Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 02:20:58   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Bavte se nejlepším americkým wrestlingem již tento pátek na Extreme Sports Channel

  Autor: PR Press Chello CE , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 28.02.2012


Velkolepá divácká show plná drsných chlapů, strach nahánějících převleků a adrenalinových zápasů v ringu, takový je wrestling. Výběr nejzajímavějších duelů největších profesionálních hvězd tohoto populárního amerického sportu již brzy odvysílá televize Extreme Sport Channel. První díl z nového cyklu TNA: Greatest Matches uvidí čeští a slovenští diváci již tento pátek 2. března od 23.00.


Placená kabelová a satelitní stanice Extreme Sports Channel vysílá v anglickém znění s českými titulky a ve formátu 16:9. V Česku a na Slovensku ji zastupuje společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc.

TNA znamená Total Nonstop Action, což je zárukou špičkové podívané na to nejlepší, co současný profesionální wrestling nabízí. V seznamu wrestlerských hvězd září například několikanásobný světový šampion Sting, který si zjevem a také popularitou nezadá se členy hudební kapely Kiss. Jeho sportovním nepřítelem na život a na smrt je žijící legenda Kurt Angle, který v kategorii klasického zápasu vybojoval zlato na olympiádě v Atlantě.

Dnešní profesionální wrestling vychází z původního řeckořímského zápasu, který se stal populárním v Anglii a ve Spojených státech už v 19. století. Využívá pestrou škálu technik – od zámků a pák přes skoky a údery. Wrestling je vedle sportu rovněž uměleckou, takřka divadelní show, která je plná silných gest, převleků a symbolických jmen jednotlivých zápasníků.

Úvodní epizodu z nového cyklu TNA: Greatest Match odvysílá Extreme Sports Channel v pátek 2. března od 23 hodin. Extreme Sports Channel odvysílá celkem 26 dílů.


Více o stanici Extreme Sports Channel

Extreme Sports Channel je první a jediná televizní stanice na světě zcela zasvěcená akčním sportům. Již více než deset let vysílá nejatraktivnější sportovní události a soutěže, při jejichž sledování se divákovi zvedne hladina adrenalinu v krvi. Vysílá v anglickém jazyce s českými titulky a ve formátu 16:9.


Společnost Chello Central Europe

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy. Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc. Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2, SportM, Minimax (pro děti), Spektrum (dokumenty), TV Paprika (gastronomie), Spektrum Home (bydlení) a společný podnik s MGM (filmy). Kromě tematických kanálů společnost dále provozuje firmu Atmedia se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku. Vedle toho Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. Da Vinci Learning, Da Vinci U, Fine Living (FL), Zone Romantica, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, History, Hustler TV, Daring!TV nebo Bloomberg.


Jakub Švestka, PR Manager, Chello Central Europe s.r.o.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.02.2012 • Březnové programové tipy HBO a HBO HD
28.02.2012 • Hokej na NOVA Sport v březnu 2012
28.02.2012 • Březnové filmové lahůdky na Cinemaxu
28.02.2012 • Fotbal na NOVA Sport v březnu 2012
27.02.2012 • První zápas národního týmu v roce mistrovství Evropy živě na ČT4
27.02.2012 • Nenechte si ujít v březnu na Travel Channel

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist