Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 12.05.2024 - 11:24:49   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

SES NEW SKIES zajistí satelitní internetové spojení pro francouzskou Polynésii

  Autor: PR Press SES Astra , e-mail: info@ses-astra.com Přidané: 18.03.2007


Společnost SES NEW SKIES, člen skupiny SES (kótovaná na burzách cenných papírů Euronext Paris a v Lucembursku pod titulem SESG), oznámila, že její satelit NSS-5 byl vybrán ministerstvem pošt a telekomunikací francouzské Polynésie OPT (Office des Postes et Telecommunications of French Polynesia), aby zajistil služby hlavní internetové sítě pro 118 ostrovů, které tvoří francouzskou Polynésii.

Tříletá smlouva na dva transpondéry byla podepsána dne 15. 3. 2007 v australském Sydney paní Lýdií Nouveau (zastupující OPT), panem Scottem Spraguem (zástupcem SES NEW SKIES), v přítomnosti pana Jeana-Alaina Frebaulta (předsedy správní rady) a pana Michela Yipa (ministra telekomunikací francouzské Polynésie).

NSS-5 na orbitální pozici 183° východně je hlavním satelitem společnosti SES NEW SKIES, který zajišťuje spojení pro oblast Pacifického oceánu. Je to jeden z mála satelitů, které mohou zajistit spojení Severní Ameriky se všemi většími destinacemi podél Pacifiku. Proto je velmi vhodný pro vytvoření internetové páteřní sítě a pro dálkové spojení z teleportu na západním pobřeží USA na vzdálené pacifické souostroví.

Pan Scott Sprague, nejvyšší viceprezident pro jednotný prodej společnosti SES NEW SKIES řekl: „Při celkovém začlenění širokopásmových služeb do prakticky každého hlediska ekonomické činnosti a do denního života mnoha lidí nezávisle na tom, kde žijí, nabývá stále většího významu poptávka po službách širokopásmového spojení. Společnost SES NEW SKIES si velmi váží toho, že může zajistit jedinečné a velmi vhodné satelitní kapacity, které umožní pacifickému ostrovnímu společenství francouzské Polynésie plně se podílet na internetovém věku.”


Yves Feltes, Media Relations, SES NEW SKIES


O společnosti SES NEW SKIES:

Společnost SES NEW SKIES je členem skupiny SES (kótovaná na burzách cenných papírů Euronext Paris a v Lucembursku pod titulem SESG). Zajišťuje satelitní komunikační služby pro celou řadu obchodních partnerů, včetně poskytovatelů telekomunikačních služeb, vysílatelů, akciových společností a vládních subjektů na celém světě. SES NEW SKIES vlastní a provozuje globální flotilu sedmi satelitů na oběžné dráze, další konstruovanou družici (NSS-9) a pozemní příslušenství po celém světě. Sídlo společnosti je v Haagu, společnost má pobočky v Hong Kongu, New Delhi, Sao Paulu, Singapuru, Sydney a Washingtonu, D.C.

Kromě společnosti NEW SKIES je skupina SES výlučným vlastníkem tří předních provozovatelů satelitu - SES ASTRA v Evropě, SES AMERICOM v Severní Americe. Skupina SES také vlastní strategické podíly ve společnosti SES Sirius v Evropě, Ciel v Kanadě a Quetzsat v Mexiku. SES poskytuje úplné řešení v oblasti globální satelitní komunikace prostřednictvím sdružené flotily 43 satelitů. Další informace o společnosti je možné najít na internetové stránce www.ses-newskies.com a o skupině SES na internetové stránce www.ses.com.


SES Press, 15. 3. 2007, přeložil Petr Miklík


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.03.2007 • ASTRA se v Německu těší velké oblibě
09.03.2007 • SES ASTRA dále zvyšuje svůj dosah a má zásadní vliv na digitalizaci
07.03.2007 • Vesmírná mise rakety Ariane 5 v poslední fázi
02.03.2007 • Pro Sieben Austria se spoléhá na satelitní diváky
28.02.2007 • Kosmodrom v Kourou posílí svou pozici při startu raket
26.02.2007 • Ariane 5 odstartuje do dvou týdnů

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist