Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 18.05.2024 - 06:12:15   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Milionová show Pomozte dětem 2007

  Autor: PR Press ČT , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 05.04.2007


9. dubna vyvrcholí v České televizi již 9. ročník sbírkového projektu Pomozte dětem. Žluté kuře se záchranným kruhem, symbol společné sbírky ČT a Nadace rozvoje občanské společnosti (NROS) za dosavadních 8. ročníků rozdělilo již 84,7 mil. korun. Letos se tedy velkou výzvou pro všechny stalo pokoření magické stomilionové hranice. O pomoc se shromažďováním peněz lidi poprvé požádá v 9.45 hod. ze Studia Pomozte dětem Alena Zárybnická. Diváci mohou zavolat do callcentra výši částky, kterou chtějí přispět, nebo zaslat svůj příspěvek rovnou prostřednictvím dárcovské SMS.

V průběhu svátečního dne se Studio Pomozte dětem přihlásí ještě šestkrát nejen se žádostí o pomoc, ale také představí organizátory jednotlivých sbírkových akcí. Letos se opět do pomoci dětem zapojí všechna tři televizní studia České televize. Několik mladých talentů, zajímavá hobby a k tomu jeden originální Velikonoční dárek - to vše a ještě mnohem víc nabídne speciální vydání soutěže Věříš si? Věř si a pomáhej dětem! (11.25 hod.). Brněnský pořad o zálibách dětí a teenagerů z organizací, které byly podpořeny v loňském ročníku sbírky, moderuje Marta Ondráčková a na pomoc jí přispěchají Eva Machourková a Aleš Zbořil známí z pořadu AZ- Kvíz.

Televizní studio Ostrava připravilo zábavný podvečerní pořad Kuře v manéži (18.05 hod.). Moderátoři Aleš Juchelka a Roman Pastorek vyzvou spolu s Mňágou a Žďorp a Helenou Zeťovou k podpoře sbírky ze zajímavého prostředí cirkusového šapitó. Diváky a zároveň spolutvůrci pořadu se stanou nejen děti, rodiče a klienti ústavů sociální péče, ale také děti z podpořených organizací Olomoucka v minulém ročníku sbírky. Nejen pro ně pořad nabídne příležitost nahlédnout do stále přitažlivého života cirkusáků, ve kterém nejen pracují, ale i žijí.

Z Prahy se potom Kuře ohlásí ve velkém zábavném pořadu Milionová show - Pomozte dětem 2007 ve 20.00 hod. na ČT1. Diváci se mohou těšit na známá jména, jakými jsou například David Koller, Lenka Dusilová, Anna K., Michal Hrůza, Petr Bende, Tonya Graves a skupiny Support Lesbiens, 100°C, či Gulo čar. Pomoci dětem se letos rozhodly také hvězdy StarDance - Mahulena Bočanová a Jaroslav Kuneš. Aktivně se zapojí i tváře České televize, které společně s kolegy z Nadace rozvoje občanské společnosti "obsadí" callcentrum a budou čekat na finanční přísliby od diváků.

Moderátory večera jsou opět dvě dvojice, ostřílení matadoři Marcela Augustová a Tomáš Hanák a loňští nováčci Míša Maurerová a Vojta Kotek. I letos všichni účinkující vystupují bez nároku na honorář. Pořad je i poděkováním všem, kteří se na sbírce podílejí v průběhu celého roku. V publiku tedy přivítáme nejen dárce, ale i zástupce spojenců sbírky. Nejjednodušším způsobem, jak mohou lidé pomoci dětem, je zaslat dárcovskou sms ve tvaru DMS KURE na číslo 87777. Cena zprávy je 30 Kč. Pomozte dětem obdrží 27 Kč.


Zdroj: Martin Krafl, tiskový mluvčí ČT; volně upraveno a zkráceno


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.04.2007 • Televizní tipy pro sobotní večer 7. dubna [ 2 ]
06.04.2007 • Adam Šangala na obrazovce ČT2
06.04.2007 • Pre deti a dospelých bol Celebrity CAMP jednotkou
06.04.2007 • Noc filmových nadějí zná svého vítěze
06.04.2007 • Televizní tipy pro páteční večer 6. dubna
05.04.2007 • Velikonoce na obrazovce České televize [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist