Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 12:11:42   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Discovery Networks Central Europe spouští Discovery HD v České republice, na Slovensku jeho přítomnost rozšiřuje

  Autor: PR Press Discovery Networks CE , e-mail: info@discovery-europe.com Přidané: 25.03.2009



Jeden z největších globálních televizních kanálů vysílaných ve vysokém rozlišení dostupný na českém trhu a se širší distribucí na Slovensku. Už dnes je dostupný pro abonenty balíčku HD Plus satelitní platformy Skylink


Discovery HD, jedna z největších globálních televizních sítí vysílajících ve vysokém rozlišení (HD) a nabízející zábavu, která naplňuje sliby HD technologií, spouští vysílání v České republice a rozšiřuje distribuci na Slovensku. Kanál bude dostupný od 1. dubna 2009 v nabídce předplacené DTH služby Skylink, která působí na obou trzích. Skylink je přední satelitní platformou v České republice a druhou největší na Slovensku. Discovery se stane součástí HD balíčku tohoto operátora.

Discovery HD přibližuje divákům svět prostřednictvím dech beroucích záběrů a rozsáhlých detailů. Kanál přináší opravdové „Full HD“ rozlišení a vysílá v 1080i, což je zlatý standard HD zajišťující prostřednictvím televize nezapomenutelné zážitky.

Kanál vysílá 24 hodin denně. Jeho nezávislé programové schéma je unikátní kombinací těch nejlepších seriálů a HD produkcí z rozsáhlé knihovny všech kanálů portfolia Discovery, které vytvářely programy speciálně pro Discovery HD. Program kanálu zahrnuje širokou nabídku žánrů a témat, mezi něž patří příběhy spojené se zázraky našeho světa, kulturou, vědou, přírodopisem, cestováním a životním stylem.

„Ve střední Evropě je Discovery HD dostupný v Polsku, Maďarsku, Rumunsku a na Slovensku. Spuštění tohoto kanálu v uvedených zemích bylo velmi dobře přijato a diváci brzy ocenili kvalitu, kterou nikdy předtím nezažili. Jsme velmi rádi, že Discovery HD bude dostupné i prostřednictvím služby Skylink. Věříme také, že rozšíření ocení i čeští a slovenští diváci, což posílí naši pozici na trhu a věrnost značce v rámci střední Evropy,“ říká Katarzyna Kieli, General Manager, Discovery Networks Central Europe.

„Rádi bychom tímto také vyzvali naše partnery, aby kontaktovali naše místní obchodní zástupce a získali tak více informací o kanálu a unikátní nabídce, kterou přináší,“ říká Kinga Toth, Affiliate Sales Director, Discovery Networks Central Europe.

Discovery je průkopníkem HD vysílání a nemá konkurenci co do velikosti jeho HD knihovny a nasbíraných zkušeností. Discovery byl první globální společností, která v roce 2002 ve Spojených státech spustila HD kanál vysílající 24 hodin denně, 7 dní v týdnů, a nyní nabízí HD služby na 25 mezinárodních trzích. Společnost v říjnu 2008 spustila své první mezinárodní souběžné HD vysílání pro japonský Discovery Channel a na několika trzích také nabízí kanál Animal Planet HD. Discovery HD má celosvětově více jak 23 milionů předplatitelů a je přítomen téměř ve všech amerických HD domácnostech, kde se pro mnoho majitelů HDTV stal důvodem pro zajištění příjmu HD vysílání. Podle průzkumu provedeném ve Spojených státech mezi diváky s přístupem k HD vysílání je Discovery HD kanálem, který ze všech dostupných sledují nejraději.


PR Press Discovery Networks Central Europe


Doplnění redakce satCentrum:

Program ve vysokém rozlišení Discovery HD Europe je už od včerejšího dne (24. 3. 2009) dostupný všem abonentům platformy Skylink, kteří mají aktivován programový balíček HD Plus. Stanice vysílá na Astře 1G, orbitální pozice 23,5 stupňů východně, tp. 8, frekvence 11,856 GHz, vertikální polarizace, Symbol Rate 27500 kSymb/s, FEC 5/6, Video PID 0512, Audio PID 080, norma DVB-S2, MPEG-4/HD, zvuk Dolby Digital, anglicky, kód Seca Mediguard 2 (Canal Digitaal Satelliet) a CryptoWorks (Skylink).


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
26.03.2009 • The History Channel HD dnes přibyl do Skylinku
25.03.2009 • Na televizi Z1 se v únoru díval milion diváků
25.03.2009 • Discovery HD: pevné titulky v obraze jen dočasně, příští rok přibude i Animal Planet HD a další stanice
25.03.2009 • Trace Tropical z družice Eurobird 9° východně
25.03.2009 • City z družice Sirius 4,8° východně
24.03.2009 • Towercom spouští nové HD služby na satelitech ASTRA

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist