Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 01:56:10   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Fotbalový turnaj televize SportTV podpořil sportování dětí ve školách

  Autor: PR Press Chello CE , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 18.04.2012


Více než 20 tisíc korun ve prospěch dětí vynesl třetí ročník halového fotbalového turnaje Media Cup organizovaný televizemi Sport1 a Sport2, jejichž provozovatelem je společnost Chello Central Europe. Částka poslouží k nákupu sportovního vybavení do několika pražských základních škol. Mezi účastníky akce, která se uskutečnila v pátek 13. dubna v hale pražské Sparty na Podvinném Mlýně, nechyběly slavné celky Stará garda Bohemians Praha v čele s Antonínem Panenkou nebo Kozlovna Ladislava Vízka. Tým televize SportTV posílil režisér Jakub Kohák.


Třetímu ročníku Media Cupu přispěla televize SportTV šeky v souhrnné hodnotě 10 000 Kč. Zbytek celkové částky byl pak vybrán mezi účastníky turnaje při dražbě zajímavých předmětů, vložených do ní jednotlivými týmy. Nechyběly mezi nimi dresy Antonína Panenky a Ladislava Vízka. Slovem celým turnajem provázeli olympijský vítěz Aleš Valenta a herečka Laďka Něrgešová.

„Český sport na našich programech Sport1 a Sport2 nejen vysíláme, ale také ho podporujeme, a to na té nejdůležitější úrovni – mezi dětmi. Máme zájem vést děti a mládež k aktivnímu trávení volného času. Právě jim proto patří výtěžek z letošního Media Cupu,“ uvedl za provozovatele stanic Aleš Fabík, Country Manager ze společnosti Chello Central Europe.

Fotbalového turnaje Media Cup pod záštitou SportTV se vedle výběru pořadatele zúčastnilo dalších sedm mužstev, jejichž hráči pocházejí z řad obchodních partnerů televize SportTV, fotbalových legend (Vízek, Panenka, Berger, Siegl, Pešice aj.) a dalších hostů. Seznam týmů (abecedně): Centronet, Česká televize, Kozlovna Ladislava Vízka, KT Kadaň, RioMedia, Stará garda Bohemians Praha, UPC.


Více o televize Sport1

SPORT1 je program určený všem sportovním fanouškům. Exkluzivně přináší ty největší světové sportovní události, primárně fotbal a hokej coby divácky nejatraktivnější sporty. Co konkrétně lze na stanici SPORT1 sledovat? První španělskou fotbalovou ligu (La Liga), druhou španělskou ligu (Liga Adelante), první holandskou ligu (Eredivisie), první skotskou ligu (Scottish Premier League), Pohár anglické ligy (Carling Cup), Anglický superpohár (English Super Cup), Německý pohár (DFB-Pokal), zápasy hokejového celku HC Lev Poprad v Kontinentální lize (KHL), první španělskou ligu házené mužů, NFL – americký fotbal, LFL – americký fotbal ve spodním prádlě, basketbalovou NBA, tenisové turnaje ATP500, volejbal, házenou, poker atd. Na své si přijdou i milovníci ostatních atraktivních sportů, jako jsou ragby, golf, box a další. Vysílá ve formátu 16:9 s českým nebo slovenským komentářem.


Společnost Chello Central Europe

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy. Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc. Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2, SportM, Minimax (pro děti), Spektrum (dokumenty), TV Paprika (gastronomie), Spektrum Home (bydlení) a společný podnik s MGM (filmy).

Kromě tematických kanálů společnost dále provozuje firmu Atmedia se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku. Vedle toho Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. Da Vinci Learning, Da Vinci U, Fine Living (FL), Zone Romantica, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, History, Hustler TV, Daring!TV nebo Bloomberg.


Jakub Švestka, PR Manager, Chello Central Europe s.r.o.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.04.2012 • Česká televize představila nový vizuální styl. Od září se změní logo, písmo i název „Čtyřky“ [ 1 ]
16.04.2012 • ČAEK kongres 2012: Diskusní panel Maximální užitek širokopásmových služeb
06.04.2012 • Kongres ČAEK: Ochrana obsahu audiovizuálních služeb stále komplikovanější
21.03.2012 • Události České televize vstupují do nové éry
16.03.2012 • „Pirátské“ aktivity v prostředí Internetu - ožehavé téma předmětem mezinárodní diskuze na kongresu ČAEK
13.03.2012 • Česká televize připravuje druhý HD kanál pro Olympijské hry v Londýně

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist