Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 10.05.2024 - 12:46:39   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Superstar má posilňovať značku STV

  Autor: I.Šimlovičová, Stratégie on line , e-mail: info@strategie.sk Přidané: 01.11.2004


Megashow STV Slovensko hľadá Superstar, ktorá štartuje na Jednotke, má podľa vedenia televízie pomáhať posilňovať pozitívne vnímanie značky STV verejnosťou. Hoci je práve tento program, do ktorého STV investovala 100 miliónov Sk terčom kritiky a názory mnohých odborníkov sa v otázke či napĺňa kritériá verejnoprávnosti rozchádzajú, manažment si naďalej stojí za svojím: „Hľadanie nových talentov na slovenskej hudobnej scéne, ktorá je už roky považovaná za podvyživenú je jednoznačným plnením verejnej služby. Pre mnohých mladých ľudí z menších obcí je to často krát jediná životná šanca, ako sa presadiť a zmeniť svoj život,“ povedal počas tlačovej konferencie Branislav Zahradník, člen manažmentu STV.

„Zaujímavosťou je, že medzi súťažiacimi sa objavili aj mená detí politikov, ktorí spochybnili opodstatnenosť tejto show na obrazovke STV,“ spomenul pred novinármi generálny riaditeľ STV Richard Rybníček. „Mrzí ma, že mnohí už zabudli na obdobie spred dvoch rokov, kedy táto inštitúcia stála pred otázkou svojej existencie a značka STV bola absolútne znehodnotená a pre mnohých divákov takmer neexistujúca. Dnes je z nej rešpektovaná značka, ktorá bez problémov konkuruje ostatným TV značkám na trhu a získava si čoraz viac priaznivcov medzi mladými ľuďmi. Aj vďaka Superstar,“ dodal.

Značke STV patrí v súčasnosti podľa projektu spoločnosti GfK Koloseum – Najlepšie značky v SR – v kategórii TV stanice 2. miesto, hneď za lídrom – TV Markíza. Oproti minulému roku si tak polepšila o jedno miesto, čím predbehla TV JOJ.

Režisér projektu Peter Ňunez naznačil, že medzi súťažiacimi sa objavili tak výrazné talenty, že by mohli v najbližších anketách popularity ako je napr. Zlatý slávik, vystriedať na stupni víťazov doteraz neohrozené pozície známych celebrít.

O úspešnosť tohto projektu sa vedenie STV neobáva a suma 100 mil. Sk by sa mala televízii bez problémov vrátiť. „Sme presvedčení, že táto show vyvolá diskusie u všetkých vekových skupín a spontánne PR bude jej súčasťou počas celých 6 mesiacov vysielania,“ sebavedome vyhlásil Rybníček. Zárukov úspechu je podľa neho sila značky SuperStar, ktorá by mala pomôcť posilňovať aj samotnú značku STV.

STV si od tejto show sľubuje postupný nárast sledovanosti. „V čase vysielania Superstar, v piatkovom primetime, máme ambíciu poraziť v sledovanosti všetky televízie a počítame s tým, že SuperStar zvýši aj celotýždňový podiel Jednotky na trhu. Chceme prekročiť hranicu 20 percent,“ zdôraznil Richard Rybníček.


Zdroj: Ivana Šimlovičová, Stratégie on line, 28.10.2004


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.11.2004 • Osmý díl Pojišťovny štěstí je v desítce nejsledovanějších pořadů roku
02.11.2004 • Premiéra Elsy našla své diváky
01.11.2004 • Týdeník U nás v Evropě
29.10.2004 • Krajské a senátní volby v ČT
28.10.2004 • Balírna od příštího týdne nově [ 1 ]
28.10.2004 • Přímé přenosy poslaneckých interpelací na premiéra

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist