Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 07:14:37   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

RTVS pripravila dnes Deň otvorených dverí s Rádio Regina v Bratislave a Košiaciach

  Autor: RTVS , e-mail: info@rtvs.sk Přidané: 05.09.2018


Rádio Regina, ako jedna z programových služieb Rozhlasu a televízie Slovenska, pri príležitosti 22. výročia vysielania pripravilo na dnes - stredu 5. septembra podujatie Deň otvorených dverí v Bratislave a Košiciach. Návštevníci a poslucháči obidvoch miest sa môžu tešiť na bohatý program, neformálne predstavenie novej programovej štruktúry a Rozhlasovú kvapku krvi.


Už dnes - v stredu 5. septembra otvorí Rádio Regina v Bratislave a Košiciach dvere dokorán pre svojich poslucháčov a priaznivcov. Návštevníci podujatia sa môžu tešiť na príjemnú zábavu, zaujímavých hostí, stretnutia s moderátormi a redaktormi, hudobné vystúpenia obľúbených interpretov.

Rádio Regina Západ pripravilo pre návštevníkov a poslucháčov budovy rozhlasu na Mýtnej ulici v Bratislave zaujímavý hudobný program. Vojenská hudba Ozbrojených síl Slovenskej republiky odohrá v polhodinových blokoch najznámejšie pochody, valčíky, polky, klasiku, populárne melódie (ABBA, James Blunt, Rihanna a iné). Popoludnísa môžu návštevníci zúčastniť verejnej nahrávky folklórnej relácie Zahrajte mi túto!. Vystúpia folklórne súbory Mladí a malí huslisti z Červeníka, Bešeňovskí citaráši, Tradícia Dražovce. V Senior klube, Klube mamičiek a Dotykoch zaspieva Robo Opatovský. Záver hudobného programu Dňa otvorených dverí bude patriť Hudobným pozdravom,v ktorých vystúpia známi umelci Marcela Leiferová, Gizka Oňová, Zdeno Sychra a Alan Mikušek.

O skvelú zábavu sa postará mužstvo futbalových zázrakov MUFUZA, ktorá blahoželá Rádio Regina. V programe postupne vystúpia populárni umelci Tomáš Bezdeda, Henry Tóth, Samo Tomeček, Rasťo Piško, Marián Labuda mladší, Stano Gális, Jakub Ružička, Ivo Hlaváček, sólisti Opery SND Adriana Kohútková a Ján Galla, z divadla Nová scéna Róbert Halák, Romana Dang Van a Peter Makranský.

Malí aj veľkí si prídu na svoje vďaka Improvizovanej rozhlasovej škole, ktoráurčená pre tých, ktorí si chcú vyskúšať prácu moderátora. Jej súčasťou bude aj možnosť zapojiť sa do súťaže Prvá červená. Nasledovať bude program Vstúpte s nami do rozprávky, v ktorom si budú môcť deti spolu s hercami Borisom Farkašom a Zuzkou Kaprálikovou na vlastnej koži zažiť výrobu rozhlasovej rozprávky. Zberatelia podpisov známych osobností si prídu na svoje počas autogramiády s hercami a tvorcami rozhlasového seriálu Život s vôňou vanilky pred premiérou už 200. dielu. Svoju účasť prisľúbili Eva Matejková, Zuzana Porubjaková, Ondrej Kaprálik, Zuzana Kapráliková a autorky programu Dana Garguláková, Alena Bodingerová a ďalší.

V programe Dňa otvorených dverí nebude núdza o zaujímavé diskusie na témuTechnika, technológie a robotika v našom živote a v rozhlase alebo Ako správne triediť odpad, či rubrika pre záhradkárov s prof. Ivanom Hričovským.

V programe Školský zvonček zažijú návštevníci a poslucháči Rádio Regina Východ školské vyučovanie priamo v rozhlasovom štúdiu. Vyučovať ich budú redaktori Milan Rendoš, Štefan Štec a Jozef Palaščák, filozofka Adriana Jesenková a prírodovedec Peter Krišovský.

Na svoje si prídu aj milovníci sladkostí v programe Koláč. Porotcovia kuchár František Krankota, redaktorka Ivana Jachymová a poslucháč Marián Bujdoš budú hodnotiť súťaž o najlepší tvarohový koláč Rádia Regina Východ.

Deň otvorených dverí Rádia Regina Východ si pripomenie 100. výročie Veľkej vojny a vzniku 1. ČSR. V tematickej diskusií sa predstavia novinárka Helena Miškufová, historik VSM Martin Jarinkovič, Viktor Szabó z Klubu vojenskej histórie a flašinetista Tomáš Plaszký. Moderátorkou programu bude Jana Pataráková.


Rozhlas a televízia Slovenska


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
05.09.2018 • Marketingová superstar Mark Ritson odstartuje v Praze svou evropskou tour
05.09.2018 • Čtyři projekty České televize získaly nominaci na evropského televizního Oscara
02.09.2018 • Tlačová informácia zo zasadnutí RVR dňa 28. 8. 2018
26.08.2018 • DOD 2018: Veľkolepá oslava 22. narodenín TV Markíza prilákala do Záhorskej Bystrice vyše 20-tisíc návštevníkov!
25.08.2018 • ČAEK přivítala novelu zákona o urychlení výstavby
24.08.2018 • TV Markíza aj tento rok otvára dvere svojim divákom, prídu Oteckovia, Susedia aj telenovelová megahviezda!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist