Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 16:31:54   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

IKO Cable rozšířila svou nabídku o 8 kanálů společnosti MTV Networks International

  Autor: PR Press IKO TV CE , e-mail: info@filmplus.cz Přidané: 31.01.2011



Mediální společnost IKO Cable CZ/SK rozšířila s novým rokem portfolio svých programů o osm nových kanálů z portfolia MTVNI a tím rozšířila svou nabídku ze stávajících třech programů na celkových jedenáct.


Tři programy z vlastní produkce IKO Cable CZ/SK, Film+, Fishing&Hunting a DOQ, doplnily dva dětské programy. Plně lokalizované kanály Nickelodeon a Nick Jr. a šest hudebních programů VH1, VH1 Classic, MTV Rocks, MTV Hits, MTV Dance a také první mezinárodní hudební kanál z nabídky MTVNI vysílaný v HD kvalitě – MTVNHD.

„Je pro nás velkou výzvou, že se prestižní mezinárodní mediální společnost MTV Networks International s dlouholetou historií rozhodla využít silného diváckého potenciálu českého a slovenského trhu a svěřila distribuci svých TV kanálů právě našemu týmu. Uvádí Erika Luzsicza, regional sales manager a managing director IKO Cable a o dalším rozšíření dodala:“Rozšířením našeho portfolia o dva dětské kanály a dalších šest hudebních programů se nám podařilo uspokojit stále sílící poptávku po zábavě v nejvyšší kvalitě pro celou rodinu.“

Velmi úspěšné dětské kanály Nickelodeon a Nick Jr. jsou již dlouho dobu nedílnou součástí více než dvanácti miliónů domácností v ostatních regionech Evropy a jejich distribuce se nyní velmi intenzivně soustřeďuje na Českou a Slovenskou republiku. Tyto kanály vhodně doplňují stávající portfolio tematických programů z nabídky společnosti IKO Cable s.r.o. určených pro celou rodinu. Diváky zaručeně potěší nejen bohatý obsah vysílání plný oblíbených pořadů, ale i plně lokalizované internetové stránky (www.nickelodeon.cz), které hrdiny těchto pořadů dostanou blíže k domácímu publiku.

Hudební kanály VH1, VH1 Classic a kanály pod hlavičkou MTV- Rocks, Hits a MTV Dance, nejsou na českém a slovenském trhu neznámé a již delší dobu tento celek představuje divákům široké spektrum hudebních žánrů.

Kanál MTVNHD je prvním programem vysílaným v HD rozlišení v portfoliu IKO Cable a přinese divákům požitek z hudby i obrazu v té nejlepší kvalitě.

„Uzavření dohody o distribuci TV kanálů MTV Networks International prostřednictvím mediální společnosti IKO Cable, považuji za klíčový krok k rozšíření a k další expanzi našeho vysílání do české a slovenské republiky. Považujeme si spolupráce s IKO Cable, neboť prostřednictvím této spolupráce, mohou diváci v obou zemích sledovat na svých obrazovkách celosvětově uznávané dětské a hudební programy." Uvedla Diana Jawad, Regional Sales Manager a Emerging markets manager společnosti MTVNI.


IKO TV Central Europe je středoevropská mediální společnost, která přináší televizním divákům portfolio tematických kanálů přenášených kabelovými, satelitními a IPTV operátory. V České republice je portfolio společnosti zastoupeno kanály Film+, Fishing and Hunting a DOQ. Všechny tři programy jsou vysílány v češtině a můžete je sledovat 24 hodin denně. IKO TV Central Europe, provozuje v dalších zemích desítku tematických televizních stanic v různých jazykových mutacích. Jedná se o sportovní kanály Sportklub, Sportklub+, filmové kanály Film+, Film+2, Sorozat, komediální kanál Prizma, dokumentární kanály DoQ, Fishing&Hunting channel, kanál pro mladé Cool TV a kanál o životním stylu Reflektor. Výhodou širokospektrálního portfolia IKO TV Central Europe je pro diváky unikátnost v mnoha zájmových oblastech.


MTVNI Emerging Markets

Emerging Markets Group je jedna z nejrychleji se rozvíjejících divizí ze všech ve stávajícím portfoliu MTVNI. Emerging Markets Group spravuje 32 televizních kanálů, 30 webových stránek, jeden video portál a čtyři mobilní televizní kanály zahrnující MTV, VH1, Nickelodeon, VIVA, Comedy Central a kanály COLORS ve střední a východní Evropě, Rusku, Africe, na Středním východě a v Indii.


MTV Networks International

MTV Networks International (MTVNI) zahrnuje špičky multimediální zábavy. Kanály MTV, VH1, Nickelodeon, MTVNHD, Tr3s: MTV, Musica y Mas, TMF (The Factory Music), VIVA, Comedy Central a Game One. Programy pod značkou MTVNI jsou vysílány do 632 miliónů domácností ve159 územích a ve 34 jazykových mutacích. Spravovány jsou 165 lokálními poskytovateli televizních kanálů. Zastoupeny jsou u více než 500 digitálních operátorů. Společnost MTVNI se velmi angažuje v televizních syndikátech v oblasti digitálních médií, vydavatelství, domácího videa, udělování licencí, produktové podpory a hraných filmů. MTV Networks International je vlastněna společností Viacom Inc (NYSE: VIA, VIA.B).


MTV Dance – hudební kanál specializovaný především na taneční hudbu. Vysílání zahrnuje exkluzivní přímé přenosy z hudebních klubů a ten nejlepší mix od předních DJ´s v žánrech klasické taneční a populární hudby.

MTV Hits - hudební kanál, který jde napříč všemi žánry. Přináší čerstvou směs současných i budoucích hitů včetně novinek v celosvětových hitparádách.

MTV Rocks - hudební kanál pro mladé se skutečnou vášní pro rockovou hudbu, která bije rychleji než jejich srdce.

VH1 – hudební kanál pro široké divácké spektrum. Přináší to nejlepší z dnešní hudby, zvuků a nejlepší hity z 60. let, 70, 80 až do 90 let. Je čas se znovu připojit k hudbě.

VH1 Classic – hudební kanál, který je vším. Hraje hity, které odolaly času a přináší nezapomenutelné hudební pohledy do sedmdesátých, osmdesátých a začátků let devadesátých. Videoklipy, které nestárnou.

MTV NHD - hudební kanál, který vysílá inovativní programový obsah. Přenáší živé koncerty hudebních velikánů a přenosy z věhlasných hudebních festivalů. V program jsou obsaženy hudební dokumenty a pořady z originální produkce MTV. MTVNHD vysílá v HD rozlišení.

Nickelodeon – je jedním z nejvíce celosvětově uznávaných a široce distribuovaných multimediálních televizních kanálů s orientací na děti a rodinu. Děti jsou na prvním místě a je jim také podřízeno vše. Nickelodeon zahrnuje programy z produkce celého světa, speciální akce, nabídky spotřebního zboží, digitální nabídky, rekreaci, knihy, hrané filmy a pro-sociální iniciativy. Nickelodeon je bohatý a rozmanitý. Vysílá globální hity v animaci, jako jsou SpongeBob SquarePants a Tučňáci z Madagaskaru nebo inovativní pořady postavené na životopisné lince předškolních dětí, Dora průzkumnice a pro starší děti iCarly, Big Time Rush nebo populární Victorious. Kanál vysílá 24 hodin a v českém jazyce.

Nick Jr. – vysílá nepřetržitě 24 hodin denně a je zaměřen na předškolní děti. Nick Jr. je jako školka v televizi.


Jakub Zíka, PR IKO TV Central Europe


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.01.2011 • Změna frekvence programu History [ 1 ]
03.01.2011 • ČT od 3. ledna rozšiřuje regionální zpravodajství: více prostoru, hlavní pořady na ČT24, na satelitu i pro Moravu
31.12.2010 • PF 2011 [ 3 ]
03.11.2010 • Rozhovor s Jaromírem Glisníkem (nejen) o programu a novinkách Skylinku [ 11 ]
02.11.2010 • Televízia Magio Sat bez mesačných poplatkov a viazanosti
27.10.2010 • LEO TV na veletrhu EROTICA&SEX letos neuvidíte

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist