Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 21:03:50   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Říjnové premiéry na HBO Comedy a HBO Digital

  Autor: PR Press HBO/Redakce satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 30.09.2009


V říjnu bude mít na placeném kanálu HBO Comedy premiéru španělsko-kubánská komedie Rok hojnosti a hvězdně obsazená americká veselohra s Patrickem Dempsey Zajíček. Ze seriálů se můžeme těšit na reprízu slavného seriálu Malá Velká Británie III a navazující série Malá Velká Británie v USA a na premiéru britského komediálního seriálu Romanovo impérium. Dále v diváckých "maratónech" během dvou říjnových večerů a nocí proběhnou reprízy čtyř řad kultovního britského seriálu Naprosto dokonalé.

Na kanálu HBO Digital se můžeme podívat na americké drama Až na krev, drsnou kroniku o počátcích americké prosperity...



HBO Comedy

Seriály

Malá Velká Británie III.

Repríza třetí řady slavného britského seriálu, jehož protagonisté Matt Lucas a David Walliams karikují zkostnatělost svých spoluobčanů, předsudky ve vztazích k menšinám i různorodé módní výstřelky. Pásmo groteskních skečů předvádí řadu kuriózních postav. Patří k nim gay ze zapadlé velšské vsi, teenager, zamilovaný do přítelkyně své babičky, či transvestit s bizarními choutkami.

Uvedení: od čtvrtka, 1. října, každý všední den ve 20:00 hod.


Malá Velká Británie v USA

Repríza dalšího seriálu tandemu Lucas-Walliams, který navázal na pásmo Malá Velká Británie. Dvojice, jež se převtěluje do různých postav, v něm karikuje ikony amerického životního stylu. Zesměšňuje xenofobii, rasismus, poklonkování před domácími mazlíčky, zálibu v dietách, ale i kult sexuální menšiny, astronautů či zbraní... Skládanka drsných gagů si utahuje také z britského tradicionalismu.

Uvedení: od pátku, 9. října, každý všední den ve 20:00 hod.


Romanovo impérium

Premiéra britského komediálního seriálu, jehož titulní hrdina vydělal miliony na cestovním ruchu. Roman Pretty žije ve společném domě se svou manželkou Morwenou a třemi dospělými dcerami. Nejstarší Jenny je pyšná na svou dcerku, její manželství se ale rozpadá. Prostřední Nikki se vrátí z natáčení béčkového filmu s novým přítelem. Do nejmladší Kelly se zamiloval pan Hokkasawa, který přišel o práci v japonské restauraci a pracuje v domě jako zahradník. Excentrickou rodinku čeká řada nedorozumění i citových kotrmelců...

Premiéry: sobota 10.,17.,24. a 31. října ve 20:30 hod.


Naprosto dokonalé

Reprízy čtyř řad kultovního britského seriálu proběhnou v takzvaných maratónech, během dvou říjnových večerů a nocí.

Autorkou groteskního pásma, které vzniklo v roce 1992 a získalo řadu prestižních ocenění, je Jennifer Saundersová. Podílela se na scénářích všech epizod a ztělesnila hlavní roli - praštěnou odbornici na styk s veřejností Edinu, která je posedlá tím, že musí držet krok s dobou. Její nejlepší kamarádka Patsy (Joanna Lumleyová) je módní redaktorka a má slabost pro mladé muže. Další klíčovou postavou je hrdinčina odbojná dcera Saffron (Julia Sawalhaová), jež svými názory matku často přivádí k zoufalství...

Uvedení prvních dvou řad: pátek, 23. října od 22:00 do 04:00 hod.
Uvedení druhých dvou řad: pátek, 30. října od 22:40 do 04:05 hod.


Filmy

Rok hojnosti

Obyvatelé městečka Yamaguey se dozvědí, že rodina Castineirasových zdědila velké bohatství, které kdysi uložila v britské bance skupina řádových sester. Vypukne pozdvižení a řada lidí si začne dělat naději na život v blahobytu. Na Kubě však rodin s identickým jménem existuje víc než pětadvacet tisíc, navíc ze dvou rozdílných pokrevních linií. Není tedy jasné, komu pohádkové dědictví patří... Španělsko-kubánskou komedii režíroval Juan Carlos Tabío.

Premiéra: pátek 9. října ve 20:30 hod.


Zajíček

Student Randy (Patrick Dempsey) přijde o otcovu finanční podporu a začne si vydělávat jako poslíček v obchodě s pizzou. Během své letní brigády, kterou provozuje v okolí Beverly Hills, se seznámí s řadou atraktivních žen. Pro znuděné paničky, jež touží po romantice, znamená vítané zpestření jejich vyprahlých existencí. Problém je ale v tom, že jejich bohatí manželé nejsou slepí... Hvězdně obsazenou americkou veselohru z roku 1989 natočila Joan Micklin Silverová.

Premiéra: pátek 16. října ve 20:30 hod.


HBO Digital

Až na krev

Americké drama, inspirované úvodními kapitolami z románu Uptona Sinclaira, se odehrává na přelomu devatenáctého a dvacátého století v kalifornském městečku Little Boston. Pracovitý těžař (oscarová kreace Daniela Day-Lewise), který začínal jako prospektor stříbra, tu vykoupí pozemky a rozjede těžbu ropy ve velkém. Daniel Plainview je osvícený i bezohledný, má přirozenou inteligenci i vlčí instinkty. Jeho pragmatické podnikání se střetne s nakažlivou ideologií, kterou ztělesňuje vizionářský kazatel (Paul Dano)… Drsnou kroniku o počátcích americké prosperity natočil Paul Thomas Anderson.


Říjnové tipy HBO připravila Pavla Brožková, PR & Marketing Coordinator - HBO Czech Republic


Placený filmový kanál HBO Comedy vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách UPC Direct a DIGI TV na satelitech Astra 1H na pozici 19,2 st. východně a Thor 5 na pozici 0,8 st. západně. HBO Digital je dostupný v digitálních kabelových sítích v ČR a SR. Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO, HBO2, HBO Comedy i HBO Digital si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.09.2009 • Říjen na AXN
27.09.2009 • Říjnové filmové lahůdky na Cinemaxu
26.09.2009 • Fotbal na NOVA Sport v říjnu 2009 [ 1 ]
21.09.2009 • Programové tipy HBO na říjen 2009 (tentokráte s hvězdičkou)
20.09.2009 • Přelomové vítězství týmu Aston Martin na Nürburgringu a přímý přenos Petit Le Mans na SPORT 5
18.09.2009 • NHL na Nova sport v říjnu 2009

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist