Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 02:32:52   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

Marketingová superstar Mark Ritson odstartuje v Praze svou evropskou tour

  Autor: AKTV , e-mail: info@aktv.cz Přidané: 05.09.2018


Asociace komerčních televizí pokračuje ve svých osvětových aktivitách a na podzim uspořádá svou již třetí konferenci určenou marketingovým profesionálům. Tentokrát poprvé spojí své síly se slovenskou Asociáciou nezávislých rozhlasových a televíznych staníc Slovenska (ANRTS), aby společně umožnily českým a slovenským marketérům si naživo poslechnout jednu z nejvýraznějších marketingových osobností dneška, australského profesora Marka Ritsona.


Kromě něj na konferenci s názvem „Boost Your Media Performance“ vystoupí také ředitelka výzkumu britského Thinkboxu Nicole Greenfield-Smith, marketér Chris Goldson z britské komerční jedničky ITV a o aktuálních tématech promluví také zástupci českých a slovenských zadavatelů v klientském panelu. Moderace konference se ujme Petr Šimůnek.


V loňském roce odstartovala AKTV svou činnost konferencí zaměřenou na nejrozšířenější mýty o televizní a online reklamě prezentací britského guru efektivity Lese Bineta. Na začátku letošního roku přijela na pozvání AKTV představit závěry svého výzkumu o účincích reklamy na různých platformách australská profesorka Karen Nelson-Field. Hlavní hvězdou třetí konference, která se bude konat 1. října v Praze, pak bude univerzitní profesor a marketingový expert Mark Ritson.

Kromě světově uznávaného odborníka Marka Ritsona vystoupí na konferenci také vedoucí výzkumu britské marketingové asociace Thinkbox Nicole Greenfield-Smith, která představí závěry svého letošního výzkumu Profit Ability: the business case for advertising. O své nejlepší best practice se s hosty konference podělí Chris Goldson, Director of Creative Works and Commercial Marketing, z nejsledovanější britské komerčí TV skupiny ITV a důraz na české a slovenské podmínky a potřeby odhalíme společně s diskutéry v klientském panelu.

„Po nadšených reakcích na naše předchozí akce jsme se tentokrát rozhodli koncept naší konference rozšířit na více témat a řečníků, přizvat k organizaci naše slovenské kolegy a dát tak možnost zúčastnit se jí mnohem více zájemcům. Naším cílem je zprostředkovat zadavatelům v České republice a na Slovensku nejnovější poznatky přímo z úst předních světových expertů, kteří v České republice obvykle nevystupují, aniž by na podobnou konferenci museli odjet do Londýna nebo Paříže,“ říká Jan Vlček, předseda AKTV.

„Na naši první společnou česko-slovenskou konferenci se osobně velmi těším, a to zejména na naše hvězdné řečníky, přední marketingové odborníky známé z velkých zahraničních konferencí. Je to unikátní příležitost pro nás i naše hosty dostat se k nejmodernějším poznatkům a trendům, které nám pak budou nápomocné i lokálním byznyse,“ dodává Marcel Grega, prezident ANRTS.

Mediálními partnery konference jsou Hospodářské noviny, odborný server Mediaguru.cz a slovenský odborný měsíčník Stratégie. Více informací najdete na webových stránkách www.AKTV.cz/konference.


Mark Ritson je profesorem marketingu na Melbourne Business School a hostujícím profesorem marketingu na Singapurské univerzitě managementu a dalších předních světových obchodních školách. Má doktorské studium z oblasti marketingu z Lancaster. Je široce uznávaný jako jeden z nejlepších světových marketingových expertů.

Kromě akademické sféry se v praxi Mark věnuje také strategiím značek, průzkumu trhu, segmentaci, CRM anebo marketingové komunikaci. Třináct let pracoval jako interní expert pro LVMH – největší skupinu luxusního zboží, do které patří značky jako Louis Vuitton, Dom Perignon, Fendi, Tag Heuer, Dior a Hennessy.

Mark je také více než 10 let pravidelným sloupkařem Marketing Week, za svou žurnalistickou i akademickou práci je držitelem řady ocenění, včetně jedné z nejprestižnějších marketingových cen Ferber Award za svou doktorskou práci.


Marie Fianová, tajemník AKTV a Zuzana Šangalová, sekretár ANRTS


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
05.09.2018 • RTVS pripravila dnes Deň otvorených dverí s Rádio Regina v Bratislave a Košiaciach
05.09.2018 • Čtyři projekty České televize získaly nominaci na evropského televizního Oscara
02.09.2018 • Tlačová informácia zo zasadnutí RVR dňa 28. 8. 2018
26.08.2018 • DOD 2018: Veľkolepá oslava 22. narodenín TV Markíza prilákala do Záhorskej Bystrice vyše 20-tisíc návštevníkov!
25.08.2018 • ČAEK přivítala novelu zákona o urychlení výstavby
24.08.2018 • TV Markíza aj tento rok otvára dvere svojim divákom, prídu Oteckovia, Susedia aj telenovelová megahviezda!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist