Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 06:59:35   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Říjen na AXN

  Autor: PR Press HBO/Redakce satCentrum , e-mail: info@axn.cz Přidané: 29.09.2009


Tematický kanál akčních filmů a seriálů AXN nachystal na nedělní večery v říjnu tři zajímavé filmy - úsměvnou moralitu o absurdní časové smyčce Na Hromnice o den více, romantickou komedii Španglicky snadno a rychle, akční film S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení a na poslední sobotní večer sci-fi horor Duchové Marsu. Nebudou ani chybět ani seriály Damages – Pavučina moci, Cena za lidskost, Zakázané metody a Uneseni.


Seriály

Damages – Pavučina moci

Třináctidílné drama, oceněné třemi cenami Emmy a Zlatým glóbem. V hlavních rolích se představí Glenn Closeová a Rose Byrneová. Seriál se odehrává v prostředí špičkových právníků, kteří se na cestě za úspěchem nezastaví před ničím. Jedním z nich je slavná a vážená, ale zároveň mnohými nenáviděná a očerňovaná Patty Hewesová (Glenn Closeová). Ta spolu se svou asistentkou, inteligentní a ambiciózní Ellen Parsonsovou (Rose Byrneová), tvoří elitní dvojici, která jde navzdory všem překážkám za každou profesionální výzvou. Obě ženy však brzy stanou tváří v tvář mocnému a nebezpečnému muži, zkorumpovanému manažerovi a miliardáři Arthurovi Frobisherovi (Ted Danson). Ten je obviněn z finančních machinací, které mu přinesly pohádkový profit, jeho zaměstnance však přivedly na mizinu. Brzy začne být jasné, že z jejich divokého střetu nemůže vzejít nic dobrého. Není však jasné, kdo v tomto souboji nekalých praktik, ústrků, zastrašování a manipulací nakonec zvítězí.

Premiéry: od úterý, 6. října, každé úterý ve 21:00 hod., dva díly za sebou


Cena za lidskost

Upír, vlkodlak a duch tvoří kuriózní trojici, která v tomto zábavném i napínavém seriálu bydlí pod jednou střechou. Mitchell pracuje v nemocnici, ale raději se nepřibližuje k pacientům. George během každého úplňku zažívá proměnu ve vlkodlaka. Annie se marně snaží pochopit fakt, že bývalý snoubenec ji nemůže spatřit. Osou sedmidílného příběhu je líčení snah těchto abnormálních bytostí neprozradit svá traumatická tajemství...

Premiéry: od pátku, 2. října, každý pátek v 21:00 hod.


Zakázané metody

Třináctidílné sci-fi dobrodružství se odehrává v blízké budoucnosti. Upozorňuje na nebezpečí zneužití špičkových technologií i experimentů s klonováním. Společenství mladých vědců stahuje a prodává lidské vzpomínky. Protagonistka úvodní epizody nejprve za tajemných okolností zemře a poté je nahrazena vlastním alter-egem... Na famózní vizuální podobě seriálu se podílel Doug Brode, který spolupracoval na nové verzi filmu Planeta opic, sérii o Harrym Potterovi či legendární sci-fi Star Trek.

Premiéry: od pátku, 2. října, každý pátek ve 22:00 a 22:30 hod. (vždy dvě epizody)


Uneseni

Desetidílný sci-fi seriál, natočený v produkci Stevena Spielberga, si pohrává s existencí mimozemšťanů. V roce 1944 zahlédli američtí piloti podivná světla na obloze nad Německem. Dva roky nato si mnoho lidí všimlo létajících talířů na obloze. Americká zpravodajská služba však veškerá fakta popřela a umlčela všechny svědky... Dobrodružná sága sleduje osudy tří rodin během čtyř generací. Jedním z hlavních hrdinů je Russell Keys, který bojoval ve druhé světové válce a je pronásledován podivnými nočními můrami. Druhým je bývalý pilot Owen Crawford, jenž se přidal na stranu vládních spiklenců. Třetí klíčovou postavou je nešťastně provdaná servírka Sally Clarkeová, která byla oplodněna mimozemským návštěvníkem.

Premiéry: od pondělí, 5. října, každé pondělí v 21:00 hod.


Filmy

Na Hromnice o den více

V pensylvánském městečku Punysutawney se každý rok 2. února koná tradiční slavnost. Tuto kuriozitu již poněkolikáté natáčí a komentuje televizní expert na meteorologii. Blazeovaného Phila Connorse (Bill Murray) místní slavnost nudí a hned po natáčení chce odjet. Jeho plány však zhatí sněhová kalamita. Otrávený muž odmítne pozvání na večírek od půvabné produkční (Andie MacDowellová) a jde spát. Když se však ráno probudí, je opět 2. února... Úsměvnou moralitu o absurdní časové smyčce a vyléčené aroganci režíroval Harold Ramis.

Uvedení: neděle 4. října, ve 22:00 hod.


Španglicky snadno a rychle

Půvabná Mexičanka emigrovala do Los Angeles, kde začne pracovat jako hospodyně u úspěšného šéfa Johna Claskyho (Adam Sandler). Ten žije v rozlehlém domě žije se svou ženou, jejich dvěma dětmi a tchyní. Život v neznámé zemi je ovšem nebezpečnější, než Flo předpokládala. Musí bojovat nejen s jazykovou bariérou, ale také s odlišnými kulturními hodnotami. Navíc se musí vyrovnat s tím, že její dcera Cristine dospívá... Romantickou komedii z roku 2004, nominovanou na Zlatý glóbus, realizoval James L. Brooks.

Uvedení: neděle, 11. října ve 22:00 hod.


S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení

Riskantní akce elitní jednotky S.W.A.T. během přepadení banky vede k degradaci jejích dvou členů. Zatímco první (Colin Farrell) se do úderného komanda postupně vypracuje zpět, druhý (Jeremy Renner) podlehne svodům francouzského drogového bosse. Psychopatický zločinec totiž otevřeně prohlásí, že vyplatí sto milionů dolarů tomu, kdo ho vysvobodí během transportu do federálního vězení. Šestici členů zásahové jednotky tak čeká konfrontace s tlupou žoldáků... Režii akčního dobrodružství měl Clark Johnson.

Uvedení: neděle, 18. října ve 22:00 hod.


Duchové Marsu

Sci-fi horor režiséra Johna Carpentera, uváděný během Halloweenu, se odehrává na Marsu, který je z velké části kolonizován pozemšťany. Intergalaktická policistka Melanie (Natasha Henstridgeová) a její tým mají za úkol převézt nebezpečného zločince (Ice Cube). Po příletu na rudou planetu však zjistí, že všichni lidé zmizeli. Později objeví vchod do podzemí, který vytvořila dávná marťanská civilizace a jehož odkrytí přivolá nebezpečné duchy. Skupinka ohrožených, včetně nevyzpytatelného odsouzence, se musí semknout, aby přežila jejich zuřivý útok.

Uvedení: sobota, 31. října v 00:00 hod.


Oficiální stránka AXN: www.axn.cz.

Placený tematický kanál AXN vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách CS Link, UPC Direct a DIGI TV na satelitech Astra 1G na orbitální pozici 23,5 st. východně, Astra 1H na pozici 19,2 st. východně a Intelsat 10-02 na pozici 1,0 st. západně (pozor - program AXN v DIGI TV a v UPC Direct a CS Link se neshoduje!).

Úplné měsíční programové přehledy programů AXN, AXN Sci-Fi a také AXN Crime včetně podrobných popisů (synopse) si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.


Jitka Ulrichová, PR & Marketing Coordinator HBO Czech Republic a redakce satCentrum, 29. 9. 2009



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.09.2009 • Říjnové premiéry na HBO Comedy a HBO Digital
27.09.2009 • Říjnové filmové lahůdky na Cinemaxu
26.09.2009 • Fotbal na NOVA Sport v říjnu 2009 [ 1 ]
21.09.2009 • Programové tipy HBO na říjen 2009 (tentokráte s hvězdičkou)
20.09.2009 • Přelomové vítězství týmu Aston Martin na Nürburgringu a přímý přenos Petit Le Mans na SPORT 5
18.09.2009 • NHL na Nova sport v říjnu 2009

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist