Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 16.04.2024 - 09:35:34   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

AXN konečně v České a Slovenské republice

  Autor: PR Press HBO ČR , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 10.10.2003


Společnost Sony Pictures Television International (SPTI) ve spolupráci s HBO Česká republika, s.r.o přináší do kabelových sítí v České republice a na Slovensku akční kanál AXN. Program bude zahrnovat vrcholné hollywoodské, evropské a mezinárodní programy, zvláště pak akční seriály, filmy, adrenalinové sporty a reality show se zaměřením na všechny milovníky napětí. AXN bude vysílat v češtině 24 hodin denně.

Jako první zavede kanál AXN do své základní nabídky ve 150 000 domácnostech kabelová společnost Karneval. V první vlně pak získá možnost sledovat kanál plný akčního napětí a dobrodružství 250 000 domácností v obou republikách.

Dušan Jelínek, obchodní a marketingový ředitel Karnevalu je spuštěním nového kanálu potěšen. „AXN výrazně obohatí naši nabídku a pevně věříme, že se dostane mezi tři nejsledovanější kanály vůbec,“ říká Jelínek. Luboš Jetmar, country manager HBO, k tomu dodává: „Jsme rádi, že po dlouhém očekávání přinášíme nový tématicky zaměřený program, určený pro zákazníky kabelových televizí.“




  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 24   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.10.2003 • Nizozemsko - Bělorusko na Galaxii sport [ 4 ]
10.10.2003 • Co přinese nový kanál AXN? [ 16 ]
10.10.2003 • Music Box odstartoval v sítích UPC
10.10.2003 • Pittsburgh - Philadelphia na Galaxii sport
10.10.2003 • Nizozemsko – Rakousko na Galaxii sport
06.10.2003 • New Jersey - Boston na Galaxii sport [ 4 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 2

  To Miki 

24.10.2003 14:12 • anonym
Jo, je pravda, že některé seriály jako např. Starsky a Hutch nebo Charliho andílci jsou z druhé poloviny sedmdesátých let. Ale třeba zrovna mě tyhle baví, když byly nové, tak jsem je sledovat nemohl, protože bolševici je k nám nepustili, jen některé díly Charliho andilku jsem sledoval v polske tv. Ted se na ne rad kouknu a srovnam napr. s filmy, ktere podle nich ted byly natocene. A rekl bych ze to starší je v mnohém i lepší. Ale každý si jistě vybere. Jsou tam i nové seriály. Stejně se na žádný kanál přece nekoukáš 24 hodin denně.:-)
 
 
  Uz ho mam doma. 

24.10.2003 12:11 • miki
AXN mam uz konecne aj ja a poviem vam,ze za tie dva dni to bolo o....priklad,niktore seriali su z cias tak z pred 20 rokov.To si myslim,ze len ubera na kvalite tohto programu.A v sieti mi to ide iba na pravy kanal.
 
 
  Odpoved pre Stefana 

23.10.2003 12:14 • mc
Pre peniaze !!! Každý vykrikuje, že chce AXN, HBO, Spectrum, Discovery ... ale kaď sa má zvýšiť cena balíka, to kríčí ešte hlasnejšie N I E !!!

Mimochodom k priamej platbe káblového operátora napr. pre HBOčr prirátaj DPH, daň z príjmu zahraničného subjektu (daňový úrad to vyberá od operátora, nakoľko do zahraničia nedočiahne), bankové poplatky za platbu do zahraničia a prevod do cudzej meny.

Ešte stále si myslíš, že operátor môže pridávať programy do aleluja, keď ľudia nechcú platiť ani za to, čo majú teraz ?
 
 
  @.:Agent:. 

23.10.2003 12:13 • Katoda
V těch kabelových sítích, kde AXN běží je tento program běžně dostupný v základní nabídce. Tedy ne v minimální (omezené) nebídce, ale taky to není prémiový kanál, tudíž se za něj neplatí zvlášť, jako např. HBO.
 
 
  Co také napsali jinde 

23.10.2003 12:10 • anonym
Česká média (komentář ke článku J. Potůčka v Reflexu)

Magor je v tomhle případě Potůček

Nebo vážně považuje takové filmy, jako jsou např. ”Chlapci ze sousedství”, ”Spis Odessa” nebo ”Kam tě den zavede za béčkové”? Pokud by si tento samozvaný mediální odborník obstaral program této stanice na delší dobu, tak by jistě poznal, že první tři dny, ze kterých si on tak bleskurychle udělal úsudek a sesmolil o tom článek do Reflexu, byly jen jakýmsi reklamním vysíláním a na řádné schema stanice najela až v ponděli. Ano, dívat se na jeden program během dvou dnů čtyřikrát, to zavání magorstvím. Zřejmě ale nemá pan Potůček nic lepšího na práci. Nicméně AXN je klasickým kabelovým programem, který pořady uvádí v tzv. vysílacích blocích, aby ten, kdo neměl možnost vidět nějaký pořad dopoledne se na něj mohl podívat třeba večer. Někdy by měl zkusit i magor přemýšlet, pane Potůčku. (Roman Drozd)


 
 
  AXN 

23.10.2003 09:42 • .:AGENT:.
A bude tento nový program opäť len pre používateľov UPC Direct, alebo bude dostupný ako normálny program (bez doplatkov) aj cez bežný kábel?
 
 
  Môj príspevok 

23.10.2003 09:39 • anonym
Co napsali o AXN jinde.... (Rexlex) Takové trošku drsnější HBO, dalo by se říci o novém televizním kanálu AXN, který v těchto dnech dorazil do českých kabelů. Společnost Sony Pictures Television International v něm nabízí 24 hodin denně akční seriály a béčkové filmy americké produkce. Řečeno slovy oficiální tiskové zprávy: fenomenální, ideální, neocenitelné, nejlepší, dechberoucí. Ale jen do chvíle, než se dozvíte, že hlavní nedělní peckou je pořad Věřte nevěřte, který před lety pravidelně servírovala svým divákům televize Prima. AXN opravdu není tak fenomenální. Zaváděcí program pro Českou republiku a dalších pět středoevropských zemí nabízí záplavu seriálů ve stále stejný vysílací čas. O víkendu je program sice pestřejší, ale vidět během dvou dnů čtyřikrát reality show Expedice North Face je přece jenom trošku zbytečné. A čtyři celovečerní filmy za týden je zase poněkud málo.
 
 
  AXN v káblovkách na Slovensku 

22.10.2003 11:07 • stefan
AXN je program určený pre káblové televízie. Na Slovensku káblový operátor, ktorý chce vysielať AXN, tak ho môže po uzatvorení zmluvy so spoločnosťou HBO Česká republika, s.r.o. vysielať. V káblovkách, kde ho nevysielajú, tak ho prevádzkovateľ nechce vysielať. Preto sa treba opýtať jeho, prečo ho nezaradil do ponuky.
 
 
  April. april. 

22.10.2003 01:29 • amigo
Ďakujem redakcii i anonymu za vysvetlenie. Nemal som v tom jasno ale už chápem. Majte sa.
 
 
  Amigo - žádný Apríl! 

18.10.2003 09:48 • Redakce
Děkujeme anonymu za perfektní zodpovězení dotazu Amiga z dnešního rána. Skutečně AXN nemá vůbec nic společného s UPC. Vlastně stačí si pozorně přečíst první větu článku, pod kterým diskutujeme, a bylo by to jasné: ”Společnost Sony Pictures Television International (SPTI) ve spolupráci s HBO Česká republika, s.r.o přináší do kabelových sítí v České republice a na Slovensku akční kanál AXN”. Tedy společnost HBO je vlastníkem práv na tento kanál, nikoliv UPC, a HBO ho pak prodává dále kabelovkám. Nabídla jej i UPC, ale pokud jej UPC ještě nekoupilo, tak je to proto, že se licituje o ceně - UPC chce asi cenu ještě trochu srazit. Program, který je u nás uveřejňovaný připravila samozřejmě také společnost HBO.
 
 
  Môj príspevok 

18.10.2003 09:09 • anonym
@amigo: Nejsem redakce, ale myslím že i já ti dokážu odpovědět. Pozornějším přečtením článků o AXN tady i na konkurenčních webech zjistíš že AXN má s UPC společné jen to, že ho UPC možná bude někdy vysílat, proto nezáleží na tom kdy se rozhodne UPC že ho zařadí do své nabídky. Je to program který má svou vlastní strategii a své plány, proto se v AXN rozhodli že spustí vysílaní 17.10. od tohoto data je snad k vidění v některých lokalitách napojených na síť Karneval. I proto je už zveřejňován program. Když to shrneme, AXN začalo včera 17.10. vysílat svůj program bez ohledu na to kolik diváků má možnost ji sledovat. Stejně začínala Galaxie Sport i další programy.
 
 
  1. april od satcentrumu?? 

18.10.2003 08:28 • amigo
Zdravím vsetkych priaznivcov satcentrumu. Rad by som sa spýtal redakcie odkial zobrala dátum vysielania ANX 17.10.03, keď UPC odpovedalo, že je to ešte len v štádiu rokovania. A vraj to bude ”možno” v priebehu niekoľkých mesiacov podpísane. (vy už máte aj program???) Ďakujem a veľa úspechov.
 
 
  Program AXN ke stažení 

17.10.2003 22:08 • Redakce
@Tučňák: Asi jste to přehlédnul - tak ještě jednou: V horním menu je třetí záložka zleva TV program. Kliknete na ni a hned vpravo v horní části této sekce uvidíte pod menu klikatelný odkaz na Programy ke stažení. Na této stránce je podle abecedy program AXN hned druhý a u loga nyní najdete dva soubory ke stažení: ¤ listopad/november (84,8 kB) a ¤ říjen/október (154,8 kB). Stáhnete si je k sobě na počítač a po rozpakování (jsou v ZIPu) dostanete oficiální program na říjen a předběžný program na listopad v PDF formátu. Určitě tam jsou, už je od nás lidé přetahují i na jiné uploady :-)
 
 
  Program? 

17.10.2003 19:58 • Tučňák
Sem asi slepej, ale ten program AXN nikde nevidim..
 
 
  Program AXN 

14.10.2003 15:31 • Redakce
Program AXN je už pro vás nachystaný...
 
 
  Program na AXN bude už dnes! 

14.10.2003 14:10 • Redakce
Už jsme jej právě před pár okamžiky dostali od HBO, a tak jej brzy najdete na naší stránce TV programů ke stažení. Problém byl na straně Sony Pictures, která na poslední chvíli měnila některé pořady. Můžeme vás však potěšit, že listopadový program už budete mít ve větším předstihu. Děkujeme za váš zájem.
 
 
  Program na AXN 

14.10.2003 13:49 • Čmelák
Jak koukám tak program na AXN je stále v nedohlednu. Všude se člověk dočte,

že od 17.10 bude vysílat kromě UPC ve všech kabelových sítích, ale program

stále nikde. Na tom je něco divného, ne?
 
 
  Můj příspěvek 

11.10.2003 14:11 • Petr
No UPC jako vždycky zdržuje, bohužel na to si musíme zvyknout. Taky tvrdili že MusicBox už vysílají v hlavních systémech, no ale Ostrava asi mezi hlavní nepatří, stejně jako zde nemáme českou Romanticu a to nemluvím o Supermaxu.
 
 
  Program AXN bude u nás! 

11.10.2003 12:45 • Redakce
Program na AXN budeme samozřejmě uveřejňovat na našem webu v sekci TV program. Chtěli jsme jej tam ”vyvěsit” již tento pátek, ale na poslední chvíli společnost HBO dostala od Sony Pictures nějaké programové změny a tak aktuální verzi si budete moci stáhnout až na začátku příštího týdne. Rozhodně to ale stihnete ještě před zahájením vysílání!
 
 
  Program 

11.10.2003 11:59 • Čmelák
No a kde mám sehnat program na AXN. Vždyť začíná vysílat již za týden ? To už by asi měli vědět co budou vysílat ?
 
 
Celkový počet komentářů: 24 / zobrazují se: 1 ... 20

|<«12»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist