Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 17:21:38   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - DVB-T | Články
 

Plustelka po novom aj s detským programom RiK

  Autor: Towerhome , e-mail: info@plustelka.sk Přidané: 05.04.2016


Slovenská televízna stanica RiK určená najmä detským divákom je odteraz dostupná aj cez bežnú anténu. Od 5. apríla 2016 rozširuje spoločnosť Towerhome, a.s. programovú ponuku Plustelky o obľúbený detský kanál RiK z portfólia JOJ Group, ktorý vysiela v slovenskom jazyku.


Program televízie pozostáva z európskej produkcie a vlastnej tvorby televízie. Deti sa zabavia pri veselých príbehoch kohutíka Kikiriki, naučia sa rôzne triky v šou Kúzlovanie, alebo Zabijú nudu spolu s Maťou pri výrobe originálnych kúskov. A exkluzívne iba v TV RiK môžu deti sledovať úplne nové príbehy dvoch nešikovných kutilov Pat a Mat.

Televízna stanica RiK bude prvé dva týždne dostupná pre všetkých zákazníkov Plustelky (vrátane Plustelky Mini) v rámci bezplatného promo vysielania. Pre zákazníkov s balíkom Plustelka Štandard alebo Duo bude dostupná automaticky a bez zmeny mesačného poplatku.

Aktuálna programová ponuka Plustelky cez anténu pozostáva zo 14 staníc: ČT1, ČT2, športových kanálov Eurosport, Eurosport 2, Sport 2, dokumentárnych Viasat Explore, Nature, History a Spice, filmových JOJ Cinema a Film+, obľúbených detských Nickelodeon a RiK a hudobnej stanice VH1.

Skvelou správou pre divákov terestriálneho vysielania je, že táto rozprávková nádielka je dostupná pre viac ako 85% slovenských domácností - jednoducho cez anténu a televízny prijímač s podporou MPEG-4 a CI+ slotom pre bezkartové moduly Plustelka. RiK vysiela vo 4. celoplošnom multiplexe, čo znamená, že divákom Plustelky stačí len spustiť vyhľadávanie a automatické naladenie nových TV staníc.

Podrobné informácie o kompletnej ponuke Plustelky a Voľnej telky získajú diváci na webovej stránke www.plustelka.sk, na infolinke 0650 44 44 00 alebo u predajcov anténovej techniky.


O spoločnosti Towerhome

Towerhome, a,s, je dcérskou spoločnosťou Towercom a,s a poskytuje telekomunikačné produkty a služby koncovým zákazníkom. Spoločnosť je prevádzkovateľom televíznej terestriálnej a satelitnej platformy Plustelka, ktorú technologicky zabezpečuje Towercom. Podmienky poskytovania služby Plustelka sú uvedené na www.plustelka.sk


O spoločnosti Towercom,a.s. www.towercom.sk

Towercom, a.s. je obchodná spoločnosť poskytujúca služby spojené s prevádzkovaním siete rozhlasových a televíznych vysielačov a prevádzačov, terestriálneho digitálneho vysielania v systéme DVB-T ako aj digitálneho satelitného vysielania a distribúcie modulácie. K zákazníkom Towercomu patria vysielatelia najvýznamnejších slovenských a českých televíznych a rozhlasových staníc, prevádzkovatelia GSM/UMTS sietí, významní poskytovatelia telekomunikačných služieb, štátne inštitúcie a mnoho ďalších korporácií. Towercom, a.s. zabezpečuje pre koncových užívateľov (divákov) prístup k vysielaniu programových služieb slovenských vysielateľov, ktorý o poskytovanie takejto služby spoločnosť požiadali prostredníctvom technického prostriedku na zabezpečenie príjmu prostredníctvom prístupovej karty pod názvom Voľná telka.
Spoločnosť Towercom, a.s. patrí do skupiny Macquarie Infrastructure Funds, ktorá patrí medzi významné svetové infraštruktúrne fondy.


V Bratislave, 5. apríla 2016, Michal Šuran, marketingový manažér Towerhome


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.03.2016 • Češi do pěti let musí vyměnit televize. Přechod na DVB-T2 je tématem konference Televizní digitalizace 2.0
17.02.2016 • RÚ povolil ďalšie rozhlasové vysielače v štandarde T-DAB
25.01.2016 • Prima MAX si diváci nově naladí na Skylinku a na severní Moravě
17.12.2015 • Towercom predĺžil zmluvu s JOJ Group o využívaní vysielacej kapacity v rámci DVB-T
14.12.2015 • Dnes startuje Prima Comedy Central
12.10.2015 • Plánovaná výluka TV a rozhlasového vysílání z vysílače Sušice/Svatobor

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist