Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 09:10:31   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Leden na HBO

  Autor: PR Press HBO, ČR , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 22.12.2004



Máme sice teprve před Vánočními svátky, ale my už víme, co nám připravil tento kabelový a satelitní kanál na dny a večery prvního měsíce roku 2005. Podívejte se tedy s námi na lednové novinky na HBO.


Nedělní premiéry

Největší pozornost v nabídce lednového programu HBO je věnována bloku Nedělní premiéry, který přináší špičkové tituly měsíce.

V lednu stojí na prvním místě akční film Mizerové 2($138.4 mil. v amerických kinech, 11.25 mil. Kč v českých kinech, 112 712 českých diváků) v hlavních rolích s Martinem Lawrence a Willem Smithem. Detektivové Mike Lowrey (Smith) a Marcus Bennett (Lawrence) tentokrát společně pasou po gangu, který zaplavuje Miami drogami. Jejich pátrání vede k nebezpečnému šéfovi zločinců, který chce získat kontrolu na celým drogovým byznysem.

Druhým, divácky neméně vděčným titulem je akční krimi S.W.A.T. ($116.6 mil. v amerických kinech, 8,03 mil. Kč v českých kinech, 81 578 českých diváků), neboli Jednotka rychlého nasazení, v hlavních rolích se Samuelem L. Jacksonem, Colinem Farrellem, LL Cool J a Michelle Rodriguez (Resident Evil). Jejich úkolem je deportovat nebezpečného psychopata do federálního vězení. Potíž ovšem tkví v tom, že zločinec hodlá vyplatit prémii 100 milionů dolarů tomu, kdo ho cestou vysvobodí.

V lednové nabídce se objeví také Kurs sebeovládání ($138,4 mil. v amerických kinech, 7,31 mil. Kč v českých kinech, 70 069 českých diváků). V této brilantní černé komedii hraje Adam Sandler obchodníka, který je poslán k dr. Rydellovi, jenž používá značně neortodoxní lékařské praktiky. Hraje ho Jack Nicholson.

Následuje francouzská romantická komedie Félix a Rose – Láska po francouzsku v hlavních rolích s Juliette Binoche (Čokoláda) a Jeanem Renem (Purpurové řeky, Wasabi) v neobvyklé komediální roli. Dramatický příběh Incident ($66.8 mil. v amerických kinech) nedělní nabídku doplňuje. Mladý právník a pojišťovací agent tak spěchají k soudu, že dojde k autonehodě. Právník ujede, nechá však na místě důležité dokumenty, které se dostanou do rukou tomu druhému. Hra na kočku a myš začíná. V hlavních rolích Samuel L. Jackson a Ben Affleck.

Programový blok Páteční premiéry přináší čínský dobrodružný akční film Hrdina ($4.11 mil. v amerických kinech, 45 151 českých diváků) v hlavní roli s Jet Li. Vypráví příběh odvážného muže, jenž zvítězí nad třemi nájemnými vrahy, kteří mají zavraždit nejmocnějšího vojevůdce nesjednocené Číny.

Druhým pátečním titulem je tajemný thriller Identita (3,42 mil. Kč v českých kinech, 34 437 českých diváků). Nečekaně silná bouře zažene do osamělého motelu deset lidí, kteří se nikdy předtím neviděli. Přesto mají cosi společného a když dojde k první vraždě, ve vzduchu visí otázka: kdo to udělal a proč? V hlavních rolích John Cusack, Ray Liotta, Alfred Molina (Čokoláda) a Clea DuVall (Carnivale).

Přepis bestselleru Stephena Kinga Pavučina snů ($33.68 mil. v amerických kinech, 1,74 mil. Kč v českých kinech, 18 348 českých diváků) s Morganem Freemanem, Tomem Sizemorem, Thomasem Janem (The Sweetest Thing), Jasonem Lee a Damianem Lewisem (Bratrstvo neohrožených) nás zavádí do společnosti mužů s pozoruhodnými schopnostmi, kteří odjedou na pánskou jízdu do hor. Tam se však začnou dít události, z nichž naskakuje husí kůže.

Desátý celovečerní snímek z kultovní sci-fi série Star Trek: Nemesis ($43.12 mil. v amerických kinech) páteční nabídku uzavírá. Posádka vesmírné lodi Enterpise zavítá na své pouti až k obávané planetě Romulus, která je domovinou odvěkých nepřátel Federace. A nový vůdce zákeřných romulantů touží po jediném – vyhladit celé lidstvo.


Sobotní večery pro celou rodinu

V lednu se diváci, kteří mají rádi rodinné filmy, mohou těšit na snímek Bláznivá školka (5.31 mil. Kč v českých kinech, 73 088 českých diváků) s Eddiem Murphym, Stevem Zahnem a Anjelicou Huston. Vypráví o dvojici nezaměstnaných tatínků, kteří se rozhodnou založit školku, aniž by tušili, do čeho jdou.

Jimmy Neutron je animovaný snímek o chlapci, jenž se svými kamarády musí sestrojit vesmírný koráb, aby zachránil všechny dospělé, které unesli mimozemšťané.


Koncert

Třetí sobotu v lednu HBO uvede v české premiéře nový koncert zpěvačky Britney Spears živě v hotelu Onyx. V tomto hotelu v kalifornském San Diegu začala své turné po USA. Koncert patřil v vrcholným událostem loňského roku, Britney na něm zazpívala 15 písní a změnila šestkrát kostým.


Blok originál produkce HBO

V lednu pokračuje každé úterý ve 21.00 vysílání původního seriálu HBO Andělé v Americe, který získal řadu prestižních cen, včetně několika ocenění Emmy. Toto pozoruhodné dílo, v němž hrají slavné hvězdy jako Al Pacino, Emma Thompson a Meryl Streep, bylo natočeno podle stejnojmenné divadelní hry Tonyho Kushnera. Odehrává se v letech Reaganovy vlády, kdy se vynořila choroba AIDS. Premiérové vysílání je plánované na každé úterý ve 21.00 hod., opakování bude týž týden v neděli hned po nedělní premiéře a další opakování s titulky je zařazeno na pondělí, vzápětí po odvysílání pondělního premiérového snímku.


Speciální komediální show HBO

Novým projektem HBO je produkce původní třicetiminutové komediální show nazvané Na Stojáka, jejíž vysílání pokračuje i v lednu, konkrétně 7. 1. ve 22.00 hod. Podobně jako v Maďarsku a v Polsku i v České republice dostávají v tomto původním zábavném pořadu příležitost domácí herci. Show se natáčí se v pražském nočním klubu.


Titulkované premiéry

Filmy v programovém bloku Titulkované premiéry jsou na programu HBO uváděny vždy v pondělí ve 20.00 hod. V lednu se jedná o následující tituly: Krásná pokojská, Slzy slunce, Good Bye, Lenin!, Terminator 3: Vzpoura strojů a Charlieho andílci 2: Na plný pecky. Po každém z těchto filmů následuje titulkovaná verze epizody seriálu Andělé v Americe.


Připraveno ve spolupráci se společností HBO Česká republika, www.hbo.cz.


Doplnění redakce:

Chtěli bychom vás při této příležitosti seznámit s nabídkou programových přehledů stanic, které jsme pro vás přichystali na stránce TV programů ke stažení. Pokud vás zajímá, jaký je program kabelových a satelitních televizí HBO, HBO2, AXN a Spektrum na celý měsíc, tak si jej můžete stáhnout zde. Najdete tam i program TV Romantica, a zejména pány jistě potěší programy stanic Private Gold a Private Blue, které zřejmě nikde jinde v takové podobě neseženete. Dále jsme rozšířili naši nabídku o programové přehledy česky dabovaných kanálů Discovery Channel a Reality TV, amerických CNN, Cartoon, TCM, MTV a Travel Channel, slovenské zpravodajské TA3 a týdenních podrobných programů kanálů Galaxie-sport, Eurosport, Hallmark, TV Praha a TV Hradec Králové.



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 1   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.12.2004 • Redakce satCentrum vám přeje pěkné vánoční svátky [ 2 ]
23.12.2004 • Český Telecom v licenčním řízení „na zkoušku“ [ 4 ]
21.12.2004 • TV Nova chce vysílat i digitálně [ 6 ]
20.12.2004 • Češi a Evropané o Vánocích. Unikátní mezinárodní průzkum UPC
13.12.2004 • Také si pořizujete na Vánoce digitální kvalitu? – 1.část [ 12 ]
30.11.2004 • INTEC 2005 – mezinárodní veletrh informační a komunikační techniky

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  No to se máme zase na co těšit 

22.12.2004 11:02 • kes
No to se máme zase na co těšit
 
 
Celkový počet komentářů: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist