Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 13:26:55   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Prosincové seriály na AXN Sci-Fi a AXN Crime

  Autor: PR Press HBO/Redakce satCentrum , e-mail: info@axn.cz Přidané: 30.11.2009


Tematické kanály akčních filmů a seriálů AXN Sci-Fi a AXN Crime nachystaly v posledním měsíci v roce zajímavé seriály: populární scifi sérii nominovanou na dva Zlaté glóby Battlestar Galactica II, parodii na kultovní seriál Stargate 200th Episode Special, sedm epizod první a osm epizod druhé řady slavného amerického kriminálního seriálu Columbo s Peterem Falkem, kriminálku Petrocelli a čtvrtou řadu populárního seriálu ze sedmdesátých let, který se dočkal i dvou filmových zpracování Charlieho andílci.


AXN Sci-Fi

Battlestar Galactica II.

Populární sci-fi seriál, nominovaný na dva Zlaté glóby, vznikl v roce 1978. Lidská rasa ze vzdálené galaxie válčí s mimozemskými kyborgy z říše Cylon. Osadníci se chystají podepsat s úhlavními nepřáteli mírovou smlouvu. Právě v té době však Cyloni zaútočí a zničí většinu lidských kolonií. Ti, co přežili, se shromáždí v jediné zbývající válečné lodi jménem Galactica. Vydávají se do vesmíru hledat ztracenou třináctou kolonii... Ve druhé řadě zůstane Galactica sama uprostřed vesmíru poté, co je zbytek flotily zničen.

Vysílání: od úterý 15. prosince každé úterý a čtvrtek ve 22:00 h


Stargate 200th Episode Special

Dvoustá epizoda slavného seriálu je komponována jako parodie kultovního vyprávění i novodobého sci-fi žánru. Martin Lloyd (Willie Garson) hledá pomocníka, jenž by mu asistoval při psaní scénáře pro hraný film. V týmu však narazí na nesouhlas. Podplukovník Mitchell (Ben Browder) se připravuje na jubilejní cestu Hvězdnou bránou. Pentagon věří, že úspěšná filmová sci-fi poslouží jako dobré krytí pro utajení celého programu. Dojde k vášnivé diskusi o tom, jak do připravované podívané zakomponovat invazi zombií...

Vysílání: pátek 25. prosince ve 22:00 h



AXN Crime

Columbo II.

Osm epizod druhé řady slavného amerického kriminálního seriálu, jehož titulní roli ztvárnil Peter Falk. Jeho detektiv Columbo v pomačkaném baloňáku předstírá zmatenost a společenskou neobratnost, díky unikátnímu postřehu, brilantním dedukcím i správnému odhadu svých protihráčů však zamotané kauzy dovádí do zdárných konců... V prvním příběhu druhé řady vyšetřuje případ uneseného sukničkáře, jehož rozhazovačná žena má vyděračům zaplatit 300.000 dolarů.

Vysílání: neděle 6. prosince a neděle 13. prosince ve 21:55 h, neděle 20. prosince ve 22:05 h, neděle 27. prosince ve 21:50 h

První řadu seriálu COLUMBO, tvořící sedm příběhů, lze na kanálu AXN Crime sledovat v týdnu od 21. do 27. prosince.


Petrocelli

Tony Petrocelli (Barry Newman) je právník s italskými předky, který provozuje praxi v ospalém městě na americkém jihozápadě. Se svou ženou Maggie (Susan Howardová) bydlí v provizóriu a jezdí v otřískaném pickupu. Jeho auto mu vypoví službu právě v okamžiku, kdy spěchá na schůzku s otcem zatčeného Billyho, který byl obviněn z vraždy. Případ se zdá beznadějný, právě proto se ho však smolařský a zdánlivě neúspěšný právník ujme...

Vysílání: od čtvrtka 10. prosince každé úterý a čtvrtek ve 20:50 h, ve čtvrtek 24. prosince ve 22:20 h


Charlieho andílci IV.

Hrdinkami populárního seriálu ze sedmdesátých let, který se dočkal i dvou filmových zpracování, jsou tři mimořádně disponované bojovnice se zločinem. Ve čtvrté řadě Kris (Cheryl Laddová) a Tiffany (Shelley Hacková) vyšetřují krádež nákladního vozu a začnou se zajímat o bohatého playboye. Tento zloděj šperků je bývalým milencem Jill, která patřila do jejich party. V jiné epizodě zbije místní pasák mladého učitele hudby. Kelly (Jaclyn Smithová) a Tiffany pátrají po pozadí případu v přestrojení za prostitutky.

Vysílání: od pátku 11. prosince každý všední den ve 20:05 h, v týdnu od pondělí 21. prosince do pátku 25. prosince ve 21:25 h



Oficiální stránka AXN: www.axn.cz.

Placené tematické kanály AXN Sci-Fi a AXN Crime vysílají v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách CS Link a DIGI TV na satelitech Astra 1G na orbitální pozici 23,5 st. východně a Intelsat 10-02 na pozici 1,0 st. západně (pozor - základní program AXN v DIGI TV a v UPC Direct a CS Link se neshoduje!).

Úplné měsíční programové přehledy programů AXN, AXN Sci-Fi a AXN Crime včetně podrobných popisů (synopse) si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.


Jitka Ulrichová, PR & Marketing Coordinator HBO Czech Republic a redakce satCentrum, 30. 11. 2009


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.11.2009 • Hokejový pořad Buly oslaví 700. vydání [ 2 ]
27.11.2009 • Zápas roku na kanálu SPORT2 - FC Barcelona vs. Real Madrid [ 4 ]
27.11.2009 • FMX Gladiátor Games na obrazovkách NOVA Sport v HD
27.11.2009 • Prosincové premiéry na HBO Comedy a HBO Digital
26.11.2009 • Fotbal na NOVA Sport v prosinci 2009
25.11.2009 • Prosincové filmové lahůdky na Cinemaxu [ 2 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist