Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 01:01:21   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Víkend na Galaxii sport

  Autor: PR Press Galaxie sport , e-mail: PR Press Galaxie sport Přidané: 14.11.2003


Přímý přenos 1. utkání baráže o postup na EURO 2004 a dva přímé přenosy duelů kanadsko-americké NHL - to jsou hlavní magnety následujícího víkendu na Galaxii sport.


SKOTSKO – NIZOZEMSKO

Skotským ani nizozemským fotbalistům se nepodařilo vyhrát příslušnou kvalifikační skupinu, a tak musejí do baráže. Tam se pokusí zajistit si účast na letním mistrovství Evropy v Portugalsku. Dvojzápas je však pokaždé sázkou do loterie. Mírným favoritem jsou přesto hráči ze země tulipánů.

Přímý přenos 1.utkání baráže o postup na EURO 2004 vysíláme v sobotu 15.11. od 15:55 hod.


LOS ANGELES - ST. LOUIS

Tento duel nás přenese do Západní konference, kde si to rozdají domácí Kings s hostujícími Blues. Oba týmy vedou své divize a bojují tak zároveň o čelní příčky celé konference. Pro hosty ze St. Louis to není posledních několik let žádná novinka, ale domácí Kings se rozhodli, že by si tým zasloužil lepší postavení v tabulkách a tak management provedl v létě několik důležitých výměn a přestupů.

Mezi útočnými tykadly týmu ze St. Louis by jsme měli vidět dlouholetou oporu Pavola Demitru, Petera Sejnu a také již uzdraveného Petra Čajánka, jejich náporu budou v barvách Kings čelit obránci Ľubomír Višňovský, Jaroslav Modrý a Martin Štrbák, které zezadu jistí Roman Čechmánek. V útoku Kings se navíc představí Žigmud Pálffy a Josef Stümpel, čímž se nám v tomto zápase představí celá plejáda českých a slovenských hráčů.

Přímý přenos Galaxie-sport sledujte v sobotu 15.11. od 22:05 hod.


ATLANTA - FLORIDA

Dva týmy z Jihovýchodní divize svede dohromady další přímý přenos kanadsko-americké NHL. Domácím Trashers vyšel letos vstup do sezóny na jedničku, pak ale jako by hráčům došel dech a tým se pohybuje se střídavými výsledky ve středu tabulky Východní konference. Floridští Panthers měli naopak vstup do sezóny neuvěřitelně smolný, z prvních 6-ti zápasů jen jedenkrát zvítězili, 2x remizovali a zbylé tři prohráli, z toho dvakrát o jediný gól.

Na neutěšené výsledky týmu tak doplatil trenér Mike Keenan, který byl v neděli propuštěn. V prvním vzájemném střetnutí zvítězila Florida 3-2, toto je jejich druhý vzájemný zápas a třetí je na řadě hned následující pátek na ledě Panthers. V dresu hostující Floridy naskočí na led Branislav Mezei, Pavel Trnka a Jaroslav Bednář, na domácí straně to budou Patrik Štefan, František Kaberle, Ivan Majeský a Ronald Petrovický.

Nenechte si ujít další přímý přenos NHL v neděli 16.11. od 23:05 hod.


Marek Kindernay, program director Galaxie sport, s.r.o. CZE


Poznámka redakce:

Sportovní kanál Galaxie sport vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a na dvou satelitech:

V paketu UPC Direct na satelitu Astra 1G, 19,2 st. východně na tr. 12,382 H, SR 27500, FEC 3/4, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR a SR je možnost abonence základního paketu Rodina (v ČR v ceně 555,- Kč, v SR 635,- Sk měsíčně)

V paketu Czechlink na satelitu Eurobird 1, 28,5 st. východně na tr. 12,607 H, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 164, A-PID 96, SID 5, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR a SR je možnost uzavřít počínaje 1. 10. 2003 zvýhodněnou aktivaci příjmu jejího programu pro nové individuální příjemce. Při zakoupení předplatného na jeden rok za stávající cenu 2.650,- Kč nabízí akci 12 + 3, což představuje 3 měsíce příjmu tohoto sportovního programu navíc zdarma (celkem tedy 15 měsíců za původní cenu). U čtvrtletního předplatného za 695,- Kč platí akce 3 + 1, tedy 1 měsíc zdarma (celkem 4 měsíce za stejnou cenu). Platnost této nabídky končí 31. 12. 2003.

S účinností od 1.11.2003 přešla veškerá agenda uživatelů individuálního příjmu Galaxie sport do správy společnosti Trade and Technology, s.r.o. Ostrava. Tato firma bude evidovat jak nové, tak stávající klienty přijímající prostřednictvím karty Czech Link program Galaxie sport, termíny aktivace dekódovacích karet a jejich prodlužování nebo deaktivování.

Úplné týdenní vysílací přehledy televizí Galaxie sport (a také metropolitní TV Praha a Hradec Králové) si můžete stáhnout v sekci TV download.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.11.2003 • Erotika a zmeny na satelitnom nebi [ 2 ]
14.11.2003 • NBA na Galaxii sport
13.11.2003 • TV Prima byla vyřazena z UPC Direct pro slovenské abonenty [ 13 ]
12.11.2003 • BskyB je nejúspěšnější evropskou Pay-TV, přesto její šéf končí
09.11.2003 • XtraMusic - hudobné kanály bez reklamy [ 5 ]
07.11.2003 • Víkend na Galaxii sport [ 4 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist