Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 07:23:48   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

NBA na Galaxii sport

  Autor: PR Press Galaxie sport , e-mail: galaxie-sport@galaxie-sport.cz Přidané: 14.11.2003


Vše je dojednáno a potvrzeno, na Galaxii-sport opět startuje NBA! Galaxie-sport získala práva na vysílání dalšího ročníku nejprestižnější basketbalové ligy světa - NBA. V letošní sezóně odvysílá celkem 30 přímých přenosů zápasů základní sezóny, cca 15 přímých přenosů zápasů Play Off a finálové zápasy NBA. Nebude chybět také utkání All Star. Navíc bude opět každý pátek ve 20:30hod. vysílán Magazín NBA Action.

Komentátorem přenosů bude i v letošní sezóně Petr Janouch.

V prvním přímém přenosu nové sezóny zavítáme do kanadského Toronta, kde přivítají domácí Raptors v čele s hvězdným Vincem Carterem jeden z nejlepších týmu dosavadního průběhu NBA Houston Rockets. Jen těžko se dá v tomto utkání určit jasný favorit. Houston se usadil hned v úvodu sezony na čele Středozápadní divize a zatím potvrzuje, že by letos mohl být jedním z černých koňů celé NBA. Rozehrávač Steve Francis a čínský pivot Yao Ming patří k absolutní špičce na svých postech a spolu vytvářejí velice nebezpečné duo. Naproti tomu Toronto zahájilo sezónu na rozdíl od loňska také nad očekávání dobře a navíc v domácím prostředí bylo v úvodu zcela suverénní. Vince Carter už se zřejmě zbavil problémů s koleny a rozpomněl se na své výkony z před dvou let - od začátku se usadil mezi střeleckou elitou NBA a znovu předvádí nezapomenutelné akce vysoko nad obroučkou.

Atraktivní souboj mezi Torontem a Houstonem můžete sledovat v přímém přenosu na Galaxii sport, v neděli 16.listopadu od 19:05 hod.


Sportovní placený TV program Galaxie-sport vysílá od dubna 2002. V současné době je Galaxie-sport dostupná v cca. 630.000 domácnostech v ČR a SR. Galaxie-sport vysílá 24 hodin denně. V programové nabídce se zaměřuje na hokej, fotbal, motorismus, tenis, basketbal a sportovní zpravodajství. Galaxii-sport sleduje denně 104.000 diváků, alespoň jednou týdně téměř 300.000 diváků. Vyplývá to z výzkumu MML o sledovanosti Galaxie-sport realizovaného společností Median v květnu 2003. Muži tvoří téměř 80% diváků, přibližně 60% diváků je v nejproduktivnější věkové kategorii 30-49 let, převažují diváci s vyšším vzděláním. Diváci Galaxie-sport jsou bohatí, mají spíše střední až vysoký měsíční příjem. Z hlediska místa bydliště je největší sledovanost ve středních a velkých městech. Průměrný divák Galaxie-sport je muž ve středním věku vyššího vzdělání a bydlí ve větším městě.


Marek Kindernay, program director Galaxie sport, s.r.o. CZE



Poznámka redakce:

Sportovní kanál Galaxie sport vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a na dvou satelitech:

V paketu UPC Direct na satelitu Astra 1G, 19,2 st. východně na tr. 12,382 H, SR 27500, FEC 3/4, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR a SR je možnost abonence základního paketu Rodina (v ČR v ceně 555,- Kč, v SR 635,- Sk měsíčně)

V paketu Czechlink na satelitu Eurobird 1, 28,5 st. východně na tr. 12,607 H, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 164, A-PID 96, SID 5, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR a SR je možnost uzavřít počínaje 1. 10. 2003 zvýhodněnou aktivaci příjmu jejího programu pro nové individuální příjemce. Při zakoupení předplatného na jeden rok za stávající cenu 2.650,- Kč nabízí akci 12 + 3, což představuje 3 měsíce příjmu tohoto sportovního programu navíc zdarma (celkem tedy 15 měsíců za původní cenu). U čtvrtletního předplatného za 695,- Kč platí akce 3 + 1, tedy 1 měsíc zdarma (celkem 4 měsíce za stejnou cenu). Platnost této nabídky končí 31. 12. 2003.

S účinností od 1.11.2003 přešla veškerá agenda uživatelů individuálního příjmu Galaxie sport do správy společnosti Trade and Technology, s.r.o. Ostrava. Tato firma bude evidovat jak nové, tak stávající klienty přijímající prostřednictvím karty Czech Link program Galaxie sport, termíny aktivace dekódovacích karet a jejich prodlužování nebo deaktivování.

Úplné týdenní vysílací přehledy televizí Galaxie sport (a také metropolitní TV Praha a Hradec Králové) si můžete stáhnout v sekci TV download.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.11.2003 • Erotika a zmeny na satelitnom nebi [ 2 ]
14.11.2003 • Víkend na Galaxii sport
13.11.2003 • TV Prima byla vyřazena z UPC Direct pro slovenské abonenty [ 13 ]
12.11.2003 • BskyB je nejúspěšnější evropskou Pay-TV, přesto její šéf končí
09.11.2003 • XtraMusic - hudobné kanály bez reklamy [ 5 ]
07.11.2003 • Víkend na Galaxii sport [ 4 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist