Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 15:35:58   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Slavný Super Bowl odvysílá stanice Premier Sport 2. Přímý přenos doplní živé studio i vstupy s fanoušky

  Autor: O2 TV Sport , e-mail: info@o2.cz Přidané: 08.02.2024


V noci z neděle na pondělí se uskuteční jedna z největších sportovních akcí na světě - Super Bowl LVIII. Ve finále NFL se letos utkají San Francisco 49ers a Kansas City Chiefs. Tento souboj mohou sledovat diváci O2 TV na stanici Premier Sport 2, chybět nebude obsáhlé předzápasové studio, přestávková half-time show a nově jsou připraveny také vstupy s fanoušky z Hard Rock Cafe, kde se bude promítat přímý přenos na velkých promítacích plátnech.


NFL na Premier Sport 2

Program na stanici Premier Sport 2 začíná v neděli už ve 23.30 hodin. Připraveno je obsáhlé studio, které ve složení Jan Štiegler, Ondřej Horák, Ladislav Fabo a Martin Hamza přinese všem příznivcům NFL rozbory, analýzy a aktuální informace. V pondělí 0.25 hodin pak přijde na řadu přímý přenos, ve kterém nebude chybět ani populární half-time show.

Letošní souboj o vítěze trofeje Vince Lombardiho se uskuteční na Allegiant Stadium v Las Vegas.„Proslavené město hříchu nabídne jeden z nejdražších stadionů na světě, jehož výstavba vyšla na dvě miliardy amerických dolarů. Znovu padají cenové rekordy za reklamy, když třicetisekundový vteřinový spot stojí 7 milionů dolarů a průměrná cena lístku se pohybuje okolo 9 000 dolarů. O poločasové show vystoupí například osminásobný držitel ceny Grammy – zpěvák Usher,“ prozradil moderátor Honza Štiegler, jenž společně s Ladislavem Fabem odkomentuje i samotný živý přenos na Premier Sport 2.

Letošní novinkou ve vysílání je propojení s největší fanouškovskou akcí v České republice, která se koná v souvislosti s vysíláním finálového večera amerického fotbalu v pražském Hard Rock Cafe. V legendárním podniku hned vedle Staroměstského náměstí bude možné sledovat Super Bowl na pěti plátnech a 36 plazmových obrazovkách. „Na místě bude přítomna reportérka Markéta Svačinová, která zprostředkuje atmosféru přímo z místa dění, včetně ohlasů a reakcí fanoušků,“ doplnil Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.


Jak sledovat Super Bowl v O2 TV?

Kanál Premier Sport 2, jehož hlavním tahákem je vedle NFL také prestižní Liga mistrů UEFA, je součástí tarifů O2 TV Bronzová, O2 TV Stříbrná a O2 TV Zlatá. Další možností je pořízení tarifu Sport Premium nebo O2 TV Sport Max.


O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologii LTE, jako první v Česku společnost spustila také plnohodnotné 5G. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem digitálního televizního vysílání v Česku.


David Solnař, Tiskový mluvčí, O2 TV Sport, 8. 2. 2024






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.02.2024 • Prima+ slaví narozeniny. Za první rok získala více než milion uživatelů
07.02.2024 • Kanál O2 TV Sport prodloužil vysílací práva na Ladies European Tour až do roku 2026
06.02.2024 • Žilinských mladíkov čaká zápas roka. Voyo odvysiela ich duel v Lige majstrov proti Borussii Dortmund
26.01.2024 • Skupina Prima v lednu rozšířila nabídku v HbbTV o novou aplikaci Prima LIFESTYLE
01.01.2024 • Voyo prináša ďalšiu exkluzívnu novinku: Už 12. januára 2024 štartuje jedinečná dokumentárna séria o zákulisí futbalového klubu MŠK Žilina
23.12.2023 • Voyo má exkluzívny vianočný darček pre milovníkov hiphopu. Prichádza dokument o prípravách veľkolepého koncertu Kontrafaktu v pražskej O2 aréne!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist