Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 15:24:27   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

RFA sa vracia do Bratislavy. Atraktívny galavečer s titulovým zápasom uvidia naživo diváci na Voyo a Dajto

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 06.03.2024


Česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena prichádza do hlavného mesta po deviatich mesiacoch, vrcholom podujatia bude súboj o šampióna ľahkej váhy. Česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena otvorí sériu podujatí v roku 2024 atraktívnym galavečerom v hlavnom meste Slovenska. Podujatie RFA 15: Bratislava si budú môcť už túto sobotu 9. marca 2024 vychutnať naživo aj predplatitelia Voyo a diváci TV Dajto.


„Fanúšikom MMA ponúkame na Voyo najatraktívnejší obsah z tohto športu a sme radi, že ho výborne dopĺňa aj silná domáca značka RFA. U divákov sa teší popularite, čo sa potvrdilo aj naposledy pri úspešnej decembrovej edícii v Košiciach. Sme radi, že aj najbližšie podujatie RFA z Bratislavy môžeme divákom priniesť naživo,“ uviedol Martin Lisý, šéfredaktor športu TV Markíza.

RFA sa do hlavného mesta vracia po deviatich mesiacoch. Dejiskom galavečera bude Športová hala Pasienky, kde sa program začne o 19:00 hod. Celý priebeh budú môcť naživo sledovať predplatitelia Voyo. O 20:30 hod. sa k priamemu prenosu pripojí aj televízia Dajto, kde si diváci budú môcť vychutnať celú hlavnú kartu večera.

Aj v rámci bratislavského eventu sa fanúšikovia MMA môžu tešiť na viacero zaujímavých súbojov. Do klietky sa vracia uzdravený a motivovaný Sebastián Fapšo, ktorého súperom bude František Puraš. Ak si chce považskobystrický „Tank“ zabezpečiť duel so šampiónom Lutterbachom, musí v sobotu na RFA 15 zvíťaziť.

Diváci sa môžu tešiť aj na legendárneho ukrajinského šampióna Alexandra Butenka, ktorý vlani ovládol pyramídový turnaj česko-slovenskej organizácie a mieri k titulu RFA vo welterovej váhe. Do cesty sa mu tentoraz postaví Brazílčan Laerte Costa.

Svoju premiéru v organizácii RFA zažije v Bratislave kontroverzný český bojovník Václav „Baba Jaga“ Mikulášek, proti ktorému sa postaví domáci fighter Gabriel Török. Súboj dvoch stredných váh patrí k ďalším ťahákom RFA 15.

Očakávaným vyvrcholením večera bude záverečný titulový zápas v ľahkej váhe, kde sa o opasok stretnú Martin „Mrco“ Horínek a rakúsky reprezentant Arbi „Alpha Wolf“ Mezhidov, ktorý si počas kariéry zmeral sily s elitnými súpermi z celej Európy. Na podporu slovenského zástupcu vyzval pred pár dňami aj Ľudovít „Lajos“ Klein pôsobiaci v UFC, ktorý počas uplynulého víkendu zaznamenal ďalšiu výhru v najprestížnejšej svetovej MMA organizácii a na svoje vystúpenie sa pripravoval práve po boku Horínka v úlohe sparingpartnera.

Priamy prenos RFA 15: Bratislava bude komentovať osvedčené duo Stanislav Benčat a Tomáš Kvapil. Moderátorom večera bude raper Elpe. Diváci sa v rámci programu môžu tešiť aj na hudobné vystúpenie, o ktoré sa postarajú Rene Rendy & Cico Band.

Pre priaznivcov RFA, ktorí si chcú blížiaci sa bratislavský event užiť priamo na mieste, aktuálne prebieha súťaž o vstupenky na podujatie. Zapojiť sa do nej možno na sociálnych sieťach TV Markíza a Voyo.


Voyo je streamovacia služba, ktorú na Slovensku prevádzkuje skupina Markíza. Koncom roka 2020 prešla kompletným vizuálnym aj obsahovým reštartom. Odvtedy zaznamenáva výrazný nárast počtu predplatiteľov, aktuálne je ich na Slovensku a v Česku už viac než 650 000. Voyo zároveň patrí ku kľúčovým projektom digitálnej transformácie mediálnej skupiny CME na všetkých trhoch, kde pôsobí. Okrem obľúbených televíznych programov v predstihu ponúka používateľom prístup ku knižnici plnej filmov a seriálov z lokálnej i zahraničnej produkcie, populárnym športovým prenosom, či ďalšiemu prémiovému obsahu. Neustále prináša nové vylepšenia a funkcionality, pričom každý rok plánuje rozvíjať aj tvorbu exkluzívnych titulov.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 6. 3. 2024


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.03.2024 • Studna. Příběh lásky, který traumatizoval Československo, pro Voyo natáčí Tereza Kopáčová
01.03.2024 • Televizní diváci se během derby pražských S dočkají záběrů z dronu. O2 TV Sport nasadí unikátní technologii i do FORTUNA:LIGY
13.02.2024 • ČT spustila novou verzi hybridní aplikace Teletext postavené na internetové technologii. iVysílání je na dalších dvou Smart TV platformách
08.02.2024 • Prima+ slaví narozeniny. Za první rok získala více než milion uživatelů
08.02.2024 • Slavný Super Bowl odvysílá stanice Premier Sport 2. Přímý přenos doplní živé studio i vstupy s fanoušky
07.02.2024 • Kanál O2 TV Sport prodloužil vysílací práva na Ladies European Tour až do roku 2026

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist