Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 21:49:43   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Mimi šéf v květnu na Minimax

  Autor: KNKTR , e-mail: info@knktr.cz Přidané: 01.05.2022


Mimi šéf je nám už dobře známý svými přísně tajnými akcemi a dvojím životem, který vede. Na jedné straně trochu záhadné dítě, které odmítá jakékoliv jiné oblečení než oblek a na straně druhé neúprosný byznysmen ve společnosti Baby Corp. Druhá série ale přinese především sourozeneckou lásku a vzájemnou spolupráci, které se oba bratři musí přiučit. Dětská televizní stanice Minimax proto již 1. května v 19:00 uvede 2. řadu oblíbeného seriálu Mimi šéf: zpátky ve hře.


Rodina nadevše

V druhé řadě oblíbeného seriálu se Mimi šéf setkává s úplně novým nepřítelem, Sdružením prastarých Frederika Estese, kteří mu pořádně zkomplikují jeho, už i bez toho náročné období. Oba rodiče se rozhodli zaměstnat v jedné firmě a na pomoc s hlídáním dětí jim po dobu letních prázdnin přijde babička Gigi, kterou jeho bratr Tim zbožňuje. Mimi šéf má však úplně jiný názor. Aby toho nebylo málo, bratři musí uvolnit prostor babičce a naučit se sdílet spolu nejen jeden pokoj, ale i svoje tajemství. Komu jinému bychom měli důvěřovat a na koho se obracet s problémy než na svého sourozence? Nebude to ale tak jednoduché!


Tajná mise malého šéfa

Mimi šéf si, jak jinak, myslí, že po předchozích úspěších v práci se stane novým ředitelem společnosti Baby Corp. Opak je však pravdou a jeho úkolem se stane nového ředitele jen představit celé firmě. Šikovná ředitelka hned na začátku své slibné kariéry přijde s převratným produktem, který navždy změní jediné negativum malých dětí – zápach. Avšak čarovný elixír vyrobili jen úplnou náhodou. Podaří se Mimi šéfovi zachránit jedinou lahvičku, než přijdou na jeho chemický vzorec? Ukryje ji na dostatečně bezpečném místě, kde ji jeho protivníci nenajdou? Situaci mu navíc komplikuje návštěva babičky Gigi, která ho považuje za pořádně nevychované dítě a dává si na něho velký pozor.

Zjistěte, že v životě je zapotřebí najít rovnováhu mezi prací a zábavou díky 2. řadě seriálu Mimi šéf: zpátky ve hře, který od 1. května uvidíte každý den od 19:00 na TV Minimax. Příjemnou zábavu.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International - Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se soustřeďují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI - Central and Northern Europe nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný v celé řadě platforem, včetně HD služeb a nabízí verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com


Martina Hrašová, Account Manager, knktr.cz, 28. 4. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.05.2022 • Měsíc velkých koček: Přízrakem lesů Serengeti je královská leopardice
01.05.2022 • Pobavte se v květnu s Prima ZOOM
25.04.2022 • Vydejte se na dobrodružnou výpravu na Prima ZOOM
21.04.2022 • Nejstarší klasika: Lutych-Bastogne-Lutych na Eurosportu
20.04.2022 • Pokračování sezony F1 na Sport1 a Sport2: Z Ferrari a Charlese Leclerca jsou rázem favorité letošního ročníku
18.04.2022 • Vesmírné putování na Prima ZOOM v 16. týdnu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist