Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 17.06.2024 - 03:46:57   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Televizní tipy pro středeční večer 20. června

  Autor: Lukáš Polák , e-mail: lucky(dot)boy(at)volny(dot)cz Přidané: 20.06.2007


Úderem dvacáté hodiny se mohou diváci těšit na další díl britského detektivního filmu Slečna Marplová. Nova už nevysílá svůj seriál Světla pasáže, a tak nasadila do prime-timu katastrofický snímek 14 hodin strachu. Naším tipem pro dnešní večer je film Banání od Woodyho Allena. Prima přichystala po půlnoci film Vojákova milenka.


Tip večera - Banáni

ČT2 – 23:55
Už samotný název filmu naznačuje, že nepůjde o vážný příběh, nýbrž o komedii. Poměrně lehce můžeme objevit jakousi příbuznost se slovy potrhlý, blázen, pošuk, cvok... Hrdinou je Fielding Mellish, který se pokouší bez velkých nároků nějak nenápadně protlouct životem. Kromě toho, že již delší dobu hledá pevnější milostný vztah a práci, nemá žádné ambice. Téměř systematicky se vyhýbá politice a vlivu televize i rozhlasu. Ještě jedno je na něm pozoruhodné - je věčný nešika a smolař. Ironií osudu způsobí zlom v jeho životě mladá aktivistka Nancy. Od okamžiku, kdy se Fielding do dívky zamiluje, mění se nejenom jeho vztah k okolí, ale i touha navždy zůstat jen nenápadným kolečkem ve společenském dění? Woody Allen vytvořil bláznivou parodii, v níž se místem děje stala smyšlená banánová republika San Marcos. Vysmívá se nejrůznějším vzbouřeneckým hnutím a také politice s jejími viditelnými i utajovanými metodami, mechanismy, rituály.


Vojákova milenka

Prima – 0:20
Sloužil s několika dalšími mladými mediky v lékařské jednotce ukryté v horách. Kromě občasných přísunů zraněných vojáků a víceméně marných pokusech o jejich záchranu, byl život na základně idylou. Jedlo se, popíjelo, pokuřovalo. Jediné, co chybělo, byla dámská společnost. Jednomu z mediků - Fossiemu - se však podařilo něco téměř nemožného. Pomocí důmyslných cest dostal na základnu svou dívku, mladičkou středostavovskou blondýnku Marianne. Když vystoupila v bělostných šatičkách z vrtulníku, byli všichni její přítomností ohromeni, brzy si však začali užívat příjemného smíchu i roztomilých dívčích vrtochů. Marianne se pouštěla na výpravy mimo základnu, seznamovala se s domorodci a nedbala příliš na ostražitost. Poblíž základny tábořil v zemljance oddíl "Zelených baretů", ostrých hochů cvičených pro boj zblízka a dlouhé přežití v džungli. Marianne se jimi zdála být fascinována a přitahována. Když však jedné noci zmizela z Fossieho postele a vrátila se až ráno s oddílem baretů, se kterým strávila celou noc na hlídce, rozhodl se Fossie, že je nejvyšší čas, aby se vrátila do Spojených států. Zároveň ji požádal o ruku a oba se oddávali slastným představám o manželství. Ráno v den odjezdu však Marianne zmizela a nebyla k nalezení...


Dále na našich obrazovkách:

emoce
Pošta pro tebe (21:40 – ČT1)

seriály
Letiště (20:00 – Prima)
Sběratelé kosti (22:25 – Prima)
Námořní vyšetřovací služba – (22:50 – Nova)
Policie – New York (23:25 – Prima)

publicistika
Na vlastní oči (21:50 – Nova)
Na stopě (22:35 – Na stopě)


Kabelový tip: Cizinec

HBO – 0:30
Když se charismatický kovboj Harlan Carruthers setká se znuděnou neklidnou městskou puberťačkou, jejich životy se otočí naruby. Tobe představuje pro Harlana v současném Los Angeles jedinou čistotu a nevinnost. Harlan přitahuje Tobe svým šarmem a romantickou duší. Přes všechny své rozdíly prožívají vášnivou romanci, která trvá až do doby, kdy zjistí, že Tobe není na hloubku Harlanovi lásky připravena. Najednou se vše změní a Tobe přichází na to, že Harlan není takový, jaký se původně zdál.


Sport

Sportovní fandové se mohou od 19:55 těšit na ČT4 na přímý přenos utkání Světového poháru v softballu mezi Českem a Japonskem, Galaxie Sport nabídne ve 21:10 v repríze závěrečné části automobilového závodu 24 Hodin Le Mans.


Při tvorbě článku byly využity informace ze stránek programů ČT, Nova, Prima, HBO a Galaxie Sport.

Obrázky pochází z archivu ČT (Banáni, Pošta pro tebe) a Yahoo! (Cizinec).


Omluva čtenářům tvCentra: Rádi bychom se vám omluvili za to, že dnes nebyly televizní tipy připraveny v termínu, ve kterém jste na ně zvyklí. Problém byl na straně poskytovatele internetového připojení, který měl včera několikahodinový celorepublikový výpadek datových i hlasových služeb.


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/OgZUIG Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.06.2007 • Televizní tipy pro čtvrteční večer 21. června
20.06.2007 • Nová rodinná soutěžní show na TV Nova už tuto sobotu
20.06.2007 • Úspešná víkendová sledovanost Dvojky
20.06.2007 • Hit storočia pozná prvých finalistov [ 1 ]
20.06.2007 • Susedia, Noc splnených snov, Dereš - najúspešnejšia televízna zábava minulého týždňa
19.06.2007 • Polibek Alexandra Dubčeka - nový dokument České televize

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist