Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 15:02:32   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

DOD 2019: Osláviť 23. narodeniny TV Markíza prišlo do Záhorskej Bystrice viac ako 22-tisíc návštevníkov!

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 18.08.2019


Najväčšie herecké a moderátorské hviezdy, atraktívny program na pódiu, množstvo zaujímavých atrakcií a všadeprítomná fantastická atmosféra – také boli v poradí už 23. narodeniny televízie Markíza počas veľkého letného podujatia, Dňa otvorených dverí (DOD). V sobotu, 17. augusta 2019, prilákal do areálu dlhodobo najúspešnejšej slovenskej televízie v Záhorskej Bystrici viac ako 22-tisíc návštevníkov z celého Slovenska.


DOD ráno už tradične prestrihnutím symbolickej pásky slávnostne otvoril generálny riaditeľ skupiny Markíza Matthias Settele, a to naozaj originálnym spôsobom – z člnka plaviaceho sa po ikonickom jazierku pred budovou TV Markíza. Jedinečnú atmosféru dotvárala okrem potlesku návštevníkov aj bubnová šou Campana Batucada a tanečná skupina Bailadora.

Najväčšou zahraničnou hviezdou bola tento rok česká spevácka megahviezda Lucie Bílá, ktorá má množstvo fanúšikov aj na Slovensku. A práve dnes mali návštevníci DOD jedinečnú možnosť vychutnať si naživo jej najväčšie hity.

Návštevníci sa tiež mohli osobne zoznámiť s najočakávanejšími televíznymi projektmi jesene a ich protagonistami v špeciálnych stanoch úspešnej reality šou o chudnutí Extrémne premeny Slovensko, dlhoročne obľúbenej reality šou Farma, či divácky výborne prijatého seriálu z nemocničného prostredia Sestričky.

Obrovským lákadlom bola aj tento rok autogramiáda hereckých hviezd z aktuálne najsledovanejších seriálových hitov Oteckovia a Susedia. Svoje podpisy rozdali tisíckam záujemcov napríklad Vladimír Kobielsky, Braňo Deák, Filip Tůma, Marek Fašiang, Monika Hilmerová, Jana Kovalčíková, Kristína Turjanová, Dominika Kavaschová, Peter Marcin, Andy Kraus, Zuzana Tlučková, Marta Sládečková a mnohí ďalší. Nechýbali ani čoraz populárnejší detskí herci zo seriálu Oteckovia.

Návštevníkom sa tiež predstavil nový moderátor fenomenálnej zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome Martin Nikodým, ako aj súťažiaci z nadchádzajúcej piatej série Nela Pocisková, Karin Haydu, Saša Gachulincová, Zuzana Kraváriková, Rasťo Sokol, Dávid Hartl, Noël Czuczor a Pavol Topoľský.

Farby komediálneho seriálu Horná Dolná zastupovali napríklad Zuzana Kubovčíková Šebová, Peter Brajerčík, Juraj „Šoko“ Tabaček a Matej Landl, za seriál Sestričky rozdávali autogramy Anikó Vargová, Kristína Madarová, či nové posily Helena Krajčiová a Elena Podzámska.

Davy priaznivcov trpezlivo čakali aj na autogramy moderátorov a redaktorov známych z markizáckych relácií, za všetkých spomeňme Zlaticu Švajdovú Puškárovú, Patrika Švajdu, Jara Zápalu, Máriu Chrenekovú Pietrovú, Kvetku Horváthovú, Danicu Nejedlú, Adelu Vinczeovú, Viktora Vinczeho, Lenku Vavrinčíkovú, Janku Hospodárovú, Petra Varinského, Patrika Hermana, Miriam Kalisovú, Adrianu Polákovú, Dara Richtera, Tomáša Juríčka, Mirku Almásy, Kristínu Kövešovú, či Eriku Judínyovú.

O bohatý program na pódiu a skvelú zábavu sa okrem Lucie Bílej postarali aj hudobné vystúpenia Dary Rolins, skupiny Desmod, Emmy Drobnej, Dominiky Mirgovej, Martina Haricha, Terezy Maškovej, Marka Danna, finalistov ostatnej série speváckej šou The Voice Česko Slovensko, či raperiek Aless a Sharloty.

Aj priamo na DOD sme hľadali spevácke talenty do chystanej novej série SuperStar, obľúbený tréner Maroš Molnár predstavil novú sériu reality šou o chudnutí Extrémne premeny Slovensko, návštevníci si tiež mohli vyskúšať rôzne farmárske aktivity – skrotiť elektrického rodeo býka či podojiť umelú kravu. Úplnou novinkou bol súboj vo varení tradičných slovenských špecialít medzi profesionálnymi majstrami haluškármi a kuchárskym tímom z relácie Teleráno.

Návštevníci DOD sa mohli dobre najesť v stánkoch s občerstvením, zakúpiť si originálne darčekové predmety a vôbec prvý raz exkluzívne aj školské pomôcky s motívom seriálu Oteckovia, a vychutnať si rôzne atrakcie pre deti aj dospelých. Pre deti bola pripravená napríklad špeciálna zóna HÝBSA alebo vystúpenie obľúbeného speváka Mira Jaroša.

Za prítomnosti notárky bolo zo všetkých, ktorí sa od 29. júla 2019 zaregistrovali a poslali SMS do súťaže Vstávaj a vyhraj s reláciou Teleráno, vyžrebované meno šťastného výhercu nového auta Škoda Scala.

„Je úžasné vidieť to obrovské množstvo fanúšikov a priaznivcov, ktorí aj tento rok navštívili náš Deň otvorených dverí. Je pre nás veľkou cťou, že majú radi našu televíziu a zároveň nás to motivuje urobiť všetko pre to, aby boli s naším vysielaním spokojní aj v nadchádzajúcich mesiacoch. Dovoľte mi, aby som sa poďakoval všetkým, čo si prišli užiť tento jedinečný deň spolu s nami a taktiež aj všetkým, čo sledujú naše programy. Už teraz sa veľmi tešíme, že sa u nás v Záhorskej Bystrici uvidíme opäť o rok,“ povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 17. 8. 2019


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.08.2019 • Hurá do školy s parádnymi vecičkami zo seriálu Oteckovia
20.08.2019 • Spoločnosť SATRO s.r.o. podala trestné oznámenie pre nekalé obchodné praktiky
18.08.2019 • Tisková zpráva ze 14. zasedání RRTV, konaného dne 13. 8. 2019
15.08.2019 • Po dlhých rokoch sa začalo s obnovou areálu RTVS
15.08.2019 • Kino Aero zve na sobotní maraton s Cornettem - komedie, zmrzlina a víkend uprostřed léta jdou k sobě
14.08.2019 • TV Markíza aj tento rok otvára dvere svojim divákom - prídu Oteckovia či Susedia, zaspievajú aj Lucie Bílá a Miro Žbirka

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist