Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 20:21:02   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Voyo prináša ďalšiu exkluzívnu novinku: Už 12. januára 2024 štartuje jedinečná dokumentárna séria o zákulisí futbalového klubu MŠK Žilina

  Autor: TV Markíza/VOYO , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 01.01.2024


Strhujúci, čisto slovenský Voyo Originál s názvom Do neba a do pekla: Generácia Žilina prinesie divákom osem dielov nabitých emóciami a neuveriteľnými príbehmi profesionálnych aj mládežníckych hráčov, ako aj tých, ktorí stoja za zrodom futbalových hviezd.


Klub MŠK Žilina má za sebou mimoriadne vydarenú futbalovú jeseň. V tabuľke najvyššej domácej súťaže je na druhom mieste hneď za majstrovským Slovanom a v porovnaní s minulou sezónou sa „Šošoni“ zlepšili v počte strelených aj inkasovaných gólov. Futbal však zďaleka nie je iba o vyhratých zápasoch. Za každým jedným hráčom z futbalového klubu MŠK Žilina sú tisícky hodín drsných tréningov, desiatky zodratých kopačiek, trpké prehry, nešťastné zranenia, ale aj pevné tímové priateľstvá, silné motivácie a kopec humoru.

Aj ten prinesie nový, čisto slovenský Voyo Originál s názvom Do neba a do pekla: Generácia Žilina. Prvý diel strhujúcej dokumentárnej série s futbalovým klubom MŠK Žilina, sedemnásobným šampiónom Slovenska, si budú môcť predplatitelia streamovacej platformy Voyo pozrieť už 12. januára 2024

Počas zimnej pauzy Niké ligy uvedie Voyo spolu štyri premiérové epizódy, ktoré bude postupne zverejňovať v týždenných intervaloch vždy v piatok. Na ďalšie štyri diely sa môžu diváci tešiť v letných mesiacoch. „Naším cieľom je prinášať predplatiteľom Voyo čo najširšiu ponuku kvalitného prémiového obsahu. Nesmierne ma teší, že sa nám to darí aj vďaka Voyo Originálom, druhý čisto slovenský titul pod touto značkou Do neba a do pekla: Generácia Žilina o zákulisí sedemnásobného majstra Slovenska bude určite obrovským zážitkom nielen pre športových fanúšikov,“ hovorí Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza a skupiny Nova.

Prvé epizódy divákom priblížia fungovanie a jedinečnú filozofiu futbalového klubu, vďaka ktorej má MŠK Žilina v súčasnosti jeden z najmladších kádrov sveta. Fanúšikovia nahliadnu do zákulisia mládežníckeho futbalu, na tréningy, kde hráči „makajú“ doslova za hranicou fyzických možností, ale aj do ich rodín, ktoré musia znášať ťažké odlúčenie a prinášať nemalé obete pre svojich synov. Tvorcovia ponúknu pohľad do „futbalového paneláku“, v ktorom si nažívajú viacerí hráči MŠK Žilina a priblížia, aké sú vzťahy v tíme. Vznikajú medzi futbalistami skutočné priateľstvá? Aké sú životné príbehy súčasných hviezd MŠK Žilina Matúša Rusnáka, Ľubomíra Belka, Adama Kopasa, Dávida Ďuriša či Timoteja Jambora? Za bránami štadióna pod Dubňom vyrástlo najviac súčasných slovenských reprezentantov – akou cestou si prešli svetoznámi odchovanci MŠK Žilina Dávid Hancko, Martin Dúbravka, Róbert Boženík či Peter Pekarík?

„Vo futbale je milión emócií. Diváci však nevidia dovnútra, do toho, čo hráči prežívajú, s čím musia bojovať mimo trávnika, koľko je to odopierania, osobného boja. Aká je vlastne cena za túžbu zažiariť? Ako sa tvorí futbalová superstar – od mladého talentu až po miliónového hráča? Naším cieľom bolo dostať sa čo najhlbšie, do hláv chalanov, ale aj do fungovania futbalového biznisu. O snoch o odchode do väčších klubov, pozadí skautingu, o odopieraní, rivalite. To všetko chceme odhaliť tak autenticky, akoby bol divák priamo súčasťou deja,“ zhodujú sa tvorcovia Andrea Václavínek (producentka a scenáristka) a Marek Prochác (režisér a producent).

Voyo je streamovacia služba, ktorú na Slovensku prevádzkuje skupina Markíza. Koncom roka 2020 prešla kompletným vizuálnym aj obsahovým reštartom. Odvtedy zaznamenáva výrazný nárast počtu predplatiteľov, aktuálne je ich na Slovensku a v Česku už viac než 650 000. Voyo zároveň patrí ku kľúčovým projektom digitálnej transformácie mediálnej skupiny CME na všetkých trhoch, kde pôsobí. Okrem obľúbených televíznych programov v predstihu ponúka používateľom prístup ku knižnici plnej filmov a seriálov z lokálnej i zahraničnej produkcie, populárnym športovým prenosom, či ďalšiemu prémiovému obsahu. Neustále prináša nové vylepšenia a funkcionality, pričom každý rok plánuje rozvíjať aj tvorbu exkluzívnych titulov.


TV teasre:

https://youtu.be/eybyvPlN1wQ
https://youtu.be/URAQNztyWS8
https://youtu.be/CufkNeHGhN4
https://youtu.be/KPnDqw_jOiY
https://youtu.be/hjXVT5n_u6A


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.12.2023 • Voyo má exkluzívny vianočný darček pre milovníkov hiphopu. Prichádza dokument o prípravách veľkolepého koncertu Kontrafaktu v pražskej O2 aréne!
07.12.2023 • Atmedia index: Čeští uživatelé by placené VoD služby sledovali i s reklamou
07.12.2023 • Legendární osudy, osudy legend - Voyo chystá hned dvě seriálové události jara
03.11.2023 • Oktagon poprvé vyráží do Velké Británie, s Telly můžete být u toho
03.11.2023 • ZOO rozšiřuje svou smečku, staňte se i vy její součástí
26.10.2023 • Dostanú vás domov, nech ste kdekoľvek. Nový špionážny seriál Extraktori z dielne Voyo Originál štartuje už v piatok

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist