Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 14:56:20   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Televizní diváci se během derby pražských S dočkají záběrů z dronu. O2 TV Sport nasadí unikátní technologii i do FORTUNA:LIGY

  Autor: O2 TV Sport , e-mail: info@o2.cz Přidané: 01.03.2024


V neděli 3. března čeká na fotbalové fanoušky vrchol nejvyšší české fotbalové soutěže. Derby mezi Spartou a Slavií odvysílá tradičně stanice O2 TV Sport, která si pro tento zápas připravila i jednu technologickou novinku. Přímý přenos obohatí unikátní záběry z dronu, které například nabídnou netradiční pohled na beznadějně vyprodaný stadion na Letné.


Diváci stanice O2 TV Sport si záběry z dronu mohli užívat již v únorovém extraligovém duelu z prostředí skokanského můstku v německém Klingenthalu. Reakce veřejnosti byla natolik pozitivní, že dronu se nyní dočká i FORTUNA:LIGA.

„Neustále pracujeme na inovacích ve výrobě našich přímých přenosů, tentokrát na pražské derby nasadíme dron. V rámci kamerového výběru se diváci O2 TV Sport dočkají i atraktivních záběrů ze vzduchu. Věřím, že to bude pro fanoušky zajímavé zpestření,“ uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

„Samozřejmě realizovat takovou akci není úplně snadné. Máme spoustu omezení, kde se s dronem můžeme pohybovat. Například nesmíme létat přímo nad hrací plochou nebo nad diváky. Z hlediska úřadů, organizátorů či Policie ČR máme striktně vymezený perimetr,“ doplnil Rostislav Suslo za společnost O2 TV Production, která stojí za kompletní výrobou nedělního derby.

Studio před derby začíná v neděli již v 17:00 hodin, moderátor Petr Svěcený přivítá v roli hostů experty Zdeňka Folprechta, Antonína Rosu a Jakuba Podaného. Přímo v epet ARENĚ se bude ze studia hlásit druhý moderátor David Sobišek, mezi jeho hosty se objeví například reprezentační trenér Ivan Hašek. Aktuální informace z hrací plochy pak přinese reportér Vladimír Grebennikov, komentáře se ujme zkušené duo Aleš Svoboda, Václav Pilný.


O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologii LTE, jako první v Česku společnost spustila také plnohodnotné 5G. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem digitálního televizního vysílání v Česku.


David Solnař, Tiskový mluvčí, O2 TV Sport, 29. 2. 2024





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.02.2024 • ČT spustila novou verzi hybridní aplikace Teletext postavené na internetové technologii. iVysílání je na dalších dvou Smart TV platformách
08.02.2024 • Prima+ slaví narozeniny. Za první rok získala více než milion uživatelů
08.02.2024 • Slavný Super Bowl odvysílá stanice Premier Sport 2. Přímý přenos doplní živé studio i vstupy s fanoušky
07.02.2024 • Kanál O2 TV Sport prodloužil vysílací práva na Ladies European Tour až do roku 2026
06.02.2024 • Žilinských mladíkov čaká zápas roka. Voyo odvysiela ich duel v Lige majstrov proti Borussii Dortmund
26.01.2024 • Skupina Prima v lednu rozšířila nabídku v HbbTV o novou aplikaci Prima LIFESTYLE

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist