Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 02:42:27   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Natáčení pokračování seriálu The Terror začíná v lednu

  Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 20.12.2018


Uznávaný herec, producent a aktivista George Takei bude jednou z hvězd druhé sezony úspěšného seriálu The Terror. Takei se bude na sérii, kterou produkuje světoznámý režisér Ridley Scott, podílet také jako konzultant. Již dříve společnost AMC oznámila, že dalším známým jménem bude Derek Mio, který ztvární postavu Chestera Nakayamy.


Natáčení druhé sezony The Terror, která bude mít deset dílů, startuje již v lednu 2019 v kanadském Vancouveru. První dvě epizody bude režírovat Josef Kubota Wladyka. Ten stojí například za oblíbenou sérií Narcos.

Pokračování seriálu se přesune o tisíce kilometrů dál z mrazivé Arktidy do teplých končin Tichého oceánu a o téměř sto let v čase do internačního tábora v Pacifiku v období druhé světové války. Odolá místní japonsko-americká komunita odsunutá z domovů v jižní Kalifornii, hrozbě záhadného přízraku, který má na svědomí sérii bizarních úmrtí?

Na trailer k první sezoně se podívejte ZDE: https://bit.ly/2EDdWg6


Neblahou zkušenost má s japonsko-americkými internačními tábory i George Takei. Ten byl ještě jako dítě ve dvou podobných zařízeních po vypuknutí druhé světové války uvězněn. Jeho osobní zkušenost z této neblahé kapitoly historie Spojených států ho motivovaly k tomu, že se z něj stal aktivista bojující za sociální spravedlnost. Jako konzultant bude Takei úzce spolupracovat s výkonnými producenty Alexanderem Wooem (Pravá krev) a Maxem Boresteinem (Kong: Ostrov lebek, Godzilla).

George Takei je známý především pro svou roli Hikaru Sulua v legendárním seriálu Star Trek a jeho filmová, televizní a divadelní kariéra trvá již šest dekád. Ve druhé sezoně série The Terror ztvární postavu Yamato-sana, bývalého kapitána rybářské lodě a zkušeného vůdce komunity.

Dalšími herci, na které se mohou diváci těšit, jsou: Kiki Sukezaneová (Lost in Space) v roli Yuko, tajemné ženy z Chesterovy minulosti; Miki Ishikawaová (9-1-1) jako Amy, známá Nakayamovy rodiny; Shingo Usami (Unbroken) jako Henry Nakayama, Chesterův otec; a Naoko Mori (Everest) jako Asako Nakayamová, Chesterova matka.

Fotografie hlavních hvězd série naleznete ZDE: https://we.tl/t-AgekL7mFYT


Seriál "The Terror" je produkován společnostmi AMC Studios, Scott Free, Emjag Productions a Entertainment 360. Výkonnými producenty jsou Ridley Scott, Dan Simmons, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert a Guymon Casady.

Celosvětová distribuce série The Terror je řízena společností AMC Studios Content Distribution.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky SundanceTV a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Jan Huk, PR manager, AMC Networks International – Central and Northern Europe


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.12.2018 • První fotky ze čtvrté série Comedy Clubu jsou venku!
18.12.2018 • Prima ZOOM představuje novou image kampaň s historickými osobnostmi
17.12.2018 • SP v biatlonu v Novém Městě na Moravě
16.12.2018 • Pořádná dávka zážitků na Prima ZOOM v 51. týdnu
15.12.2018 • Pátá sezóna Formule E startuje už dnes - v sobotu 15. prosince v Rijádu
14.12.2018 • Monty Python: Vianoce v tej najlepšej spoločnosti

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist