Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 03:13:58   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Eurosport nabídne na jaře a v létě nejlepší tenis, cyklistiku i atletiku

  Autor: Media:List CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 27.04.2017


Eurosport bude i letos vyprávět velkolepé sportovní příběhy ze světových klání, obrazovkám bude vévodit především cyklistika a tenis. Širokou nabídku významných sportovních událostí pak doplní nejatraktivnější automobilový závod 24 hodin Le Mans, mistrovství světa v atletice, v plavání a světové poháry v zimních sportech.


• 800 hodin cyklistiky
• 1100 hodin tenisu
• 24 hodin nepřetržitého přenosu z Le Mans

Už za týden se na Sardinii rozjíždí první třítýdenní Grand Tour Giro d’Italia, červenec pak bude patřit napjatě očekávané Tour de France. Na obou těchto závodech se má objevit i kolumbijský favorit Nairo Quintana, a na což mnozí hledí s pochybnostmi. „Jestli se Nairo rozhodne vsadit vše na Giro, pak ho tohle rozhodnutí oslabí pro Tour de France,“ tipuje bývalý závodník a současný expert Eurosportu Juan Antonio Flecha.

Z virtuálního cyklistického sedla nebudou muset fanoušci sesednout ani na přelomu srpna a září, kdy španělské silnice ovládne La Vuelta. Všechny tři Grand Tour pak v rámci neuvěřitelných 800 hodin živého cyklistického vysílání doplňují přenosy z pěti Monumentů a jako třešničku na dortu vrací Eurosport do svého vysílání také mistroství světa.

Tenisové vysílání rozjede Eurosport naplno už koncem května během Roland Garros – French Open 2017 a nezpomalí ani v srpnu při přenosu grandslamového turnaje US Open ze severoamerického kontinentu. Diváci si budou moci užít celkem až 1100 hodin živého vysílání, které budou letos bílému sportu a tvrdým úderům tenisových raket věnovány.

Už v tuto chvíli se zkušení komentátoři Eurosportu Zdeněk Míka, Béla En a Martin Straka připravují na profesní lahůdku 17. a 18. června. Během náročného nepřetržitého přenosu nejslavnějšího světového motoristického závodu 24 h Le Mans se téměř nejí a nespí a adrenalin neklesá ani v komentátorském studiu.

Léto pomyslně vyvrcholí v Londýně, kam se vydá královna sportu převzít na 10 dní vládu při 16. mistrovství světa a kamery Eurosportu budou na místě, aby nezapomenutelné okamžiky zachytily.

A na co se mohou sportovní fanoušci těšit ve druhé polovině roku? Kompletní program světových pohárů v zimních sportech včetně biatlonu, alpského lyžování, běhu na lyžích a skocích na lyžích opět nebude mít na jiných obrazovkách konkurenci.

Společnost Discovery Communications, do jejíhož portfolia Eurosport patří, vlastní exkluzivní multimediální práva pro 50 zemí a regionů v Evropě – včetně České republiky – na olympijské hry v letech 2018–2024. Do zahájení OH v Pchjongčchangu zbývá necelý rok. V rámci předolympijského vysílání Eurosport zmapuje příběhy sportovců, kteří se připravují na OH, podobně jako v seriálu Chasing History s ikonou alpského lyžování Lindsey Vonnovou.


Přehled nabídky nejvýznamnějších sportovních událostí roku 2017 na Eurosportu

Cyklistika:

Giro d´Italia 5.–28. května
Tour de France 1.–23. července
La Vuelta 19. srpna až 10. září


Tenisové turnaje:

od 2. května – ATP Estoril
od 22. května – ATP Ženeva
od 22. května – kvalifikace French Open
od 28. května – French Open
od 12. června – ATP Stuttgart
od 15. června – WTA Nottingham
od 26. června – ATP Eastbourne
od 28. srpna – US Open


Další významné sportovní události:

20. května – 11. června – Mistrovství světa ve fotbale do 20 let
17. – 18. června 24 h Le Mans
14.–30. července – Mistrovství světa v plavání
4.–13. srpna – MS v atletice
4. listopadu – MS superbiků


O EUROSPORTU

Eurosport je panevropská jednička ve sportovním vysílání, která spojuje fanoušky a sportovce během největších sportovních událostí. Eurosport je domovem olympijských her v Evropě a přináší fanouškům vrcholné sportovní zážitky více lidem a na více zařízeních než kdykoli v minulosti. Eurosport přivádí fanoušky blíže k jejich sportovním hvězdám, jejichž příběhy vypráví po celý rok. Jako domov cyklistiky, tenisových grandslamů a zimních sportů mají kanály Eurosportu – Eurosport 1, Eurosport 2 a Eurosport News – 236 milionů kumulativních předplatitelů v 94 zemích v Evropě, Asii, Africe a na Blízkém východě. Eurosport.com je jedničkou na poli on-line sportovních portálů s průměrem 14,5 milionů uživatelů měsíčně. Eurosport Player nabízí v 52 zemích přístup k největším sportovním akcím na všech platformách. Eurosport Events je divize expertů společnosti v managementu a podpoře mezinárodních sportovních akcí. Více informací na corporate.eurosport.com.


Vít Rosenbaum, Marketing & PR, Media:List CZ


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.04.2017 • Květnové seriálové hity HBO3 s Twin Peaks mánií
25.04.2017 • Rakitić, bomba k tyči! Mareš s Kohákem u El Clásika bavili
23.04.2017 • Žasněte nad světem, jaký je - v 17. týdnu na Prima ZOOM
21.04.2017 • Lifestylová stanice TLC slibuje v sezóně 2017-2018 ještě více inspirativních a překvapivých původních pořadů
21.04.2017 • El Clásico na DIGI TV bude premiérou Tomáše Ujfalušiho v roli televizního komentátora, DIGI TV nabídne také alternativní komentář El Clásika v podání
20.04.2017 • Discovery Channel představil své programové schéma pro sezónu 2017-2018

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist