Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 23.04.2024 - 15:39:29   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

The Little Drummer Girl na AMC

  Autor: PR.Konektor CZ. , e-mail: info@prkonektor.cz Přidané: 01.01.2022


Televizní stanice AMC představuje exkluzivní seriál The Little Drummer Girl. Obstojí křehká herečka ve světě špionáže? Ten byl dlouhou dobu zahalen neproniknutelnou rouškou tajemství, ale dnes už se čas od času objevují nejrůznější dokumenty, filmy a seriály, které ji poodkrývají. Mezi špiony vás zavede i seriál The Little Drummer Girl, který od 3. ledna startuje na televizní stanici AMC.


Britský spisovatel John le Carré proslul jako autor špionážních a politických románů. Jeden z nich se stal inspirací pro filmaře a vznikl tak exkluzivní seriál The Little Drummer Girl, který můžete od ledna 2022 sledovat na televizní stanici AMC. Příběh plný vášnivé lásky a napětí se natáčel na několika místech Evropy, přičemž nejvíce využívané byly lokace ve Velké Británii, Řecku, ale i v České republice. Pozorní diváci možná poznají pražská zákoutí nebo město Cheb, který se po dobu natáčení proměnil v rakouské městečko Kleinalm.


Mezi dobrem a zlem je tenká linie

Seriál se odehrává v roce 1979, kdy izraelská tajná služba Mossad, ve snaze dopadnout palestinského teroristu Khalila, rekrutuje do svých řad mladou anglickou herečku Charlie. Jejím úkolem je s využitím svých hereckých schopností a velké dávky odvahy, odhalit palestinskou teroristickou síť, která operuje po celé Evropě. Charlie se ocitá v neustálém nebezpečí, a to i citovém, protože v tomto světě bývá hranice mezi láskou a nenávistí či kladným hrdinou a zloduchem opravdu velmi tenká a nejasná. Již v době svého prvního vydání vyvolala kniha rozruch, a i dnes působí celý děj odvážně.


Kvalitní seriál i obsazení

Role Charlie se ujala Florence Pugh, herečka nominovaná na cenu BAFTA a známá z filmu Lady Macbeth. Jako Becker se představí Alexander Skarsgårda, laureát cen Emmy® a Golden Globe®, kterého jste mohli vidět například ve filmu Big Little Lies/Sedmilhářky. Ujít si nenechte ani Michaela Shannona v roli Kurtze. Tohoto herce dvakrát nominovaného na Oscara můžete znát z filmu The Shape of Water/Tvář vody.

Naskočte 3. ledna 2022 na vlnu napětí, která se vzedme každé pondělí ve 22.00 hodin na televizní stanici AMC.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International - Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se soustřeďují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI - Central and Northern Europe nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný v celé řadě platforem, včetně HD služeb a nabízí verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com.


Martina Hrašová, Account Manager, PR.Konektor, 28. 12. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.01.2022 • Vydejte se do světa dokumentů na Prima ZOOM
31.12.2021 • ATP opět na Eurosportu
29.12.2021 • Krev bude tuhnout v žilách! Discovery přiblíží bláznivý život provazochodců
27.12.2021 • Přelom roku na Prima ZOOM
25.12.2021 • MET: Live In HD - Přímý přenos Massenetovy Popelky na Nový rok!
21.12.2021 • Císařovna Sisi je zpět! V novém kabátě

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist