Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 12:41:04   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Prima COOL posiluje nabídku novinek

  Autor: PR Press TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 10.01.2012


Tento týden odstartují nové řady sitcomu Jak jsem poznal vaši matku, animované Futuramy i slavného Top Gearu. Češi se tak konečně už příští týden v jeho druhém díle dočkají oslavné reportáže o automobilu Škoda Yeti! V následujících týdnech pak přibudou na Prima COOL zcela nové tituly, jako například fenomenální Star Trek: Enterprise (19. 1.).


S novým rokem přichází program Prima COOL s bohatou nabídkou novinek. Fanoušky sitcomů jistě od 12. 1. potěší kontinuální pokračování sitcomu Jak poznal vaši matku čerstvou šestou řadou. Bude se opět vysílat od pondělí do čtvrtka ve 21.45 hod. I animovaná Futurama naváže 12. 1. na sedmou řadu novou osmou ve stejném čase 20.45 hod. jako každý čtvrtek. Nejvýraznější novinkou pro všechny milovníky zábavy s vůní benzinu a nafty bude tento týden jistě premiérová šestnáctá řada motoristického magazínu TOP GEAR, která pod názvem Top Gear 2011 naváže na předchozí řadu v pátek 13. 1. od 20.15 hod.


V další, šesté řadě Jak jsem poznal Vaši matku se už píše rok 2010. V milostném životě se sice Tedovi moc nedaří, zato profesně je na tom lépe. Barney mu nabídne, aby navrhl nové ústředí GNB. Na místě, kde má budova stát, se nachází z větší části ruina bývalého slavného hotelu Arcadian. Právě před ním se Ted setká s krásnou Zoey (Jennifer Morrison), aktivistkou protestující proti stržení architektonické památky. I se životy Tedových přátel si osud a scenáristé zajímavě pohrají.

V nejnovější sérii Futuramy se Bender bude muset kromě jiného zapojit do programu ochrany svědků a stane se duchem. Leelu v epizodě inspirované Moby Dickem přepadne strašlivá posedlost –bude chtít zabít čtyřdimenzionální vesmírnou velrybu. Fry zase bude mít plné zuby neperspektivní práce poslíčka, a dá se k policii. Ovšem ani další oblíbení hrdinové nebudou ušetřeni těžko představitelných problémů a jejich futuristických řešení.

TOP GEAR 2011 otevře tento týden svou další sérii speciálem ze Středního východu, v němž se Jeremy, Richard a James vydají ve stopách tří králů a jejich cesty po Středním východě až do Betléma. Nebude chybět ani pořádný závod po poválečném Iráku. Příští týden, 20. 1., pak na obdivovatele vozů značky Škoda čeká jedinečná reportáž, v níž automobil Škoda Yeti moderátoři prověří v nejneuvěřitelnějších testech, v nichž si české SUV vedlo víc než dobře.

Počátek roku 2012 na Prima COOL však nekončí nabídkou nových řad již známých titulů. Už příští týden odstartuje slavný Star Trek: Enterprise; a další jedinečné seriálové i filmové novinky budou následovat v dalších týdnech.


Bc. Filip Sychra, PR koordinátor


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
06.01.2012 • Wild Card Weekend NFL živě na SportTV
06.01.2012 • Žijte zdravěji s lednovými pořady Fine Living Network
04.01.2012 • FA Cup pokračuje na NOVA Sport
04.01.2012 • Soutěžte s NGC o čestné vstupenky na veletrh Moderní rybář a hodnotné věcné ceny
03.01.2012 • Fotbal na NOVA Sport v lednu 2012
03.01.2012 • Hokej na NOVA Sport v lednu 2012

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist