Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 08:21:44   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Žijte zdravěji s lednovými pořady Fine Living Network

  Autor: PR Press Chello CE , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 06.01.2012



Koho trápí kila navíc po vánočních svátcích nebo bolavá záda, neměl by si nechat ujít lednové pořady zdravého životního stylu podle televize Fine Living Network. Už v pondělí 9. ledna mohou diváci zhlédnout úvodní epizody dvou premiérových cyklů, které jim pomůžou k tomu, aby se cítili lépe.


Pořad Pilates krok za krokem je ideálním začátkem každého dne vždy deset minut před sedmou hodinou ráno. Tělu prospěšný a zároveň chutný jídelníček představí Zdraví na talíři, které vysílá FLN denně vždy v poledne a také v půl šesté večer. Placenou kabelovou a satelitní televizi Fine Living Network (FLN) zastupuje v ČR a SR společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc.

Leden patří v televizi Fine Living Network zdravému životnímu stylu. V pořadu Pilates krok za krokem se dozvíte, jak změnit nejen své tělo, ale také celý život. Karon Karterová, profesionální cvičitelka fitness a autorka publikací o zdraví, představí snadný program cvičení pilates, který opravdu funguje. Karon divákům ukáže, jak procvičit celé tělo i jak k posílení tělesné kondice využít techniky dýchání. Naučí vás, jak být v dobré tělesné i duševní kondici. Cviky se zaměřují na často přehlížené svalové skupiny: břicho, záda a boky. Karen dále představí pilates pro středně pokročilé, které pomůže vytvarovat svaly, a získat tak dokonalé tělo. Pilates krok za krokem vysílá FLN každý den ráno v 6.50 hod.

Máte už dost zlozvyků a nezdravého jídla s nulovou výživnou hodnotou? Chcete jíst zdravěji, cítit se lépe a žít život, který vás naplňuje? Pak si nenechte ujít seriál Zdraví na talíři a vyzkoušejte recepty a rady, který si pro vás připravila Andrea Beamanová. Andrea při vaření využívá pouze přírodní potraviny a je také poradkyní pro přírodní výživu a celostní medicínu s akreditací od Americké asociace přírodních léčitelů.

V prvním dílu se Andrea setkává se dvěma krásnými dívkami, které trápí nepříjemný problém – alergie na lepek. Kamarádky a spolupracovnice Tara a Carla se naučí, jak připravit skvělá bezlepková jídla. Poté nám Andrea ukáže, jak uvařit opravdu chutné jídlo pro děti všeho věku. Těhotné sestry Denise a Lizbeth pak Andrea naučí, jak připravit skutečně výživné jídlo, které je vhodné nejen pro ně, ale také pro jejich dosud nenarozené děti.

V dalším dílu se dlouholeté kamarádky Jayna a Marla společně pokusí zhubnout o 7 až 9 kilo. Andrea jim ukáže, že je možné jíst chutně a zároveň se zbavovat nadbytečných kil. Sledujte Zdraví na talíři každý den ve 12.00 hod. a 17.30 hod na FLN.



O stanici Fine Living Network (FLN)

Kabelová a satelitní televize pro ženy Fine Living Network odpoví na všechny dotazy ohledně domova a bydlení. Špičkoví kuchaři ukáží poslední trendy z moderní kuchyně. Obsahová nabídka pokrývá i pořady o cestování a nakupování a zdravém životním stylu. Lifestyle televizi FLN lze sledovat přes české kabelové a satelitní operátory (např. UPC, O2, SmartComp, Self Servis, NejTV, CentroNet, RioMedia).


Společnost Chello Central Europe

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy. Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc. Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2, SportM, Minimax (pro děti), Spektrum (dokumenty), TV Paprika (gastronomie), Spektrum Home (bydlení) a společný podnik s MGM (filmy). Kromě tematických kanálů společnost dále provozuje firmu Atmedia se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku. Vedle toho Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. Fine Living Network (FLN), Zone Romantica, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, History, Hustler TV, Daring! TV nebo Bloomberg.


Jakub Švestka, PR Manager, Chello Central Europe s.r.o.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
06.01.2012 • Wild Card Weekend NFL živě na SportTV
04.01.2012 • FA Cup pokračuje na NOVA Sport
04.01.2012 • Soutěžte s NGC o čestné vstupenky na veletrh Moderní rybář a hodnotné věcné ceny
03.01.2012 • Fotbal na NOVA Sport v lednu 2012
03.01.2012 • Hokej na NOVA Sport v lednu 2012
24.12.2011 • Basketbalová NBA i s českou hvězdou Veselým opět na stanici NOVA sport

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist