Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 01:20:22   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Dnes začíná veletrh AMPER

  Autor: PR Press TERINVEST , e-mail: info@terinvest.com Přidané: 04.04.2006


AMPER – jednotka Vašeho úspěchu! Amper, největší veletrh v oboru elektrotechniky a elektroniky ve Střední Evropě, který se koná 4. – 7. 4. 2006 v PVA Letňany, poskytne v tomto roce prostor pro prezentaci také firmám s následujícím zaměřením: hardware, software, kancelářská a telekomunikační technika, služby elektronických komunikací, rádiová zařízení a systémy, anténní a satelitní technika, vysílací zařízení a outsourcing.

V roce 2005 se tyto obory představily na veletrhu INTEC. Pro jarní sezónu roku 2006 se veletržní správa Terinvest rozhodla s přihlédnutím k tematické příbuznosti a zájmu firem sloučit vystavovatele, přihlášené dosud na veletrh INTEC 2006, s více než 700 účastníky veletrhu AMPER. Spojení oborů, které lze pojmem elektrotechniky a elektroniky zastřešit, přispěje jistě k většímu úspěchu každého vystavovatele a účast na veletrhu špičkové mezinárodní úrovně podpoří šíři obchodního záběru všech zúčastněných.


Věříme, že své nejnovější výrobky a technologie představí letos na 800 vystavovatelů z evropských i mimoevropských zemí. Veletrh AMPER se právem řadí mezí události přesahující evropské parametry. Dokladem toho je mimo jiné účast 123 zahraničních firem zastupujících 21 zemí.

Stále se zvyšující intenzita zájmu o účast na veletrhu byla jedním z argumentů, které podnítily rozsáhlou modernizaci PVA Letňany, probíhající v tomto roce. Bez náročné výstavby a rekonstrukce by jistě rozšířenou koncepci veletrhu nebylo možné realizovat. Jarní sezóna tak bude zahájena v novém komplexu. Dokončením nové výstavní haly č. 4, dostavbou pevné haly č. 5 a konstrukcí dvou zcela nových hal na místě bývalé haly č. 2 se zařazuje Pražský veletržní areál mezi kvalitní výstavní prostory skvělé novodobé úrovně.


V termínu 4. – 7. 4. 2006 bude tak PVA Letňany s příhodnější infrastrukturou, přiměřeným počtem parkovacích míst a v neposlední řadě s příjemnějšími možnostmi občerstvení připraven lépe než kdykoliv v předcházejících letech na přivítaní očekávaného počtu návštěvníků v počtu, který se blíží 50.000.

Kromě tradiční prezentace vystavovatelů z elektrotechnických a elektronických oborů lze samozřejmě na veletrhu očekávat řadu doprovodných akcí, konferencí, seminářů a prezentací, které již tradičně provázejí tuto událost a jistě osloví všechny profesionály se zájem o aktuální situaci, rozvoj a diskusi k danému tématu. Nebude chybět ani tradiční soutěž o nejlepší exponát veletrhu – „Zlatý Amper 2006“.

K informačnímu toku a komunikačním možnostem, které jsou nástroji prosazení a prezentace vystavovatelů, přispějí jistě nadstandardní služby veletrhu: možnost prezentace s využitím informačních kiosků či publikace ve vydání Veletržních novin. Všem zájemcům o aktuální informace doporučujeme sledovat stránky veletrhu: www.amper.cz, kde je možné dozvědět se víc.


Za pořadatele: Kristýna Jiráková, TERINVEST, spol. s r. o.



Doplnění redakce:

Ani letos na veletrhu nebude chybět redakce webu satCentrum. Budeme se pohybovat mezi stánky, fotit zajímavé výrobky a celkovou atmosferu vám přiblížíme v reportáži hned po návratu z Prahy. Letos také přivezeme na veletrh zajímavého hosta, z Vídně jsme pozvali ředitele centrály Astra CEE pro střední a východní Evropu pana Martina Kubackého. Ten si projde veletrh ve středu dopoledne a bude připraven případným zájemcům z providerů, mající zájem o vysílání přes satelitní systém Astra poskytnout podrobné informace.


Těšíme se na společné setkání v průběhu veletrhu AMPER 2006!


Fotografie z loňské výstavy INTEC - archiv redakce satCentrum


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 3   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.03.2006 • Změna procesu aktivace karet Czechlink [ 5 ]
17.03.2006 • Lidé bombardují televizi Nova peticemi, aby vysílala na satelitu [ 48 ]
02.02.2006 • ČT odpovídá: ČT4, Czechlink a výměna přístupových karet [ 58 ]
02.02.2006 • Start ČT4 Sport se blíží [ 15 ]
01.02.2006 • UPC nemění cenu za základní nabídku Klasik své kabelové televize, internetové služby a digitální satelitní televizi UPC Direct
24.01.2006 • 3. ročník hudebních cen televize Óčko

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Se satelitní technikou vůbec nesouvisí. 

06.04.2006 11:15 • Návštěvník
Je to ještě větší průser než loni. Škoda peněz a času. Není tam ani ten Creative co mají na neaktuálních webovkách. Kvatita novodobé úrovně!!!
 
 
  Byl tam někdo? 

04.04.2006 20:07 • Lenoch
Mají tam alespoň pivo a klobásy?

 
 
  Kolik bude stánků z oblasti satelitní techniky? 

04.04.2006 08:20 • Návštevník
Jako loni 5? V seznamu vystavovatelů jsou dva!!! Mají v tom nepořádek, nebo to je realita? TIPA ani Satplus, kteří tam byli loni tam nejsou uvedeni
.
 
 
Celkový počet komentářů: 3 / zobrazují se: 1 ... 3

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist