Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 10:40:52   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

Benefiční díl soutěže StarDance byl nejúspěšnější v historii pořadu. Pro Centrum Paraple se vybralo 25 174 220 Kč

  Autor: Česká televize , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 30.11.2023


Charitativní díl soutěže StarDance, který Česká televize odvysílala v sobotu 25. listopadu se postaral o absolutní rekord ze všech odvysílaných charitativních dílů pořadu. Celková vybraná suma pro Centrum Paraple činí 25 174 220 Kč. Slavnostního předání šeku se v silném zastoupení zúčastnily osobnosti spojené s pořadem StarDance a zástupci Centra Paraple. Za Českou televizi šek předala vedoucí komunikace a korporátního partnerství Jana Mrákotová.


„Přímý přenos sedmého večera soutěže končil informací o tom, že na účet Centra Paraple přibylo necelých jednadvacet miliónů. Během pondělí a úterý ovšem dorazily platby provedené bankovními převody, a proto je částka ještě o více něž čtyři miliony vyšší. Dvanáct milionů se vybralo od firemních partnerů Centra Paraple a dalších třináct od individuálních dárců. Většina finančních příspěvků byla provedena prostřednictvím QR kódu, což svědčí o úspěšnosti a moderním přístupu k dárcovství“, říká Jana Mrákotová.

Letošní charitativní večer StarDance byl už šestým v pořadí. I s aktuální částkou se celková výše darů dostala přes hranici sto miliónů korun. Doteď byl nejúspěšnější jedenáctý ročník s částkou 21,5 miliónu. Prezidenta Centra Paraple Zdeňka Svěráka překvapilo, že se i výtěžek aktuální dvanácté řady soutěže přehoupl před dvacet miliónů. „Na mou duši jsem počítal s tím, že se tolik peněz nevybere. Žijeme v době, kdy mají lidé opravdu hluboko do kapsy, a i přesto stále myslí i na druhé a mají chuť pomáhat. To je úctyhodné. Byl bych nadšený i z menšího výtěžku, více než dvacet milionů mě ale opravdu šokovalo,“ říká v reakci na vybranou sumu Zdeněk Svěrák.

Sedmý večer se na taneční parket postavilo pět soutěžních dvojic se svými patrony – klienty Centra Paraple: Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková s Veronikou Kovářovou, Josef Maršálek a Adriana Mašková s Lenkou Brisudovou, Iva Kubelková a Martin Prágr s Danielem Antalou, Darija Pavlovičová a Dominik Vodička s Alicí Valehrachovou a Eva Adamczyková a Jakub Mazůch s Davidem Zikou. „Vše, co jsme už teď během StarDance zažívali a hlavně cítili, se benefičním charakterem večera umocnilo. Možnost poznat se s tak statečnými lidmi, mít možnost s nimi trénovat a sblížit se, byl pro mě naprosto jedinečný zážitek. Celý týden byl díky klientům Centra Paraple veselejší, s větším nadhledem a lehkostí,“ shrnula za všechny atmosféru benefičního dílu snowboardistka Eva Adamczyková. Ta s Jakubem Mazůchem získala od poroty v sedmém kole nejvyšší bodové hodnocení.

Úspěšný pořad StarDance vysílá Česká televize od roku 2006. Finále dvanáctého ročníku bude 16. prosince, tradičně ve 20:10 hod. na ČT1.


Vendula Krejčová, Tisková mluvčí, Česká televize, divize Korporátní služby, 29. 11. 2023


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.11.2023 • Telly naděluje vánoční dárky: oblíbené balíčky za půlku a celý prosinec atraktivní stanice pro všechny zdarma
24.11.2023 • Tisková zpráva z 19. zasedání Rady, konaného dne 21. 11. 2023
20.11.2023 • Televízne spravodajstvo RTVS lídrom v objektivite. Ako najobjektívnejšie ho označila viac ako štvrtina Slovákov
17.11.2023 • Asociace komerčních televizí připravila speciální oslavy Světového dne televize
09.11.2023 • Tisková zpráva z 18. zasedání RRTV, konaného dne 7. 11. 2023
07.11.2023 • Markíza odstúpila od zmlúv s operátormi ANTIK a DSI DATA

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist