnu nabízíme: Kid, Legenda o slavném návratu, Křupan a Darebáčci.


Tento přehled připravila společnost HBO Česká republika, www.hbo.cz.


A ještě na úplný závěr: Zajímá vás, jaký je program kabelových televizí HBO, Spektrum a SuperMax na tento měsíc? A co budou dávat příští měsíc? Dozvědět se to můžete již dnes, pokud si na našem webu v sekci TV program stáhnete přehled pořadů uvedených stanic na měsíc březen, v nejbližších dnech tam přibude i duben. Na stejném místě také pro vás přinášíme týdenní podrobné vysílací přehledy televizí Galaxie sport a metropolitní TV Praha a Hradec Králové (Galaxie).


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 7   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.02.2003 • Výpadky signálu u družice EUROBIRD 1 (Czechlink, Slovak link) [ 3 ]
25.02.2003 • Fotbal na Galaxii sport – přehled TV přenosů na březen
25.02.2003 • NHL na Galaxii sport – přehled TV přenosů na březen a duben
23.02.2003 • UPC odpovídá – 15. část [ 51 ]
18.02.2003 • Galaxie Sport z paketu CzechLink v prodeji pro DTH [ 8 ]
12.02.2003 • EastBox Digital – rok poté [ 32 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Môj príspevok 

21.03.2003 15:12 • Pavel
Zavolej na UPC, já už na to dostal slevu !!!
 
 
  Můj příspěvek 

21.03.2003 14:48 • xxx
hallmark: na HBO ty pruhy mám taky. Myslel jsem si, že mi blbne televize, ale problém bude asi někde jinde. Neví někdo jak to řešit?
 
 
  HBO v apríli 

19.03.2003 15:12 • hallmark
Uz par tyzdnov sledujem na HBO a Spectre pruhy ako keby bol signal ruseny v kablovke.A to sledujem tieto programy vdaka predrazenemu UPC Direct.
 
 
  Proužkované HBO 

19.03.2003 11:07 • Proužek
Můžete tam dát co chcete za film, stejně se na ten váš pruhovnej hnus nedá dívat.
 
 
  Můj příspěvek 

17.03.2003 20:23 • anti laco
satelitnym prijmom se zaoberam uz 10 rokov
 
 
  to LACO 

17.03.2003 16:10 • ___
RAD BY SOM VEDEL,AKE STANICE MAS NA MYSLI
 
 
  The best? 

16.03.2003 19:36 • laco
Nieco lepsie tam nemate?90%uvedenych filmov sa dali pozriet na free staniciach,v ang.jazyku.Laco
 
 
Celkový počet komentářů: 7 / zobrazují se: 1 ... 7

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist