Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 15:37:07   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

Prima mění strategii v řízení programu. Video obsah platformy prima+ má nově na starosti programové oddělení

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 11.10.2023


Skupina Prima dál pokračuje v nastavování programové strategie. Nově bude zastřešovat video obsah skupiny Prima programové oddělení v čele s programovou ředitelkou Alex Ruzek. Za provoz a rozvoj streamovací platformy prima+ bude nadále zodpovědný současný ředitel VOD Josef Beneš. Streamovací platforma prima+ je na českém trhu již devět měsíců. Za tu dobu nabídla divákům pod hlavičkou prima+ ORIGINALS celou řadu prémiových formátů jako Zákony vlka, Půlnoční zpověď, Malá velká liga, Pod hladinou, Sedm schodů k moci, Bez lítosti, Bodyguardi nebo Agrometal.


Službu od jejího spuštění využilo přes 700 000 registrovaných uživatelů, kteří přehráli více než 33 milionů videí.

„Následujeme trend dnešní dynamické doby a úzce propojujeme obsahovou strategii lineární televize s naší streamovací platformou prima+. Logicky sjednocujeme obsahovou strategii pod programový tým, který bude definovat obsah a témata, jež chtějí dnešní diváci vidět. Tento krok jde i ruku v ruce s naší obchodní politikou, kdy jsme zavedli crossplatformní měření, které klientům reportuje zásah reklamy v TV i online rozhraní,“ říká Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima.

„Stále více vnímáme, že diváci mění své návyky a sami si určují čas, kdy budou sledovat náš obsah, a volí podle toho i video platformu, která jim vyhovuje. Naším cílem je nabídnout divákům atraktivní obsah, nehledě na způsob a čas jeho konzumace. Streamovací platforma prima+ má za sebou úspěšných devět měsíců a je to silná lokální značka, která má stejně jako kanály skupiny Prima potenciál dalšího růstu,“ říká Alex Ruzek, nová programová ředitelka skupiny Prima.

Za provoz a rozvoj platformy prima+ je nadále zodpovědný současný ředitel VOD Josef Beneš a jeho tým. Streamovací služba prima+ skupiny Prima byla spuštěna v únoru letošního roku. Na českém trhu je unikátní svou flexibilitou tarifů pro předplatitele, kteří mohou zdarma sledovat obsah s reklamou nebo ve zpoplatněné prémiové verzi bez reklam. Obsah platformy prima+ zahrnuje přes 2 000 titulů, které pobaví celou rodinu. Kromě videoarchivu kanálů skupiny Prima a akvizičních titulů přináší i původní tvorbu pod hlavičkou prima+ ORIGINALS. Jedná se o prémiové formáty, natáčené předními českými tvůrci, které mohou uživatelé prima+ zhlédnout exkluzivně až rok před uvedením v televizi.

Na podzim prima+ nabízí uživatelům hned tři prémiové novinky. Prvním uvedeným titulem je komediální seriál Malá velká liga ze školního a fotbalového prostředí s Markem Němcem v hlavní roli. Od 18. října pak mohou diváci sledovat šestidílnou koprodukční minisérii Na vlnách Jadranu, která je volným pokračováním seriálu Pod hladinou. Tým pobřežní policie, ve kterém v době sezony v rámci pomoci českým turistům slouží i dva Češi, řeší případy turistů, jež souvisí s mořem a marinou. Vskutku unikátní téma zpracovává seriál Banáni, který bude také dostupný od 18. října. Mladý skladník v pohraničním supermarketu najde v zásilce banánů z Kolumbie přes sto kilo kokainu stamilionové hodnoty.


Gabriela Semová, vedoucí korporátní a interní komunikace, FTV Prima, 6. 10. 2023


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.10.2023 • Tisková zpráva z 16. zasedání RRTV, konaného dne 10. 10. 2023
12.10.2023 • Media Club jako jednička na trhu zvyšuje ceny, mění cílovou skupinu na dospělé 18–69 let a zapojuje do kampaní UI
10.10.2023 • Česká televize posílila svou roli v Evropské vysílací unii. Novou místopředsedkyní sportovní komise se stala Markéta Vránková
09.10.2023 • Televízne spravodajstvo RTVS je dlhodobo najobjektívnejšie na Slovensku
28.09.2023 • Stanovisko Asociace provozovatelů soukromého vysílání k tzv. „velké mediální novele“ představené ministrem Baxou
24.09.2023 • Tisková zpráva z 15. zasedání RRTV, konaného dne 19. 9. 2023

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist