Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 18:08:03   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Kanál O2 TV Sport prodloužil vysílací práva na Ladies European Tour až do roku 2026

  Autor: O2 TV Sport , e-mail: info@o2.cz Přidané: 07.02.2024


Stanice O2 TV Sport bude i v příštích letech vysílat golfovou sérii Ladies European Tour. Čeští golfoví příznivci se dočkají přímých přenosů až z 20 turnajů včetně tradičně skvěle obsazeného klání v Berouně. Sezona startuje již tento čtvrtek turnajem Magical Kenya Ladies Open, kterým budou zároveň zahájeny i přímé přenosy na O2 TV Sport za účasti českých hráček.
LET vizuál


Kanál O2 TV Sport vysílá Ladies European Tour od roku 2022 a byl tak u všech podstatných úspěchů českých golfistek z posledního období. Nyní došlo k prodloužení práv pro Českou republiku až do roku 2026.

„Diváci se mohou těšit až na dvacet nejvýznamnějších turnajů v každé sezoně. Kromě světových zastávek pro nás bude samozřejmě vrcholem partnerský turnaj v Berouně, který je vždy skvěle obsazen českou stopou. Přenosy na O2 TV Sport budou komentovat Klára Janáčková a Čeněk Lorenc, doplní je zkušené expertky Zuzana Mašínová a Eva Koželuhová,“ prozradil Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Termínovým vrcholem Ladies European Tour bude pro českého fanouška Tipsport Czech Ladies Open 21. – 23. 6. 2024, jenž se tradičně koná v Royal Beroun Golf Clubu.

„Díky skvělým výsledkům v roce 2022 a 2023 se i v letošní sezóně představí na celé tour čtveřice českých golfistek Klára Davidson Spilková, Jana Melichová, Kristýna Napoleaová a Sára Kousková. Tereza Koželuhová a Tereza Melecká věří, že se na základě výsledků z Q-School v prosinci 2023 v Maroku budou moci zúčastnit vybraných LET turnajů v průběhu sezóny. V Berouně bude na pozvání promotéra turnaje startovat dalších až osm nejlepších českých profesionálních a amatérských hráček, v čele s juniorskou mistryní světa 2023 Denisou Vodičkovou," nastínil promotér Tipsport Czech Ladies Open Luboš Koželuh.

V tomto roce bude v rámci Ladies European Tour na prize money vyplaceno hráčkám rekordních více než 34 milionů eur (přibližně 833 milionů korun českých). „Program pro rok 2024 poskytne našim talentovaným golfistkám platformu, na které se budou moci předvést v tom nejlepším světle," uvedla generální ředitelka LET Alexandra Armas, a dále pokračuje:

„Naše turnaje představí hvězdná hřiště a golfovou zábavu ve 20 různých zemích a pro naše hráčky se naskytnou významné globální příležitosti. Je to vzrušující doba, kdy se do Evropy blíží olympijský golf a na obzoru je další dramatický Solheim Cup. Těšíme se, že se o tuto cestu podělíme s našimi fanoušky po celém světě,“ doplnila Alexandra Armas.


O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologii LTE, jako první v Česku společnost spustila také plnohodnotné 5G. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem digitálního televizního vysílání v Česku.


David Solnař, Tiskový mluvčí, O2 TV Sport, 6. 2. 2024





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.02.2024 • Prima+ slaví narozeniny. Za první rok získala více než milion uživatelů
08.02.2024 • Slavný Super Bowl odvysílá stanice Premier Sport 2. Přímý přenos doplní živé studio i vstupy s fanoušky
06.02.2024 • Žilinských mladíkov čaká zápas roka. Voyo odvysiela ich duel v Lige majstrov proti Borussii Dortmund
26.01.2024 • Skupina Prima v lednu rozšířila nabídku v HbbTV o novou aplikaci Prima LIFESTYLE
01.01.2024 • Voyo prináša ďalšiu exkluzívnu novinku: Už 12. januára 2024 štartuje jedinečná dokumentárna séria o zákulisí futbalového klubu MŠK Žilina
23.12.2023 • Voyo má exkluzívny vianočný darček pre milovníkov hiphopu. Prichádza dokument o prípravách veľkolepého koncertu Kontrafaktu v pražskej O2 aréne!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist