Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 12:38:04   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

HDTV Forum 2009

  Autor: PR Press ČAEK , e-mail: hdtvforum@upc.cz Přidané: 27.03.2009


Česká asociace elektronických komunikací ve spolupráci s největším českým poskytovatelem televizních služeb a vysokorychlostního internetu UPC ČR a jeho partnerem firmou SONY Czech pořádá ve dnech 21. a 22. dubna 2009 v hotelu CORINTHIA TOWERS v Praze HDTV FORUM 2009 věnované televiznímu vysílání ve vysokém rozlišení.


HDTV Forum 2009 je určeno všem provozovatelům digitálních kabelových a satelitních televizí, výrobcům a zástupcům televizních HD programů, společnostem dodávajícím technologie pro výrobu, distribuci a zpracování HD signálu, výrobcům a dodavatelům spotřební elektroniky a v neposlední řadě také odborníkům a veřejnosti (pouze 21.4.2009).

V rámci HDTV Forum 2009 proběhne dvoudenní konference s odborným programem - reformovaný evropský předpisový rámec elektronických komunikací, digitalizace vysílání v České republice v kabelových, mobilních a satelitních sítích, budoucnost platforem převzatého vysílání v ČR, pirátství v HDTV, satelity pro HDTV distribuci, kvalitativní útok HDTV, kompatibilita HD vysílání a HD zařízení a další prezentace zúčastněných vystavovatelů.

Na akci budou předvedeny dostupné programy vysílané v HD rozlišení, nejnovější výrobky pro přenos, zpracování a zobrazení HDTV a ukázková řešení HD domácnosti. K dispozici bude srovnání vysílání SD a HD stejného programu. Akce se zúčastní firmy jak z ČR, tak i ze zahraničí.


Vystavovatelé:

Amino, Aurora Networks, Blankom Digital GmbH, BRICKBOX DIGITAL MEDIA, CISCO / Scientific Atlanta, COMA ZÁLOHOVACÍ SYSTÉMY, CONAX, Discovery Networks Central Europe, Eurosport SA, Film+, Filmbox HD, Grundig Sat System, HANDAN, HBO ČR, Hustler, Chello Central Europe, INKAT, INTEK digital, JJJ SAT, Kaon, LICA, MATTES AD, MOTOROLA, MTL Cable, RLC Praha, National Geographic, PANASONIC, PHILIPS, POLYTRON, SES ASTRA, SHARP, SKYLINK, SONY, SPI International, Technisat, TELENOR, T-Mobile, UPC ČR, WISI a další.


Záštitu nad letošní již desátou konferencí ČAEK převzali rektor Českého vysokého učení technického v Praze prof. Václav Havlíček a předseda Stálé komise pro sdělovací prostředky Poslanecké sněmovny poslanec Vítězslav Jandák. K nejdůležitějším tématům konference vystoupí místopředseda Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže Robert Neruda, členové Rady Českého telekomunikačního úřadu, zástupci ministerstev kultury a průmyslu a obchodu a řada expertů a odborníků. Diskuzní témata se jednak dotknou námětů souvisejících se zaměřením souběžně probíhající výstavy věnované televizi s vysokým rozlišením, jednak regulačních a právních souvislostí vrcholící reformy evropské správy elektronických komunikací a také otázky šíření a příjmu televizního vysílání v České republice.

„Přejeme si, aby tento nový formát výročního sněmování ČAEK přispěl nejen k výměně názorů na aktuální otázky, které se týkají jak podnikání členů asociace, ale také – a to především – zájmů koncových zákazníků, tedy konzumentů služeb elektronických komunikací a televizního vysílání. Společně se spolupořadatelem, společností UPC Česká republika, tak chceme obohatit bohatou konferenční sezónu, a přispět k ní aktuálním výběrem témat konference, zaměřením výstavy a výběrem řečníků a referujících hostů,“ říká prezident České asociace elektronických komunikací Zdeněk Vaníček.

Organizačním partnerem HDTV Forum 2009 je společnost in time tbs, spol. s r.o.


PR Press ČAEK, 26. 3. 2009


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.02.2009 • Z1 poprvé v monitoringu reklamních příjmů - těsně za Nova Cinema a ČT24
31.12.2008 • PF 2009 [ 7 ]
31.12.2008 • TV Barrandov spustila informační linku a začala vysílat upoutávky
26.11.2008 • Chystá se HDTV Forum věnované televiznímu vysílání ve vysokém rozlišení
08.10.2008 • Vyjádření k insolvenčnímu řízení firmy Gital
08.10.2008 • Ohlédnutí za Digitexem 2008 [ 6 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist