Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 12.05.2024 - 00:26:35   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

HBO dominuje nominacím na cenu Emmy

  Autor: PR Press HBO, ČR , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 08.09.2004



Již druhý rok po sobě se může kabelový gigant HBO pochlubit cenným prvenstvím. I letos se mu podařilo získat suverénně největší počet nominací na prestižní cenu Emmy, rovných 124, přičemž televizní společnost NBC, která se umístila na druhém místě, jich měla pouhých 64.

Hlavními kandidáty na zisk trofejí, jež budou za přítomnosti kamer HBO, která bude tento galavečer vysílat v přímém přenosu, předány 19. září v Los Angeles, jsou minisérie adaptací Pulitzerovou cenou ověnčeného dramatika Tony Kushnera Angels in America a série The Sopranos. Tyto dva počiny z originální produkce HBO dohromady nashromáždily 41 nominací.

V kategorii hlavní ženská role v žánru drama byly nominovány: Jennifer Garnerová za sérii Alias (ABC), Mariska Hargitayová za Law&Order: Special Victims Unit (NBC), Allison Janneyová za sérii The West Wing (NBC) a Amber Tamblinová se sérií Joan of Arcadia(CBS).

V kategorii hlavní mužská role v žánru drama se pokusí obhájit loňské vítězství James Gandolfiny z The Sopranos (HBO), dále byli nominováni Anthony LaPaglia z Without a Trace (CBS), Martin Sheen z The West Wing (NBC), James Spader z The Practice (ABC) a Keifer Sutherland za sérii 24 hodin (FOX).

V kategorii hlavní mužská role v žánru komedie lze na pozici nominovaných spatřit nedávno zesnulého Johna Rittera z 8 Simple Rules (ABC), Larryho Davida ze série Curb Your Enthusiasm (HBO), Kesleye Grammera ze seriálu Frasier (NBC) a populárního Matta LeBlanca ze série Přátelé (NBC).

V kategorii ženské se pak představují: půvabná Jennifer Anistonová z Přátel (NBC), Bonnie Huntová za Life with Bonnie (ABC), Sarah Jessica Parkerová za Sex ve městě (HBO), Patricia Heatonová za Everybody Loves Raymond (CBS) a Jane Kaczmareková za sérii Malcolm in the Middle (FOX).

Na nejlepší komediální sérii roku jsou nominovány Arested Development (Fox), Curb Your Enthusiasm (HBO), Everybody Loves Raymond (CBS), Sex ve městě (HBO) a Will and Grace (NBC).

O titul nejlepší dramatické série roku se pak ucházejí seriály The Sopranos (HBO), The West Wing (NBC), CSI:Crime, Scene, Invstigation (CBS), 24 hodin (Fox) a černý kůň soutěže Joan of Arcadia.

Poslední trofej pak lze získat ve zcela nové kategorii, jíž je cena za nejlepší reality show roku, a zálusk na ni mají: The Aprentice (NBC), Last Comic Standing (NBC), The Amazing Race (CBS), American Idol (Fox) a Surivor (CBS).


Hanka Příhodová, PR coordinator HBO


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.09.2004 • Náměstíčko přilákalo diváky k obrazovkám ČT
06.09.2004 • Paskvil - týdeník, který si nespletete
06.09.2004 • Baťa třikrát v České televizi
04.09.2004 • Na hraně on-line na webu ČT
04.09.2004 • V politike na TA3
02.09.2004 • 56. ročník udílení televizních cen Emmy Awards® 2004

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist