Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 20:51:33   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Web projektu East Box Digital byl hned po spuštění zavalen návštěvníky

  Autor: Redakce , e-mail: redakce@satcentrum.com Přidané: 18.09.2003


Do naší redakční schránky nám dnes došel e-mail od autorů projektu East Box Digitál s prosbou poděkovat prvním návštěvníkům jejich webu a zároveň je poprosit o strpení při vyřizování odpovědí na jejich dotazy. Rozhodli jsme se uveřejnit tento e-mail, či spíše dopis, v plném znění:


Předejte, prosím, čtenářům webu satCentrum, kteří projevili zájem o náš projekt EastBox Digital a navštívili naši stránku na internetu www.eastbox.sk poděkování za jejich zájem.

Musíme přiznat, že jsme takový ohlas a zájem o naši webovou presentaci ani nečekali. Těší nás to, ale zároveň se musíme omluvit, že v současné době nejsme schopni odpovídat na individuální dotazy a připomínky, které mnozí z návštěvníků zanechali v kontaktním formuláři.

Předejte však vašim čtenářům naše ujištění, že jsou obě uveřejněné adresy – pro všeobecné informace: info@eastbox.sk a pro technické záležitosti na našem webu: webmaster@eastbox.sk aktivní a všechny e-maily pečlivě čteme a třídíme. Hned po zveřejnění adres jsme byli doslova zavaleni maily a není v našich silách odpovědět jednotlivě na dotazy cca 8.300 lidí, kteří nás do dnešního dopoledne (kdy vám chystám tento mail) kontaktovali. Přesto máme snahu po zvládnutí počátečního náporu postupně na všechny e-maily odpovídat.

Z tohoto důvodu jsme se rozhodli, že budeme připravovat odpovědi na nejčastější dotazy a využijeme k tomu, s dovolením, opět váš web satCentrum, který má jako zpravodajský odborný satelitní web přeci jenom více možností rychlejší a pružnější aktualizace, jak náš web www.eastbox.sk. Kde budou samozřejmě také některé obecné odpovědi v jakési rubrice FAQ, ale pochopitelně až po startu platformy a zahájení abonence.

Navrhněte nám vhodný interval k uveřejňování reakcí na připomínky čtenářů – mezi kterými bude jistě řada potencionálních abonentů našeho satelitního projektu, případně můžeme sami zasílat odpovědi na dotazy z webu, až se nahromadí více dotazů na jedno společné téma.

Pochopte ale, a čtenáře vašeho webu satCentrum na to, prosím upozorněte, že zejména v době před spuštěním našeho projektu nemůžeme na některé otázky dát konkrétní odpověď. Jednak je to z důvodu konkurenčního prostředí, kdy si nemůžeme pochopitelně dovolit dopředu odkrývat naše nedořešená jednání a kontrakty, jednak je to z toho důvodu, že se některé věci ještě dotahují a nemají konečnou podobu.

Závěrem ještě jednou děkujeme za váš zájem a za zájem vašich čtenářů o náš projekt placené televize EastBox Digital a věříme, že již v brzké budoucnosti uspokojíme první zájemce o abonenci.


S přáním pěkného dne
podpis, EastBox Digital


P.S.: Jako důkaz, že na podněty návštěvníků našeho webu reagujeme, je už nyní opravená špatná čeština v textu české jazykové mutace. Tímto děkujeme všem, kdo nám poslali opravená slova i celé věty. Jsme Slovensko-Česká firma a protože text připravoval Slovák, došlo k některých chybným překladům, za které se dodatečně omlouváme. Věříme, že podobný problém už do budoucna nenastane.













Tolik e-mail, který nám dnes došel do naší redakční schránky. Děkujeme vedení projektu East Box Digital za důvěru a věříme, že s blížícím termínem startu se dozvíme další informace, které nás – a hlavně vás - zajímají. A ještě jedno doplnění na závěr, e-mail byl samozřejmě podepsaný a i podle adresy víme, odkud přišel. Domluvili jsme se však, že do začátku vysílání poskytneme autorům určitou anonymitu, aby nebyli zdržováni a rozptylováni řadou lidí, kteří by je chtěli kontaktovat a necháme jim zatím volný prostor pro realizaci. Ze stejného důvodu je zatím předčasné kontaktovat naši redakci se žádostmi o zprostředkování telefonních čísel a dalších e-mailových adres, a to jak pro obchodníky, tak i pro budoucí abonenty. Své spolupracovníky si bude firma vybírat sama (například i podle zanechaných odkazů na jejich webu), my jsme byli „jen“ pověřeni předáváním určitých informací. Děkujeme za pochopení.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 29   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.09.2003 • EastBox Digital odpovídá – 1.část [ 80 ]
18.09.2003 • Maďarský kanál Hír TV v UPC Direct
17.09.2003 • TV Prima není součástí placené nabídky satelitní digitální televizní služby UPC Direct [ 12 ]
17.09.2003 • Horký podzim s UPC – IV. - aktualizováno [ 18 ]
17.09.2003 • Mistrovství Evropy v basketbale žen na Galaxii sport
15.09.2003 • Dnes startuje HBO2 v češtině - 5.aktualizace [ 60 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 2

  @duran 

23.09.2003 21:30 • dxmichael
Neni vsechno Eastbox, kde je eastbox psano ... :-)
 
 
  Re: East box 

23.09.2003 20:04 • @Duran
@Duran: Prečítaj si ešte raz pod príspevkom nicku eastbox z 19.09.2003 18:07!



”Pozn. redakcie: Autorom tohto komentára nie je Eastbox”
 
 
  East box 

23.09.2003 19:37 • Duran
Zdravím všetkých priaznivcov satelitného vysielania. Pripájam sa na prvé správy ohľadom novej digitálnej formy vysielania. Všetci vieme aké boli prvé slovenské a české satelitné programy a ich trvácnosť. Reakcia spoločnosti East na neprajníkov je na môj vkus dosť arogantná. Prajem novej spoločnosti v ich počínaní dostatok financií, bez ktorých ich 18 programov nemá budúcnosť. Financie stoja za všetkým, a preto 350 Kč je naozaj na danú skladbu programov otázna. Nemecká spoločnosť PREMIERE ponúka pre abonentov akciu „ 5 euro „ ! Ale nesmieme zabudnúť na silný nemecký trh, a aké problémy mali pred rokom.

Čakám na skutočné skušobné vysielanie. Tých 5min., ktoré ponúkli bolo na ich zámer

primálo. Nepatrím medzi neprajníkov, ale satelitné spoločnosti pôsobiace v minulosti a súčasnosti na slovenskom a českom trhu nepatria k spoločnostiam, ktoré sa voči zákazníkom správajú seriózne. Čakám na Vašu serióznu reakciu.



S pozdravom DURAN


 
 
  To haddi: 

22.09.2003 17:33 • Hannibal
Takze este raz : celkovy bitrate = 2*SR*FEC*(188/204) - ak tento udaj predelite poctom kanalov, dostanete bitrate na jeden kanal. Napr. pre 27500 a 3/4 je to 38015, co vychadza pre 9 kanalov 4,224 Mbit na kanal, pre 8 kanalov 4,752 Mbit na kanal. Pre 6 kanalov je to 6,336 Mbit, co je uz pomerne dost vela a nie kazdy si taky luxus moze dovolit. Pre porovnanie: bezne Divx / Mpeg maju datovy tok 1,150 Mbit/s, DVD kvalita je 8,8 Mbit/s. Slusna DVB-S kvalita je uz nad 4 Mbit/s.


 
 
  @ Mišo 

22.09.2003 11:55 • originálny westbox
Klídek!!!
 
 
  @originálny westbox 

22.09.2003 10:05 • Mišo
Originálny westbox, ty si ale originálny oot. To ťa nič originalnejšie nevie napadnúť, len zase okolo seba šíriť smrad? Beriem to tak, že si obyčajný zakomplexovaný zasran, ktorý pravdepodobne zo seba nič pozitívne nie je schopný dostať a čuduje sa, prečo mu nikdy nič nevyšlo.
 
 
  Můj příspěvek 

22.09.2003 08:21 • originálny westbox
Ja neviem na čom im do prd**e chcete ešte dávať čas - veď si vykopali ten ročný odklad - na čo ešte chcú čakať. Tento zverejnený email je znôškou kydov, ktorými nás zásobujú už druhý či dokonca tretí rok. Neberte to tak, že nechcem aby existovala konkurencia v DTH sektore, ale spôsob doterajšej komunikácie mi naznačuje, že nepôjde o nič serióznejšiu firmu než je UPC.

Ale čas ukáže...
 
 
  @westbox 

22.09.2003 08:07 • originálny westbox
Kua, to sa nerobí - westboxom som tu už vyše roka ja... Nič originálnejšie ťa nenapadlo...
 
 
  Můj příspěvek 

19.09.2003 23:24 • westbox
Tesme, bude to stat za to!


 
 
  som tu na to aby som odpovedal 

19.09.2003 18:07 • eastbox
zatial touto cestou. Ďakujeme za dôveru tým ktorý sa na to tešia. A tým ako HADDI nebudeme orpovedať. Vás do toho nič na koľkých transpondéroch budeme vysielať a ako, lebo tomu málo kto rozumie. Nechceme podceňovať, ale často sa stretávame s takými hlúposťami, že sa na ne ani nedá reagovať. Častá otázka je koľko to bude stáť. Pre jednoduchosť počtov 11 Euro mesačne a všetko bude v češtine a slovenčine.Prosíme Vás neskúšajte na nás všelijaké finty, lebo nás zdržujete od práce.Koniec koncov, vy chcete mať televíziu.....



Pozn. redakcie: Autorom tohto komentára nie je Eastbox
 
 
  Existuje? 

19.09.2003 17:42 • Jozef
Pre skeptikov:Spolocnost a osoby, ktore stoja za projektom EastBox existuju a behom 5 minut sa da pozadie EastBoxu zistit. Potom je uz jednoduchsie vyslovovat nazory na uspech tohoto projektu. Doprajme vsak tvorcom cas na kludnu pracu.
 
 
  eastbox ... 

19.09.2003 16:58 • stoces
Vykašli se na špekulanty a rypáky, takoví vždycky byli, jsou a budou. Tady bys je na prstech jedné ruky bys je spočítal. Těšíme se na novou telku, takže klídek a makej;-)
 
 
  @eastbox 

19.09.2003 16:41 • UPC
Uz vidim jak se 1.12.2003 objevi na webu zprava o tom ze EBD ukoncil svoji cinnost u nas protoze mu nikdo neveril :-)
 
 
  Re. 18/2 

19.09.2003 16:41 • @haddí
Hannibal to u minulého článku o EBD vypočítával: Datovy tok vychadza pri Tebou spominanych parametroch transpondera a 8 kanaloch na nom (je ich 17, ale Venkov a RedlineBox maju byt na jednom kanali) cca 4.3 Mbit/s :-) Takze mile UPC sa moze tesit, za predpokladu, ze to vsetko je pravda.


 
 
  skeptici 

19.09.2003 15:27 • eastbox
Ak je tu ozaj toľko špekulantov,môžeme naše peniaze a úsilie preniesť aj do inej krajiny, ktorá ma menej rypákov a lepšie podmienky pre investície.A vy si pozerajte potom čo chcete...

EBD




Pozn. redakcie: Autorom tohto komentára nie je Eastbox
 
 
  18/2? 

19.09.2003 14:47 • haddi
Co myslite ludia, ako to bude vyzerat s kvalitou? Polozil som im otazocku, ci tych 18 kanalov bude aspon na 3 transponderoch, dufam ze na to odpovedia. Myslim, ze ak na to nezareaguju, tak to bude na dvoch a potom si mozu ten balik strcit, aj keby tam islo 35 hodin denne NHL, kasove trhaky aj najlepsie teleshoppingove ponuky :))



Urobme tuto otazku dobre casto kladenou!!!



... nech vieme na com sme (budeme).
 
 
  @Fuxí 

19.09.2003 08:11 • anonym
Ještě to tak, aby za tím byl náš velký Lutko! Ten ať raději zůstane u svých ***d*** kompletů a nevysílající Solid TV :-)
 
 
  Bomba roku 

19.09.2003 07:38 • @bob
Tak myslim že v prosinci mužeme vyhlasit ”bombu roku”. Budˇ to bude největší projekt roku nebo největší podvod roku (myslim že v tom případě by to předčilo i film ”Ropáci” a supermarket ”Český sen” (nebo jak se měl jmenovat) ).


 
 
  Môj príspevok 

19.09.2003 06:44 • Fuxi
Nie je za tým všetkým náhodou opäť Luterán ? :)
 
 
  ehm 

19.09.2003 00:00 • ehm
Důležitější je obsah, vypovídá o tom, co k telce potřebujeme vědět.
 
 
Celkový počet komentářů: 29 / zobrazují se: 1 ... 20

|<«12»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist