Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 07:26:22   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

Magio pláž je už otvorená – a tentoraz v olympijskom duchu!

  Autor: PR Press Slovak Telekom , e-mail: info@st.sk Přidané: 01.06.2012


 Už šiesty ročník obľúbeného letného projektu na Tyršovom nábreží
 Spolupráca Telekomu a Magistrátu Hlavného mesta SR
 Pravý breh Dunaja na Tyršovom nábreží bude od 31. 5. do 9. 9. rajom pre všetkých, ktorí milujú relax, aktívny oddych, šport a zábavu


Včera krátko popoludní slávnostne otvorili populárnu Magio pláž generálny riaditeľ a predseda predstavenstva spoločnosti Slovak Telekom Miroslav Majoroš, primátor Bratislavy Milan Ftáčnik a prezident Slovenského olympijského výboru František Chmelár, ktorých na Magio pláž priviezol legendárny čierny londýnsky taxík.

Na otvorení bola prítomná aj olympijská medailistka a majsterka sveta i Európy v plávaní Martina Moravcová. Tohtoročná Magio pláž úzko spolupracuje so Slovenským olympijským výborom a dnešným dňom sa stáva na Slovensku jedinou oficiálnou fanzónou olympijských hier v Londýne.

Aj tento rok je Magio pláž logicky členená na oddychovú a športovú zónu, priestor pre deti, priestor pre občerstvenie, zábavu a ďalšie aktivity. Pre návštevníkov, počet ktorých každoročne rastie, je k dispozícii 400 plážových lehátok a 680 miest na sedenie v dvoch plážových baroch, ktoré ponúkajú množstvo nápojov, jedál na grile a šalátov. Návštevníci tu nájdu aj Magio čitáreň ponúkajúcu pohodlné kreslá a hojdacie siete v tieni stromov. Najväčšou novinkou tohtoročnej pláže je architektúra hlavnej terasy a Magio baru, ktorý sa rozrástol o vyhliadkovú terasu, vďaka ktorej Magio pláž poskytne ešte veľkolepejší výhľad na Bratislavu.

Nadšenci plážového športu tu opäť nájdu dve ihriská na plážový volejbal, jedno multifunkčné ihrisko na plážový futbal a volejbal, ale tiež priestor na novú hru Disc golf, minifutbal, stolný tenis, bedminton, pétangue, šípky, stolný futbal a air hockey. Novinkou je spinning zóna na piesku, ktorú prináša partner MasterCard. Skvelým benefitom od spoločnosti MasterCard je aj zľava 10% na drinky pre všetkých držiteľov bratislavskej mestskej karty.

Magio pláž opäť myslí aj na rodiny s deťmi, pre ktoré sa snaží vytvoriť ideálne miesto na trávenie letných dní. Deti sa môžu tešiť na pieskový raj, detské ihrisko pre deti do 12 rokov, trampolínu, detské športové potreby a detskú toboganovú zónu „Bližšie k vode“, ktorú vybudoval hlavný partner pláže Slovenská sporiteľňa. Slovenská sporiteľňa okrem toho priniesla aj futbalovú zónu „Bližšie k zábave“ a bankomat. Ďalší partner, Západoslovenská energetika, vytvorila detskú zónu, v ktorej deti nájdu zábavné domčeky na hranie.

Počas leta nebude na Magio pláži chýbať bohatý program plný rozmanitých aktivít. Medzi pravidelné podujatia patria už tradične bezplatné lekcie angličtiny s jazykovou školou The Bridge, Knižný kolotoč s Mestskou knižnicou Petržalka, sobotné cvičenia s Body Energy Club, alebo cestovateľský klub s cestovnou agentúrou BUBO. Na pláž sa môžu opätovne tešiť aj milovníci dobrých filmov, Zlatý Bažant totiž v termíne od 17. 7. do 18. 8. prinesie na pláž priamo pod holé nebo svoje známe letné kino Bažant Kinematograf.

Keďže Magio pláž úzko spolupracuje so Slovenským olympijským výborom a predstavuje jediný oficiálny priestor pre fanúšikov olympiády na Slovensku, jej ďalšie aktivity budú tento rok súvisieť práve s očakávanou olympiádou v Londýne. Cez víkend od 8. júna do 10. júna sa bude na pláži súťažiť o balíček vstupeniek na olympiádu, 22. júna sa tu pod záštitou Slovenského olympijského výboru uskutoční zapálenie olympijského ohňa a 10. júla sa na pláži uskutoční autogramiáda Slovenského olympijského tímu.

Bohatý program je pripravený už deň po otvorení pláže ku Dňu detí. Od 10.00 do 20.00 hod. si tu budú môcť naši najmenší zahrať rozličné zábavné súťaže a hry, učiť sa tancovať, skúsiť si lukostreľbu, naberať skautskú prax, stavať hrady z piesku atď., a to všetko vďaka spolupráci s Radou mládeže Slovenska.

Magio pláž bude opäť ideálnym miestom aj pre tých, ktorí musia byť neustále zastihnuteľní. Priestor pláže je už tradične pokrytý bezplatným Wi-Fi signálom.

Aj toto leto vznikla Magio pláž vďaka spolupráci Telekomu a Magistrátu Hlavného mesta SR Bratislava. Nemalú zásluhu na tom majú však aj komerční partneri pláže. Hlavným partnerom je spoločnosť Slovenská sporiteľňa; reklamnými partnermi Západoslovenská energetika, Zlatý Bažant, Tipos a MasterCard; mediálnymi partnermi sú Zoznam.sk, TV JOJ, Rádio Expres a denník Plus jeden deň. Medzi ďalších partnerov patria Opel, Hansgrohe, The Bridge, CK BUBO, Body Energy Club a spoločnosť Rainbow.


O spoločnosti Slovak Telekom, a. s.

Spoločnosť Slovak Telekom je najväčší slovenský telekomunikačný operátor s dlhoročnými skúsenosťami a zodpovedným prístupom k podnikaniu. Pod značkou Telekom ponúka jednotlivcom, domácnostiam i firemným zákazníkom produkty a služby pevnej i mobilnej telekomunikačnej siete. Na trh prináša medzinárodné poznatky, inovatívne riešenia a najnovšie technologické trendy.

Spoločnosť Slovak Telekom, a. s., je súčasťou nadnárodnej skupiny firiem Deutsche Telekom Group. Jej majoritným akcionárom je spoločnosť Deutsche Telekom AG s 51 % podielom akcií. Slovenská republika zastúpená Ministerstvom hospodárstva Slovenskej republiky vlastní 34 % akcií a Fond národného majetku Slovenskej republiky 15 % akcií.


Tomáš Palovský, hovorca Magio pláže, Slovak Telekom, a.s.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.06.2012 • Hokejový špeciál RTVS pritiahol vyše milión unikátnych návštevníkov
29.05.2012 • Národní kolo fotbalu s Prima COOL se hraje už 1. 6. 2012
25.05.2012 • Dokumentárny film RTVS získal hlavnú cenu na MFF Primus
25.05.2012 • Česká televize opět aktivně podpoří dětský Zlín Film Festival
25.05.2012 • 28. ročník pesničkovej súťaže Košický zlatý poklad 2012
14.05.2012 • Art direktor ČT24 a ČT4 Alan Záruba odchází z České televize

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist