Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 22:29:19   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Romantica slaví páté narozeniny a mění se...

  Autor: PR Press Zone Vision , e-mail: mkocourek@zonevision.cz Přidané: 19.08.2003


Londýn 15. srpna 2003 - Světový výrobce a distributor tématických kanálů, firma Zone Vision, oslaví pět úspěšných let vysílání své populární stanice plné telenovel – Romantica – velkými změnami v programovém schématu. Přesně v den 5. narozenin, 1. září 2003, začne stanice vysílat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Rozšířený program poskytne prostor pro větší žánrovou rozmanitost, lepší skladbu programů, rozšíří působnost programu na další diváky a potvrdí tak svou excelentní pověst.

Stanice Romantica je dostupná více než 5 milionům domácností ve 26 zemích Evropy. Od svého uvedení v roce 1998 stanice Romantica zaznamenala nepřekonatelný úspěch a získala si v mnoha zemích ohromné množství vděčných fanoušků.

Od podzimu se v programu stanice začnou objevovat nové premiéry a více pořadů včetně zcela nových telenovel a filmů. Nové schéma stanice Romantica bude rozděleno na programové bloky, které usnadní orientaci diváků v jednotlivých programech. Mezi ně patří: Premiéra (Premiere) – to nejlepší z nejnovějších titulů z Mexika, Argentiny a Venezuely; První pusa (First Kiss) – programy pro mladé diváky jako je například cenami ověnčený kanadský seriál Edgemont; Speciál (Special) a Musika (Music) – přinášející koncerty nejznámějších latinskoamerických umělců stejně jako tématické programy; a Classica (Classica) – „růže“ mezi telenovelami s tradičním příběhem.

Různé krátkometrážní snímky jako jsou hudební klipy, zejména od populárních latinskoamerických umělců, a cestovatelské pohledy z exotických míst Latinské Ameriky budou natočené exkluzivně pro Romanticu. Stanice nově představí dabovaná on-air proma ve všech 26 zemích, kam vysílá, a diváky jistě potěší i nová webová stránka www.romantica.tv v češtině.

Romantica, jako značka ztělesňující svět fantazie a úniků, se stala synonymem kvalitních romantických pořadů. Změna programového schématu drží krok s vývojem telenovelového žánru ve světě a potvrzuje, že Romantica je do budoucna dobrým partnerem.

Chris Wronski, president Zone Vision komentuje: „Když jsme před pěti lety stanici Romantica uváděli na trh, nečekali jsme, že se stane tak populární. Změny které na Romantice chystáme hledí do budoucnosti a umožní nám stavět na skvělém úspěchu, který má stanice za sebou. ”

Ernst-Pieter Knupfer, předseda Zone Vision International Holding k tomu dodává: „Romantica se od svého uvedení na trh stala globálním fenoménem. Ke svým pátým narozeninám se dočká fantastických změn, které jen potvrzují úžasný úspěch stanice Romantica u mezinárodních diváků.

Pro více informací prosím kontaktujte Aimee Norman/Danielle Kemble z Premier MaxWorks Tel +44 (0) 20 7292 8331, Fax +44 (0) 20 7734 2024, email: aimee@premiermaxworks.co.uk


Ještě k české verzi TV Romantica:

Stanice je distribuována ve všech velkých kabelových sítích v České republice (včetně 3 největších - UPC Česká republika,a.s.; TESmedia & Intercable CZ, Self servis, spol. s r.o.) a na Slovensku (včetně 3 největších UPC Slovensko, s.r.o.; Satro, s.r.o.; Tatra Temex Cable, a.s.).

Stanice spustí v nejbližší době i nový web v češtině.

Podrobný programový přehled této stanice si můžete stáhnout v rubrice TV program.


Více o společnosti Zone Vision:

Za více než 10 let si firma Zone Vision Group vybudovala jedinečnou pozici na trhu jako vysílatel tématických kanálů a distributor mezinárodních satelitních stanic. Společnost Zone Vision v současné době vlastní a provozuje následující stanice: Reality TV, Romantica, Europa Europa, Le Cinema a Showtime. Kanály, které Zone Vision řídí a zastupuje jsou k dispozici více než 45 milionům domácností ve 150 zemích.

Kromě své hlavní kanceláře v Londýně a mezinárodní centrály v Amsterdamu, má Zone Vision také 16 regionálních poboček. Více než 350 vysoce kvalifikovaných zaměstnanců společnosti se stará o porozumění a přesné nasměrování jednotlivých potřeb mezinárodního vysílání. Mezi aktivity Zone Vision Group patří tvorba kanálů a jejich management, zastupování kanálů, prodej programů a distribuce, studiové produkční služby a internetové služby.


Martin Kocourek, Marketing & PR Manager, Zone Vision Czech s.r.o.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 3   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.08.2003 • Smělé plány regionálních televizí [ 4 ]
15.08.2003 • TV JOJ chce zaútočit na Markízu [ 9 ]
15.08.2003 • Za televizní zábavu budou lidé víc utrácet
14.08.2003 • Televize Nova bude bojovat o přežití [ 20 ]
06.08.2003 • ČT má televizní práva na Ligu mistrů [ 4 ]
05.08.2003 • Berlínská nedokončená televizní věž

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Slibovany koncert nebyl 

20.08.2003 11:25 • Milsch
O minulem vikendu mel na ”nove” Romantice bezet Latin America Unplugged, ale svete div se, ta ceska mutace vysilala jenom dalsi dily ”uchvatnych” telenovel. Ceska mutace, co vysila UPC po kabelu se nerovna originalni polska verze, a tak si nechte o nejakych zmenach jenom zdat.



PS: Pane Malino, ten neexistujici koncert jste sliboval i VY ve svem UPC odpovida, tak se Vas tazi: Co to sakra melo znamenat ?!
 
 
  Můj příspěvek 

19.08.2003 08:09 • RD
Tak jak koukám na program prvního týdne v září, tak tam až na 50 minutový klub o hudbě a cestování v pondělí o půl čtvrté ráno, žádné převratné změny nevidím. Jinak je vše naprosto při starém. Tak o čem ten Kocourek ze Zone Vision v té tiskové zprávě vlastně mluví???
 
 
  Můj příspěvek 

19.08.2003 07:15 • Petr
No to by mě zajímalo jakto že je Romantica distribuována UPC, když v Ostravě ji nemáme????
 
 
Celkový počet komentářů: 3 / zobrazují se: 1 ... 3

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist