Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 06:39:39   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Voyo pripravuje prvý čisto slovenský Voyo Originál. Prinesie exkluzívny pohľad do futbalového zákulisia

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 26.11.2022


Voyo ako najznámejšia streamovacia služba na Slovensku neustále pracuje na rozširovaní ponuky svojho exkluzívneho obsahu. Výnimočná osemdielna séria po prvýkrát odhalí verejnosti zákulisie futbalového klubu Spartak Trnava. V ponuke streamovacej služby Voyo sa prvá epizóda objaví v piatok 13. januára 2023.


Začiatkom nového roka prinesie predplatiteľom prvý čisto slovenský Voyo Originál, mapujúci príbeh známeho futbalového klubu Spartak Trnava, ktorý má pred sebou významný míľnik – budúci rok oslávi, ešte počas aktuálne prebiehajúcej sezóny, svoje sté výročie. Výnimočný titul s názvom „Do neba a do pekla: Spartak Trnava“ vôbec po prvýkrát exkluzívne odhalí verejnosti jedno z najmodernejších futbalových zázemí na Slovensku, ako aj ľudí stojacich za kulisami jeho úspechu. Premiéra prvej epizódy na Voyo je naplánovaná na piatok 13. januára 2023 a ďalšie budú nasledovať v týždňových intervaloch.

„Sme radi, že sa nám podarilo spracovať tento jedinečný formát. Prinesie futbalovým fanúšikom, ale aj širokej verejnosti úplne iný pohľad na najpopulárnejší šport na svete. Výnimočný príbeh futbalu so všetkým čo k tomu patrí: vášeň, napätie, radosť, ale aj zúfalstvo či tvrdá športová disciplína,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Doku-séria o futbalovom klube Spartak Trnava prináša príbeh víťazstiev, bezhraničnej oddanosti aj ťažkých zranení. V jedinečnej osemdielnej sérii sa prvýkrát v dejinách trnavských „Bílých Andelov“ podarilo s kamerou preniknúť na doteraz nevidené miesta: odhalí kabínu plnú emócií počas kľúčových momentov, zákulisie fungovania celého klubu a napokon aj autentické prežívanie zápasov samotnými hráčmi a realizačným tímom.

Príbeh zavedie športových fanúšikov za oponu legendárneho futbalového klubu a počas kľúčovej sezóny bude sledovať všetky zlomové momenty, s exkluzívnym prístupom do backstage. Lesk a trápenie futbalového života, financovanie a pozadie fungovania klubu, transferov hráčov, aj náročný režim, v ktorom musia športovci každodenne žiť. Stanú sa svedkami nečakaných tajomstiev, skrytých v najpopulárnejšom športe na planéte.

„Ukazujeme svet, v ktorom je futbalový klub pre svojich priaznivcov modlou – chceme vedieť viac o láske k nemu, o motivácii fanúšikov, funkcionárov aj samotných hráčov. Nejde o zostrih gólov, ide o hlbokú sondu tam, kde ešte nikto nenazrel,“ povedal režisér Marek Prochác. „Museli sme sa naučiť koexistovať s hráčmi tak, aby nás úplne prestali registrovať. Spoznávame pri tom jedinečné charaktery, osobnosti skryté v dresoch, na tribúnach, v útrobách štadióna,“ doplnila scenáristka Andrea Václavínek.


Do neba a do pekla: Spartak Trnava

réžia: Marek Prochác
scenár: Andrea Václavínek
kamera: Matej Prochác
producenti: Andrea Václavínek, Marek Prochác


Voyo je streamovacia služba, ktorú na Slovensku prevádzkuje skupina Markíza. Koncom roka 2020 prešla kompletným vizuálnym aj obsahovým reštartom. Odvtedy zaznamenáva výrazný nárast počtu predplatiteľov. Voyo zároveň patrí ku kľúčovým projektom digitálnej transformácie mediálnej skupiny CME na všetkých trhoch, kde pôsobí. Okrem obľúbených televíznych programov v predstihu, ponúka používateľom prístup ku knižnici plnej filmov a seriálov z lokálnej i zahraničnej produkcie, populárnym športovým prenosom, či ďalšiemu prémiovému obsahu. Neustále prináša nové vylepšenia a funkcionality, pričom každý rok plánuje rozvíjať aj tvorbu exkluzívnych titulov.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 25. 11. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.11.2022 • Telly spouští vánoční kampaň, nabízí na tři měsíce největší balíček za cenu nejlevnějšího
15.11.2022 • Útoky hackerov môžu spôsobiť krach firiem. Slovenské spoločnosti napriek tomu kyberbezpečnosť podceňujú
28.10.2022 • Na Voyo dnes štartuje ďalší exkluzívny Voyo Originál, nový desaťdielny komediálny seriál Gumy
25.10.2022 • Všetci túžime po spravodlivosti. Peter Bebjak pripravuje pre Voyo novú minisériu Matematika zločinu
20.10.2022 • Voyo a Telekom spoločne predstavujú atraktívnu novinku Voyo štart
14.10.2022 • Ze Smetanovy Lhoty do Dortmundu. Voyo uvede celovečerní dokument Jan Koller: Příběh obyčejného kluka

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist