Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 17.06.2024 - 04:34:18   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Liga mistrů UEFA 6. kolo na Prima COOL a Prima PLAY Premium (4. a 5. 12. 2012)

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 03.12.2012



Na Prima COOL budou moci diváci v šestém kole sledovat další dva zápasy slavné Ligy mistrů UEFA. Dne 4. 12. se v Paříži utkají kluby PARIS ST. GERMAIN a FC PORTO. Ve středu 5. 12. pak v Londýně změří síly CHELSEA FC a FC NORDSJAELLAND. Vysílání Ligy mistrů UEFA začíná na Prima COOL ve 20.15.


Na internetovém portálu PrimaPLAY Premium si diváci od 20.40 užijí další dva fotbalové souboje. Již 4. 12. to bude v přímém přenosu zápas BORUSSIA DORTMUND - MANCHESTER CITY a 5. 12. předvedou svou hru kluby CELTIC FC A SPARTAK MOSKVA.


PARIS ST. GERMAIN–FC PORTO

Ve studiu Ligy mistrů UEFA na Prima COOL bude vysílání zápasu 4. 12. moderovat Libor Bouček, jako hosté dorazí ambassador projektu Marek Jankulovski a František Straka.

Paris St. Germain je hitem letošního podzimu. Po loňském příchodu bohatých majitelů z Kataru nakoupil klub několik hvězd. Nejvíc září Zlatan Ibrahimovic. Fenomén posledních týdnů ohromuje každý týden fotbalový svět neuvěřitelnými kousky a před každým utkáním se všichni těší, co zase vyvede. Dává góly, přihrává na ně spoluhráčům a ve složitých situacích volí neuvěřitelná řešení. Megastar prostě táhne a Lize mistrů dodává další punc výjimečnosti. S Portem se Paris St. Germain popere o první místo ve skupině, a tím i o výhodnější pozici při losování do osmifinále, které otevře vyřazovací boje. Navíc chce PSG Portugalcům vrátit porážku z prvního duelu. Čeká nás otevřený fotbal a útočná smršť, protože ani Portu není vlastní soustředit se na obranu. Magnet posledního hracího dne skupinové fáze Paris St. Germain–FC Porto vysílá v přímém přenosu Prima COOL v úterý 4. prosince ve 20.15.


CHELSEA FC–FC NORDSJAELLAND

Ve studiu Ligy mistrů UEFA na Prima COOL bude vysílání zápasu 5. 12. moderovat Radek Šilhan. O utkání bude vedle Marka Jankulovského premiérově diskutovat i reprezentační trenér ČR Michal Bílek.

Chelsea hraje proti dánskému outsiderovi o všechno. Ani vítězství ji nemusí udržet v Lize mistrů i pro jarní část. Londýnský klub se může stát prvním obhájcem trofeje, který nepostoupí ze skupiny. V případě výhry nad Nordsjaellandem musí doufat, že Šachtar Doněck doma porazí Juventus. Jakýkoli bodový zisk Juventusu posouvá italský tým do další fáze, přičemž Šachtar už má postup v kapse.

Chelsea se v Lize mistrů poprvé představí pod novým trenérem Rafaelem Benítezem. Španělský kouč se potýká s nevolí fanoušků, o nichž se ne zrovna pochvalně vyjádřil během svého působení v Liverpoolu ve druhé polovině minulého desetiletí. Na druhou stranu je ale úspěšným trenérem, který s Liverpoolem vyhrál Ligu mistrů a s Valencií tehdejší Pohár UEFA. Bitva na Stamford Bridge o bytí či nebytí začíná v přímém přenosu na Prima COOL ve středu 5. prosince ve 20.15. Tým ve studiu bude vpravdě exkluzivní. Vedle moderátora Radka Šilhana a ambasadora Ligy mistrů na Prima COOL Marka Jankulovského bude o utkání premiérově diskutovat i reprezentační trenér ČR Michal Bílek.


Filip Sychra, PR koordinátor Prima COOL


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 1   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.12.2012 • Objevujte v prosinci přírodu na Nat Geo Wild
02.12.2012 • Nenechte si ujít v prosinci na Travel Channel
30.11.2012 • Nova Cinema v sobotu slaví páté narozeniny! [ 2 ]
28.11.2012 • Jágrovo Kladno proti Karlovým Varům na FANDOVI [ 1 ]
27.11.2012 • Pobřežní stráž Aljaška (Coast Guard Alaska) na Viasat Explorer
26.11.2012 • National Geographic slaví 125. výročí

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Liga mistrů na stanici Cool v SD .To si můžou 

06.12.2012 10:55 • ® nalim
Liga mistrů na stanici Cool v SD :bad: .To si můžou akorát tak strčit do zadele.Ještě že je ta možnost,ligu mistrů sledovat v HD na PL programech. :good:
 
 
Celkový počet komentářů: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist