Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 08:52:26   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Telly se slevou 30 procent pořídíte už jen do konce srpna

  Autor: Telly , e-mail: info@telly.cz Přidané: 26.08.2020


Úspěšná prodejní kampaň „Kanály, o které nechcete přijít“ pomalu končí. Zájemcům o internetovou nebo satelitní televizi zbývá posledních pár dnů, aby si Telly pořídili s mimořádnou slevou 30 % na balíčky Telly Střední a Velký. Zákazníci tak mohou za dva roky, po které je sleva garantována, ušetřit více než 4300 Kč. Sleva platí pro internetovou i satelitní Telly.


Televizní operátor Telly ukončí úspěšnou prodejní kampaň „Kanály, o které nechcete přijít“ s posledním srpnovým dnem. V kampani, která odstartovala v červnu, připravil pro nové zákazníky výraznou slevu na programové balíčky, které obsahují atraktivní a prémiové televizní kanály. „Kampaní jsme oslovili mnoho zájemců a do rodiny Telly získali nové zákazníky, kteří mají k dispozici ty nejlepší sportovní kanály, známé a oblíbené dokumentární či filmové programy z naší nabídky,“ říká Jan Schöppel, marketingový manažer Telly.

„Kampaň byla velice úspěšná. Původně jsme ji plánovali na jeden měsíc, nakonec ji necháme běžet až do konce prázdnin. Sleva 30 % se týká nových zákazníků, kteří si objednají balíček Telly Střední nebo Telly Velký, slevu jim garantujeme na celé 2 roky a platí jak pro internetovou, tak pro satelitní Telly“, upřesňuje Jan Schöppel.

Balíček Telly Střední u internetové televize obsahuje celkem 107 programů, 59 v HD a se slevou 30 % si jej nový zákazník nyní pořídí za 280 Kč, když standardní cena je 400 korun. Programový balíček Telly Velký s 129 programy, 76 v HD mohou mít nyní zákazníci za 420 Kč měsíčně namísto standardní ceny 600 Kč. Telly zákazníkům garantuje slevu po dobu 2 roků, za které ušetří 2880 Kč resp. 4320 Kč. Stejná sleva a stejná úspora platí i pro satelitní Telly. Akce s prémiovou slevou 30 % končí 31. 8. 2020.

K nejsledovanějším pořadům v nabídce balíčků Střední a Velký patří sportovní stanice Eurosport, Premier Sport a DIGI Sport, filmové programy Cinemax, CS film, FilmBox, dokumentární Discovery, Animal Planet, Travel Channel, lifestylové Fine Living Network, Food Network nebo dětská stanice Nickelodeon.


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu nebo tenisové turnaje ATP. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP, a všechny daně, včetně daně z příjmu, společnost odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový manažer Telly a Miroslav Novák, LAMA ENERGY GROUP, 25. 8. 2020


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.06.2020 • O zákaznický servis Skylinku se bude starat Continuum Global Solutions [ 2 ]
10.04.2020 • Velikonoce 2020
02.04.2020 • Topolná sice ještě vysílá, ale konec DV se rychle blíží
01.04.2020 • Psali jsme na Apríla: Konec dlouhé vlny v Česku [ 2 ]
26.03.2020 • „Zostaňte doma,“ odkazuje divákom televízia AMC
19.03.2020 • V pondělí startuje ČT3 - přinese oblíbené seriály, retro komedie i nový magazín pro seniory

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist