Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 21:29:35   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Žilinských mladíkov čaká zápas roka. Voyo odvysiela ich duel v Lige majstrov proti Borussii Dortmund

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 06.02.2024


Futbalovú jar na Slovensku otvorí ešte pred štartom Niké ligy atraktívny duel mládežníckej Ligy majstrov pod Dubňom. Domáci MŠK Žilina vyzve v play off o postup do osemfinále UEFA Youth League 2023/2024 nemecký veľkoklub Borussia Dortmund. Zápas, ktorý je na programe v stredu 7. februára 2024 o 16:30 hod., prinesie svojim predplatiteľom exkluzívne naživo streamovacia služba Voyo.


„Žilinskí mladíci majú opäť za sebou úspešnú pohárovú jeseň, keď vyradili nielen cyperského majstra vo svojej vekovej kategórii, ale aj pražskú Spartu. Uvidíme, ako si s podporou zaplneného domáceho hľadiska poradia s ďalšou, ešte ťažšou prekážkou. V náročnej konfrontácii im budeme držať palce a sme radi, že tento atraktívny zápas budeme môcť divákom sprostredkovať v priamom prenose,“ povedal šéfredaktor športu TV Markíza Martin Lisý.

UEFA Youth League prináša každoročne možnosť zmerať si sily najlepším mládežníckym celkom Európy. V skupinovej fáze účinkujú výbery U19 klubov, ktoré sa kvalifikovali do seniorskej Ligy majstrov. Tímy, ktoré po jeseni obsadili v jednotlivých skupinách prvé miesto, postupujú do vyraďovacej časti priamo a mužstvá z druhých miest čakajú v play off postupujúci spomedzi druhej vetvy súťaže, v ktorej súperilo 32 mládežníckych šampiónov európskych krajín, umiestnených najvyššie v renkingu UEFA.

Žreb takto v play off o osemfinále UEFA Youth League spojil aj MŠK Žilina a Borussiu Dortmund. „Šošoni“ si postup do tejto fázy zabezpečili najprv dvomi víťazstvami nad cyperským Pafosom (1:0 vonku, 5:0 doma) a následne uspeli aj v dramatickom dvojzápase so Spartou Praha, v ktorom sa zrodili dve remízy (2:2 vonku, 4:4 doma) – rozhodovať musel až penaltový rozstrel, ktorý na svojom štadióne lepšie zvládli Žilinčania. Borussia Dortmund obsadila na jeseň v D skupine mládežníckej Ligy majstrov druhú priečku za milánskym AC.

Klub zo Severného Porýnia sa môže pýšiť jednou z najlepších európskych futbalových akadémií. V predošlej sezóne hráči Borussie ovládli najvyššiu domácu súťaž a dominujú v nej aj v aktuálnej sezóne, keď sú priebežne takisto na prvej priečke. Zverencov trénera Ivana Beláka tak čaká dosiaľ najnáročnejšia prekážka. Ak ju s podporou žilinských tribún zvládnu, predstavia sa v osemfinále UEFA Youth League v spoločnosti 16 najlepších mládežníckych tímov Európy.

Priamy prenos zo Žiliny sa na Voyo začne o 16:15 hod., zápas bude komentovať Marek Arpáš spolu s expertom Marekom Saparom. Duel sa hrá jednokolovo, ak sa zrodí nerozhodný výsledok, nasledovať budú kopy zo značky pokutového kopu, ktoré rozhodnú o postupujúcom.

Pre futbalových fanúšikov je exkluzívne na Voyo dostupná aj nová séria dokumentu Do neba a do pekla: Generácia Žilina. V prvých štyroch častiach približuje fungovanie a jedinečnú filozofiu futbalového klubu, vďaka ktorej má MŠK Žilina v súčasnosti jeden z najmladších kádrov sveta. Fanúšikovia majú možnosť nahliadnuť do zákulisia ligového futbalu, na tréningy, kde hráči idú doslova za hranicu fyzických možností, ale aj do ich rodín, ktoré musia znášať ťažké odlúčenie a prinášať nemalé obete. Tvorcovia ponúkli pohľad do „futbalového paneláku“, v ktorom si nažívajú viacerí hráči MŠK Žilina a priblížili, aké sú vzťahy v tíme. Úspešné počínanie v mládežníckej Lige majstrov a najmä nezlomného ducha žilinského tímu U19 s obrovským odhodlaním mapuje tretia epizóda s názvom V prachu a horúčave.

TV upútavka: https://www.youtube.com/watch?v=gDLfrpRoSTs


Voyo je streamovacia služba, ktorú na Slovensku prevádzkuje skupina Markíza. Koncom roka 2020 prešla kompletným vizuálnym aj obsahovým reštartom. Odvtedy zaznamenáva výrazný nárast počtu predplatiteľov, aktuálne je ich na Slovensku a v Česku už viac než 650 000. Voyo zároveň patrí ku kľúčovým projektom digitálnej transformácie mediálnej skupiny CME na všetkých trhoch, kde pôsobí. Okrem obľúbených televíznych programov v predstihu ponúka používateľom prístup ku knižnici plnej filmov a seriálov z lokálnej i zahraničnej produkcie, populárnym športovým prenosom, či ďalšiemu prémiovému obsahu. Neustále prináša nové vylepšenia a funkcionality, pričom každý rok plánuje rozvíjať aj tvorbu exkluzívnych titulov.


Alexandra Hrušková, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 6. 2. 2024


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.02.2024 • Kanál O2 TV Sport prodloužil vysílací práva na Ladies European Tour až do roku 2026
26.01.2024 • Skupina Prima v lednu rozšířila nabídku v HbbTV o novou aplikaci Prima LIFESTYLE
01.01.2024 • Voyo prináša ďalšiu exkluzívnu novinku: Už 12. januára 2024 štartuje jedinečná dokumentárna séria o zákulisí futbalového klubu MŠK Žilina
23.12.2023 • Voyo má exkluzívny vianočný darček pre milovníkov hiphopu. Prichádza dokument o prípravách veľkolepého koncertu Kontrafaktu v pražskej O2 aréne!
07.12.2023 • Atmedia index: Čeští uživatelé by placené VoD služby sledovali i s reklamou
07.12.2023 • Legendární osudy, osudy legend - Voyo chystá hned dvě seriálové události jara

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist